Cinsellikte şu olmasaydı bu olmasaydı veya şunların da yapılması gerekir dediğiniz neler var?

Cinsellikte şu olmasaydı bu olmasaydı veya şunların da yapılması gerekir dediğiniz neler var?

Mesela annem diyor ki eğer evlenmeden cinsellik yaşarsan seni evlatlıktan reddederim. Çünkü sen bizim namusumuzu kirletiyorsun, bizim geleneklerimiz töremiz var. Ben de şunu demiştim, kendi hayatımla veya bedenimle ilgili yaptığım şeyler sadece bana dokunur ve tek sorumlusu benim. Ben geleneklere veya birilerinin fikirlerine uymak için doğmadım Çünkü ben bir bireyim. Ama tabi boşuna anlatmış oldum. Tabuya girer mi bilmem ama bu zihniyetlerin temizlenmesi gerek.
Bu arada dindarlık yok bizde. Sadece toplumdan ve gelenekten falan bahsediyor annem ama daha kendisi savunduğu şeyin farkında değil.
Bir insanın bedenine karışmak kimsenin haddine değildir. İsteyen istediğiyle yapar size giren çıkan ne oluyor? Kimse gözünüzün önünde yatmıyor ne de olsa. Ayrıca kürtaj yapmak bebek öldürmek demek değildir çünkü bebekler kadın hamile kalır kalmaz birdenbire bebek olmuyorlar, hisli bir canlı olmuyorlar karında. Onun ilk birkaç haftası var hisli olabilmesi için. Ben zaten her önüne gelenle olmaktan da bahsetmedim. Dini inancım yok zinaya da inanmam. Cinsellik sevdiğin insanla birlikte yaşanabilir ve sadece çocuk için yapılmaz. Ki sağlığa da farklı şekillerde yararı var cinselliğin. Ama doğru kişiyle yapman gerekiyor ve pek çok kişi evliliği bekliyor ama sonra da yanlış kişiyle oluyorlar.
22 napcan
Alkış eic
Sen ne istersen yap
Erkeklerin bencilce hareket etmeleri , özelini başka Arkadas ya da sosyal mecralarda anlatması ya da ifşa etmesi , kadınında cinsel isteğinin olmasini kabul etmesi ve onu kullanımlık bir cinsel obje gibi görmemesi onunda mutlu olmaya hakkı olduğunu ve bunun karşılıklı olursa daha güzel olacağını bilmesi , ilişkide zorlayıcı ve ısrarcı olmamali , cinsel ilişki de yumuşaklık olmaz sertlik olmalı ama bunda sınır aşılıp şiddet eğilimli olmamalı , fanteziye açık olunmalı
Kesinlikle öyle 👍
Teşekkür ederim 🙏❤️
EİG İçin teşekkür ederim 🙏❤️
Analar ne evlatlar doğurmuş
Erkeklerin fantezi yaparken sadece kendilerini düşünmesi yıkılması gereken bir tabu. Erkekler her istediğini yapabilme hakkına sahipken kadınların bu hakları sınırlıdır. Sırf erkeğin kibri yüzünden
Sert ilişkinin birde anal seksin verdiği hazzı tanımlarken mazoşist damgası yememeliyim bence
Acı zevk veriyor bunu insanlar direk mazoşistlige yoruyor ama.
Olabilir o an ki hazzi yakalamak herkese nasıp olmaz
Kesinlikle katılıyorum
🤗
Teşekkür ederim eic için 😊
anal seks ile orgazm olunabilir. ayrıca mazoşist olmak kötü bir şey değil şehvetin dışa vuruşunda tercih sadece.
@siyahcorap genel anlamda mazoşist değilim ama yani , mazoşistlik daha yoğun bı şekilde oluyor
kızların geneli böyle ezilmek, çaresiz kalmak, erkeğin kendisine hükmetmesini ister. Normal yani, ilişkiye renk katmak için bazen sadist bazen mazoşit veya daha farklı fantezilerle heyecanı hep diri tutmak gerek.
@siyahcorap ben de bunu diyorum işte ezilmek çaresiz kalmak bana göre değil bazen baskın bazen pasif kalmayı severim ezilmekten hoşlanmam hep pasif değilim yani
Cevap
10Cevap
Akliniza ne gelirse yikin o haram bu gunah bu bilmem ne seks ani yasamaktir
bence en büyük tabu yapmak istediklerini konuşabilmek olmalı... konuşurlarsa bir çok şeyi aşarlar
Bu gif normal de benim sorular mı sıkıntı ya?
oral seks olmadan cinsellik olmaz ve başka bir sürü şey. ayna, açık alan, kamera kaydı vb..
bodoslama dalmamak keyfini hazzını erotizmin tadını çıakrmak lazım abaza gibi olmamak iyidir:)
Erkekler ilişkide sadece kendilerini düşünürler.
alakası yok kimlerle takılıyorsunuz anlamıyorum
cinsellik planlı yapılan bir şey değil bence doğal kendiliğinden gelişir her şey her iki tarafta nasıl mutlu oluyorsa o şekilde yön çizilmeli bence
Kafamdaki tabuları yıksam kız gibi giyinip, makyaj yapıp, bir erkekle olmayı denemeyi merak ediyorum.
Sevgilikte ve eşler arasında düşünülenler en azından konuşulmalı.
Bilmediğim konular
Fazla narin davranmak ve birtakım fanteziler
Anal bence herkes on yargılı
İnsanların değişik fantezilerinin de olabileceği
BDSM gibi
Neden?
Bazı tabular
Sınır olmamalı.