Cinsel Yaşam Aklı fikri cinsellik düşünen burçlar bakın neymiş? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yay olan ben külliyen yalan 🤭🤭 Aklı fikri cinsellik düşünen burçlar bakın neymiş? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Yengeç burcuyum cinsellik şu sıralar umurumda bile değil. 1 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. Biz boşuna yaşıyoruz yaa zaten her şey burclarda bitiyor demek 😂😂 1 2 Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Dolu yaşa sende neydim Yorumla ByDreamm +1 yıl Kadınlar herşeyi burçlara bağlıyor baksana 😂 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Ben başak diyince kadınlar bu yüzden mi benden kaçıyor 🤣 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Akrep varken yay nasıl 1 numara olur ya hadi Boğa normal 2 olması 0 4 Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Niye yayları kucumsuyorsun Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Akrep ve Boğa kadar olmadıklarını düşünüyorum Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Düşünme bence ben de yay burcu olarak biliyorum kendimi 🤭🤭 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Bunu öğrenmek iyi oldu o zaman Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yaaaa hem de 1. sıra, yok ya o kadar da değil 😁 0 0 Yorumla
TeLeVoLe Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl terazi yok aferin beyni penisinde çalışmayan burçtanız:) 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Akrepler 1. derlerdi ayrıca kova nasıl 6 ben kovayim ve hep sonlarda olurdu bu konularda 0 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 😀😀 Aa hiç olmadı hiç alakası yok 20. Sıra da olmalıydı 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. Libidomu kaybetmişim bu listeye göre 😂 Hükümsüzdür😂 0 0 Yorumla
taomaster Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 87% +1 yıl burç aslan, yükselen yay 7+1=8 / 2 = 4 omg o zaman ben oğlakmıyım :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Akrebi ilk sırada görmedim zaten tamamen uydurmaca bir liste 😂😂 ayrıca eşim oğlak zerre ilgisi yok.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl allahım 12 ben o kadar doğru ki.. en alakasız, aklı sağlam burç bu konuda aniasjskzkzkx 0 1 Yorumla gungelirdevrandoner +1 yıl Tabi tabi jyhy Yorumla
ssanalss Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl ikizler burcu kadını seks düşünürmü bilen söylesin 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlk 3 de mi 😂😂 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İyi bari 5. sıradaymışım. 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Kanka yengeç tam tersi 0 0 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Peh sallamış sıralamayı kim yaptıysa :D 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Akrebin 5 olması imkansız 0 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cinsel düşünce burçlara kalmışsa yandık 😄 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. hahaha 🤣 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı. Yalan hepsi 😅 0 0 Yorumla
intiharçiçekleri_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Bakıyım 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Balik burcu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yengeç burcuyum cinsellik şu sıralar umurumda bile değil.
Biz boşuna yaşıyoruz yaa zaten her şey burclarda bitiyor demek 😂😂
Dolu yaşa sende neydim
Kadınlar herşeyi burçlara bağlıyor baksana 😂
Ben başak diyince kadınlar bu yüzden mi benden kaçıyor 🤣
Akrep varken yay nasıl 1 numara olur ya hadi Boğa normal 2 olması
Niye yayları kucumsuyorsun
Akrep ve Boğa kadar olmadıklarını düşünüyorum
Düşünme bence ben de yay burcu olarak biliyorum kendimi 🤭🤭
Bunu öğrenmek iyi oldu o zaman
Yaaaa hem de 1. sıra, yok ya o kadar da değil 😁
terazi yok aferin beyni penisinde çalışmayan burçtanız:)
Akrepler 1. derlerdi ayrıca kova nasıl 6 ben kovayim ve hep sonlarda olurdu bu konularda
😀😀 Aa hiç olmadı hiç alakası yok 20. Sıra da olmalıydı
Libidomu kaybetmişim bu listeye göre 😂 Hükümsüzdür😂
burç aslan, yükselen yay 7+1=8 / 2 = 4 omg o zaman ben oğlakmıyım :D
Akrebi ilk sırada görmedim zaten tamamen uydurmaca bir liste 😂😂 ayrıca eşim oğlak zerre ilgisi yok..
Ilk ucte olmamak da bir sey :D yine de pek katilmiyorum.
allahım 12 ben o kadar doğru ki.. en alakasız, aklı sağlam burç bu konuda aniasjskzkzkx
Tabi tabi jyhy
ikizler burcu kadını seks düşünürmü bilen söylesin
İlk 3 de mi 😂😂
İyi bari 5. sıradaymışım.
Kanka yengeç tam tersi
Koç öyle şeyler düşünmez
Peh sallamış sıralamayı kim yaptıysa :D
Akrebin 5 olması imkansız
akrep gıbı kımse olamaz
Cinsel düşünce burçlara kalmışsa yandık 😄
Dördüncü olmuşuz.
12 numara.. 😄