AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Haklı isyan katılıyorum. Erkek/kız gidicek vurucak/vurduracak ama evlenmeye gelince bakire olucak s1ktirsinler gitsinler yani bi zahmet
İsteyemez tabii ki. Lütfen uzak dursunlar.
Niye uzak duracaklar?
@Yamahamotocross çünkü başkalarıyla olmuşlar? Onların hakkı kendileri gibi kızlarla olmak bakire kızla değil.
Ama bakire kız belki o erkeği bakır olmasa bile kabul edecek?
Çünkü gördüm kız mesela bakire ama bakır olmayan erkek bana daha iyi gelir çünkü tecrübeli ben bir şey bilmiyorum o öğretir diyor
O yüzden bakir olmayan erkek bakire kız isteyemez diye bir kural yok
@Yamahamotocross yo isteyemez. Öyle kızlar pek kalmadı kızlar artık akıllı bakır olmayan erkekte kim bilir ne hastalık vardır
Millet canını sokakta bulmadı artık tecrübe falan değil sağlık önemli
İnsanlar evlenmeden önce sağlık kontrolü yaptırıyor zaten her bakır olmayan erkek hasta değil hastaysa da dediğim gibi kontrolde belli oluyor. Siz peki bakire misiniz şort giymişsiniz pek bakire bir kızın giyim tarzına benzemiyorsunuz
@Yamahamotocross ne alaka her şort giyen illaki birşeyler yaşamamış olmak zorunda mı. Kişinin ahlakı kıyafetinde değildir. Muhafazakar erkekleri görüyoruz namus kıyafette değil.
Namus kıyafette değil ama utanma duygun yok mu yani her yerin görünüyor?
Ayrıca kızlar bakır olmayan erkek istemez diyorsunuz ama bakır erkek maalesef aşırı az kaldı artık ben mesela hâlâ bakirim ama acaba yanlış mı yaptım gidip yapsam mi diye karar alasım var bu aralar yaşım da 22 23 falan
@Yamahamotocross sana ne kardeşim? Ben kimseyle olmadım ve bakir olmayan erkeklerin de bakire kızlarla olmasını doğru bulmuyorum. Tamamen uzak dursunlar. Hakları yok. Bitti.
Sanane diyemessin islamda şort giymek haram
@Yamahamotocross tamam bak işine.
Aynen sen şimdi kesin bakiresindir o şortu giymeyi normal görerek
Kusura bakma da şort giyerek hicbir erkeğe bakire olduğunu kanıtlayamazsın tesetturlu kızlar varken şort giyen kizlarla sadece seks yaparlar
@Yamahamotocross sen kimsin ki seni inandıracağım ben kendimi tanitrum kim olduğumu biliyorum. Başkasının benim bakire olup olmadığıma inanmamasının lüzumu yok
Lüzumu yoksa sen nasıl inanacaksın peki karşı tarafın bakır olup olmamasını?
Belki de adam sanane benim bakır olup olmamam diyecek?
@Yamahamotocross kardeş ben kendimin bakire olduğumu bilmiyorum değil mi bu beden benim ya hani? Bakir olmamasına sana ne diyorsa benimle olmasın bu kadar basit. Gitsin kiminle olursa olsun.
Adam diyorum şort giydiğin için bakire olduğuna inanacak mı peki?
@Yamahamotocross inanmıyorsa olmasın o zaman ne yapayım? Bana güvenen adam zaten benim bakire olduğumu bilir
İşte bende diyorum ki şort giymen onu bu konuda şüpheye sokar güvenmez
@Yamahamotocross bende sana diyorum ki benimle olan adam bana güvenir. Triplere kaprislere girmez şüphe duymaz.
Peki adamın illa bakır mı olması lazım mı yani zorunlu mu
Öyleyse iyi yani kesin güven veririm diyorsan
@Yamahamotocross evet zorunlu
Tanışmak ister misin?
@Yamahamotocross seninle hayır
Kalbinizi mi kırdım neden istemiyorsunuz
@Yamahamotocross ne giydiğimi sorgulayan ve bana bakire değilsin diyen birini neden istiyeyim? Bence sen tesettürlü kızlarda dene şansını. Senin şort giyen kızlara namussuz muamelesi yapan bu hakkı tanımaz.
@Yamahamotocross susayım konuşmiyim diyorum ama beni zorluyorsun dini sen ve senin gibilerden öğrenecek değiliz burada kimin dinini güzel şekilde yaşadığını Allah bilir ağzına verdiğim kızlarda kapalı da var bil istedim şimdi bildirim kutumu işgal etmezsen sesini kesersen sevinirim
işte gerçek kral
teşekkür
ister veya istemez sizene, adam sanki beleşe mi evleniyor, istediği vakit de mi oluyor bu
Haklisin sonuna kadar destek
İki taraf için gerekli olan bu zaten.
Doğru söylüyorsun kral
Eyw delioglann
Haklisin bas tacisin
Haklısın
Kral haklı dağılalim
Krall
Tşkk
Haklısın