@omercimlik kimin yadırgadığı umrumda değil herkesin hayatı kendine İlerde eşime karşı mahcup duruma düşmek istemediğim için o potalara bile girmek istemiyorum ama şöyle bir şey de var o bekaret zarını bozmadan da her şeyi yapan var bu hemcinslerim için de karşı cins için de geçerli yani namus ondan ibaret değil ahlak, karakter bunların hepsi bir araya gelince namuslu oluyor umarım öyle bir insana denk gelirim hayırlısı artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
3 ay yazıcaktım çok geldi gözüme 45 gün deyim dedim o ne öyle durulur mu o kadar dedim 20 gün olsun dedim yok canım 15 gün son kararım🤣🤣
3 gündür yapmıyorum. kocam şehir dışına gitti iş için sanırım en fazla 1 hafta dayanabilirim şu an bile aşırı istiyorum allahtan eşim 4 günlük gitti
Ben 10 hündür kaldıramıyorum canım sıkkın
Dayanırım sorun yok ama olsa her gün yapmaya çalışırım. Her gün
başka işlerle oyalan kafanı sürekli meşgul et aklına bile gelmez
şu an 22 yaşındayım bir 22 yıl daha dayanırım herhalde
Hiç yapmadin mi yani
@omercimlik aynen erkek elini bile tutmadım :)
Çok güzel şimdiki nesil seni yadirgar o işleri yapanı tebrik eder. Ama ben seni tebrik ediyorum
@omercimlik kimin yadırgadığı umrumda değil herkesin hayatı kendine İlerde eşime karşı mahcup duruma düşmek istemediğim için o potalara bile girmek istemiyorum ama şöyle bir şey de var o bekaret zarını bozmadan da her şeyi yapan var bu hemcinslerim için de karşı cins için de geçerli yani namus ondan ibaret değil ahlak, karakter bunların hepsi bir araya gelince namuslu oluyor umarım öyle bir insana denk gelirim hayırlısı artık
Düşüncen çok iyi tebrik ediyorum senin gibi düşünen birisi çok az kalmış olabilir
Umarım inşallah dusuncen çok güzel keşke herkes öyle düşünebilse
@omercimlik teşekkür ederim, inşallah
🤗🤗
Çok da abartılacak bir şey değil daha önemli şeyler var
20 yaşındayım ve hala devam ediyor 😂 evlenene kadar da devam edecek
yasamak icin seks mi lazim ila
Tebrik ediyorum
Bağlanırsam 1 hafta
Bağlanmaktan kasıt zincirle yani yoksa birine bağlanmak huyum değil
Knk hiç yapmadım daha
5 ay dayanamadım patlaması fena oldu
Kanka 9 yıl yapmadan dayanmışlığım var :D