Arkadaşlar samimi ve gerçekçi olun bunu cevaplarken olgun davranın az :) teşekküler
5dk
15dk
45dk
45+
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk yaptığımda o kadar uzun sürdürdüm 45 dakikadan fazla o iki gün oturamadı 😊 sevdiğimle yaptım öyle kerhane falan değil. yatağında dakikalarca off ulan off beraber banyoda yaptık süper deneyim tavsiye ederim öyle kerhanede olmaz gençlik bulun kafa dengini 😊
turk kizlari koyun gibi yattiklar icin pek zevk alamiyoruz tek yaptigimiz uzerinde tepinmek cevap 45 ustu
geçrekten çok doğru ama
dinlene dinlene gece yarisina kadar bazende sabahliyoruz
Cevap
13Cevap
seks uzun bir maraton olmalı. Tabi kaçamak gizli gizli yaşananlar hariç. Oralla başlamalı hatta partner ilk orgazmını oralla tatmalı. Bu şekilde süre 1 saati bulur zaten
20-30 dk sürdüğü olmuştur
😀😀 ilk ilişkimde rahatlayamamıştım. Kız cinnet geçirdi 😀
2 saati geçebiliyorum ciddiyim hiç boşalmadan ve durmadan 2 saatten fazla sürüyor ses kayıtlarımız var ispatlarım
Sabaha kadar cikmasam yataktan yinede off demem
😃😃😂😋😋
Benim için farketmez
2 saati geçebiliyorum ciddiyim hiç boşalmadan ve durmadan 2 saatten fazla sürüyor ses kayıtlarımız var ispatlarım
İstersen profile gel ispatlayım
sabahtan aksama kadar;)
Sürede sorun olmaz iki taraf içinde uyum olur ise deneyim oldu yarım saat deneyim oldu sekiz saat
abartısız yalan yok 40 dk garanti git gel yaptığım oldu
45 dakkayı buluyor sallama değil
4 ncu posta 45 üstü sürdü.
O uyuyana dek yaparım 😁
bir defa tuttum 58 dakika tam 💪😂😂
10 dk ka gitgel yapmışlığım var
1 saniye
Boşalmadan 1saate yakın
7-6 saat
5 saat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar