Seks yapmadan ne kadar süre bekleyebilirsiniz? beklediğiniz en uzun süre ne idi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir ömür boyunca bekleyebilirim çünkü kendi zevki noktalarımı bedenini çok iyi tanıyorum biliyorum kendimi tatmin etmek için bir erkeğe değil sadece hayal gücüne ihtiyacım var birisi ile birlikte olacaksam da gerçekten istediğim kişiyle olsun isterim herkes ile birlikte olacak birisi zaten değilim ama bir kere gerçekten istediğim kişiyle birlikte olursam daha sonra dayanabilir miyim bilmiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Henüz hayır
Soran+1 yılcinsel hayatın var izlenimi almıştım paylaşımlarından ya da var ben soruma yazdığını yanlış anladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
+1 yılbir balıkçı balık tutarken ne kadar bekleyebilirse. ya da avcı avı için ne kadar sabrederse
00 Yorumla
+1 yıl28 yıl bence baya bi süre beklemişim beklerimde
00 Yorumla
+1 yılYıllarca beklerim
131 Yorumla
Soran+1 yıliyimiş :D
- +1 yıl
Yalan yok kendimi tatmin ermesini iyi bilirim erkeğe ihtiyacım yok
Soran+1 yılen fazla ne kadar bekledin peki
- +1 yıl
3 yıl ondan sonra aşık olmuştum zaten birine
Soran+1 yılgelecekteki eşine sabır diliyorum ahaha kızdırmasın yoksa yıllarca bekler
- +1 yıl
Wewhwhew Allah'tan evlenmicem😂
Soran+1 yılkendi kendime yeterince yetiyorum mu diyorsun :D
Soran+1 yılkendini tatmin etme yöntemini başkaları öğrenmemeli :D
- +1 yıl
Asla😂😂😂
Soran+1 yılherkese ekmek gözüyle bakmıyorum
Soran+1 yılgizli tarifi merak ettim.. ahaha
- +1 yıl
İyi geceler..
Soran+1 yılneyse ki kadın değilim bu tarifi öğrenememek üzerdi
- +1 yıl
yok öyle bir tarif tam olarak bir erkekle tatmin olsaydı kendi kendine yetemediğinin farkına varırdı.
- +1 yıl
Bir kadının kendi kendine tatmin olabilmesi erkekle aldığı zevkten çok daha iyidir. Bilmeden konuşmayalım lütfen iyi günler.
- +1 yıl
Şu konuda haklısın bende sevişmesini bilmeyen birisi ile seks yapacağıma mastürbasyon yapmayı tercih ederim. Hayal gücüm ve iradem ile oldukça güzel tatmin olabiliyorum. Aması var işte... Size de iyi günler.
- +1 yıl
Fakat sizin ayırt edemediğiniz nokta şu kadın mastürbasyonu ile erkek mastürbasyonunu bir tutamazsınız. Bizim vücudumuzda zevk alacağımız o kadar çok şey var ki yani kendimizi tatmin edebileceğimiz o kadar çok şey var ki yani bunu saymakla bile bitiremem diyebilirim. Açık konuşmak gerekirse ilişki yaşadım birçok defa çok memnun olduğum ilişkiler oldu fakat mastürbasyonun yeri çok farklı özellikle gerçekten mastürbasyon yapmayı bilen kadınlar için. Sen erkeksin sadece 31 çekiyorsun işte ne bileyim kayganlaştırıcı falan kullanıyorsun kendi çapında boşalıyorsun okey sıkıntı yok ama kadınların ki daha farklı lütfen önce bunu idrak edelim.
- +1 yıl
kadın erkek ayrımı değil bu kişilere göre ayrım yapabilirsin, ben hiçbir kadının 5 saat boyunca mastürbasyon yapıp orgazm olmadığını duymadım mesela. ama ben 5 saat mastürbasyon yapıp boşalmayarak hayatımdaki en uzun erekte olma zamanını ve şiddetli boşalma anını mastürbasyon ile yaşadım. o anda aldığım zevki çoğu kadın veremedi bana. Dediğim gibi irade ile en güzel dakikaları yaşamak elde kadın erkek ayrımına gerek yok bana göre. Kaldı ki bu dediğimi siyah file çoraplı bir kadında yaşattı bana o nedenle 1. tercihim işinin ehli bir kadın. düz sıradan seks yapacağıma mastürbasyon 2. tercihimdir.
