2008 Nisan ayından beri hiçbir kadınla cinsellik yaşamadım. Bazen istediğim ve niyetlendiğim oldu ama sonra vazgeçtim.
Gelecek ay 15 yıl olacak.
Zaten partnerim de nikahlı olduğum kişiydi.
Cinsellik benim için mükemmel bir boyutta ilerleyen mükemmel bir birleşme ama buna değecek kadın görmüyorum.
Yabaniliğm biraz da bundan kaynaklanıyor zannedersem...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 yıl 3 ay 13 gün
210 Yorumla
Soran+1 yılOooo doğum gününüde öğrenmiş olduk az daha bekle bir gün gelir her zaman yaparsın 😊😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılKanka isteseydim şimdiye kadar rahat yüzlerce kez seks yapmıştım ben istemedim yani aramıyorum
Soran+1 yılAynen kanka orası öyle bende istesem yaparım bu işi yapan lar ile en kötü ama biraz daha beklemekte fayda var 😊😊 evli misin sen
Soran+1 yılEvli misin sen ne ya 😃😃😃 evlenene kadar beklemek te fayda var yazcaktım evli misin yazmışım hahahahaha kanka k bakma 😃😃😃😃🤣
Soran+1 yılSorumu beğenir misin seni bulmak istiyorum diye sana yazacağuma soruyu güncelledim aklımı başımdan aldın sen kanka 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBenden sana ekmek çıkmaz ateşini söndürecek o kız ben değilim knk başka kapıya 🙂
Soran+1 yılValla bunun için değil sadece tanışıp sohbet etmek için bu konu için istemedim inanki 😊😊
Soran+1 yılYani aklıma bile gelmedi bu kanka sadece arkadaş olmak sohbet etmek için farklı niyetim yok 😊😊😊🙏
Soran+1 yıl😐😐😐🙄🙄🙄🙄🤔
Soran+1 yılNeyse teşekkür ederim efem ama yanlış anlama oldu keşke yanlış anlamasaydın 😊niyetim ateşimi söndürmen değildi ki böyle bir şey istemem de senden zaten 😊 tanışıp sohbet etmekti amacım ,😊😊😊😊🌹🙏sağlık olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılAbi henüz yapmadım hayat arkadaşıma saklıyorum kendimi her kızla seks yapılmaz öyle 🙈
00 Yorumla
+1 yıl100 saat
27 Yorumla
Soran+1 yılOoo iyiymiş yakında yaparsın artık 😄😃😃
- +1 yıl
😃😃😃
Soran+1 yıl😃😃😃 ben aklımızın bu işlere iyice erdiğini var sayarak hesaplar isek 12 senedir yapmıyorum zaten 18 imize kadar mümkün değil 😃😃😄😄
- +1 yıl
Bunu soyliyerek 30 yasinda oldugunu mu vurguluyorsun? Anlamadim😃
Soran+1 yılHahahaha çok zekisin maşallah tanışmamız lazım 🤣🤣🤣
- +1 yıl
😭😭😭.
Soran+1 yılNoldu 🤣🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHic yapmadim dfgjg
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocaa 31 yil 😂😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yıl1 hafta
01 Yorumla
Soran+1 yılOoo iyiymiş 😊😊🌹
5 ay falan
00 Yorumla
+1 yıl26 sene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPandemi 😂😂