- +1 yıl
Kadının zevk alması için penise ihtiyacı yoktur. Vajinaya penis girmesiyle zevk 3'e 4'e katlanmaz çünkü zevki veren şey kilitoristtir. kadın mastürbasyonunda kadın klitorisiyle yeterli dokunma erojen bölgelerine yeterli temas yaptığı takdirde ilişkide aldığı zevkin fazlasını alacaktır zaten.
- +1 yıl
Hmm g noktası vs hepsi hikaye diyorsunuz yani
- +1 yıl
G noktası mastürbasyon yaparak da bulunur hatta daha kolay bulunur diyorum ve konuyu kapatıyorum iyi akşamlar.
- +1 yıl
Aynen kapatalım G noktasının gereksiz olduğunu belirttikten sonra gerisini anlatmanda gereksiz oldu. İyi günler
- +1 yıl
G noktası gereksiz demedim. Siz anlamak istediğiniz gibi anladınız. Neyse ya
- +1 yıl
Vajina bir şey girmesi gerekmiyor tarzında bir şey dediniz, arayı bulurdum ama neyse ya
- +1 yıl
Vajinaya bir şey girmesi gerekmez demedim penise ihtiyacı yoktur dedim ya sizin yeterli Türkçeniz yok anlayamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz.
Biz mastürbasyon yaparken de vajinamiza parmak yardımi yapabiliriz. Parmak içerdeyken gel gel hareketi yapmak da ekstra zevk verir ve g noktası daha çabuk bulunur. Eğer şimdi anlayabildiyseniz illa penise gerek olmadığını anlamışsınızdır diye umuyorum.. - +1 yıl
Peki pes ediyorum. 🙂
- +1 yıl
@sonerbst feyz aldıysan ne mutlu sana sadece daha da uzatmak istemedim konuyu yoksa ne mizacıma nede mesleğime ters iddia ettiğim konuda susmak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılevli olduğum için bekleyemem
48 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılregl süresince 6 gün.
Soran+1 yıl6 günün bittiği gün ortalık savaş alanı misali yani..
Cevap sahibi+1 yılcinselliği seviyorum ama bu kadar sık ve çok yapılacağını düşünmemiştim. şikayet etmiyorum.. eşimin yanına gitsem dizine yatsam sarılsam ereksiyon oluyor 😊
Soran+1 yılilişkiyi heyecanlı tutan en önemli şeylerden birisi de bu değil mi zaten.. aradaki o çekim ve aynı şeylerden zevk almanın güzelliği. ne sıklıkla yapıyorsunuz peki
Soran+1 yılikiniz de tutkulu ve sert seviyorsunuz gibi izlenim aldım :D
Cevap sahibi+1 yıluyuyacağım yazamam belki... evleneli 4 yıl olacak 2 günü geçmedi çocukta yok. ikimizde istiyoruz. hiç kavgada etmeyiz. hafta sonları bir kaç defa oluyor eşim benden 10 yaştan fazlada büyük
Soran+1 yılo yaş farkına rağmen bu sıklıkla olması çok iyi şanslısın bence burçlarınız neler
Soran+1 yılsaçın başın hep dağınık desene.. ahaha
En fazla 1 hafta
41 Yorumla- +1 yıl
1 hafta dayanabiliyorsan iyi
- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılRekorum 6 ay :D
00 Yorumla 6 ay bekkledim en çok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDayanıyorum çünkü yapmadım hiç
110 Yorumla
Soran+1 yılyaş doğruysa iyi sabretmişsin.. o zaman senin için soruyu mastürbasyon olarak değiştireyim ne kadar yapmadan durabilirsin
Cevap sahibi+1 yılNe zaman libidom olursa yaparım
Cevap sahibi+1 yılrelgden önce ya da bitikten sonraki haftada iki üç kez libidom oluyor
Soran+1 yılyani ayda 1 hafta durağan geçiyor :D
Cevap sahibi+1 yılYani ayda en fazla 5 kez yapmışımdır toplam
Soran+1 yılburcunu merak ettim. belki de kendini tatmin etmeyi biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılBalık
Soran+1 yılkaç yasındasın
Cevap sahibi+1 yıl32 bilmiyorum yaşamadığım için
- +1 yıl
bakire olduğunu düşünerek 2 farklı mastürbasyon tekniği anlata bilirim ihtiyaç duyarsan
27 olduk bekledik o kadar olmaz mı djdj
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevcilikleri falan saymazsak 16 yıl
00 Yorumla
+1 yılBekliyoruz işte
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl2 ay bekledim
00 Yorumla
+1 yılİstediğim zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiç yapmadım daha
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026