- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılVardır. Güzel bir ilişki, dış görünüş odaklı yaşanmaz. Güzel, çekici bir kadın, güzel bir karakter arıyorsa pekala sıradan görünüşlü bir erkekle sevgili olabilir. Güzel (veya kendini güzel bulan) bir kadının bir erkeği yanına yakıştırma kriteri erkeğin dış görünüşü ise, orada kibir vardır. Bunu hayat sana, seni tipini beğenmediğin bir erkeğe davranışları, huyu, suyu, karakteri nedeniyle aşık ederek öğretir. Büyük konuşma. Ummadığın taş baş yarar. Haa eğer sen, ben çok güzelim, alımlıyım, çekiciyim, erkek de benim yanıma yakışmalı, yanımda sönük kalmamalı diyorsan kabuğunu soyduktan sonra karşılaşacağın meyvenin tadı hoşuna gitmediğinde ağlamayacaksın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu hak hukuk meselesi değil ancak bu durum soylediğinin tam aksine kadınlarda olan bir şey Kendine bakmadan 1.90 yakışıklı zengin güçlü erkek istemesi ve bunu hak görmesi İşte biz buna hioergami diyoruz. Meseleye gelirsek onlarda sen güzel olduğundan değil Malum konu kategorisi cinsel yaşam Ne bekliyorsun en çok abazanın toplandığı yer burası Direk üzerine çekiyorsun Bu güzel olduğundan değil bu tür konulardan bahsediyorsa belki istiyordur Diye düşünüp yazdıklarından kaynaklanıyor.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkızlar olarak tip önemli değil demeniz zaten yalan. sıradan kızların yakışıklı istemeye hakkı var mı? ya da evde popo büyüten düzgün mesleği olmayan kızların zengin erkek hakkı var mı? yani burada herkes istediğini ister sende begenmezsen reddedersin ne kızların yanında ne erkekler görüyorum :D
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsak hakkını veriyoruzdur.
Bizimde hakkımız bizde güzel isteyebiliriz
Dimi Elizabeth im
16 Yorumla- +1 yıl
O sabuna inşallah düşündüğüm şey olmamış-
- +1 yıl
Yok bu sabunlar canyoldas sabunu üretimi 2014 te bitmiş koleksiyon olarak bı takım shoplarda bulunduruluyor.
- +1 yıl
Sığmaz zaten XD
- +1 yıl
Ülke ortalamasına uygun olarak üretilmiş
- +1 yıl
Tenk yuuu
- +1 yıl
Veri maçç
Geri geri kaç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHakkı vardır
01 Yorumla- +1 yıl
Neden?
+1 yılİster istemesine de karşılık bulabilir mi emin değilim.
12 Yorumla- +1 yıl
Belki %0,0000001 ihtimali var
- +1 yıl
Bazen kadınlar şans vermek istese dahi , ilk başta reddediyorlar gozlemledigim kadarıyla. Bakalım gerçek yüzü ne diye. Cirkeflesen erkek kaybetmeye mahkum. Naif ve içten olursa hersey tip değil. Bu her iki cins içinde geçerli. Kalbini sevebiliyorsun.
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılniye çirkin kızların beyaz atlı prensesi oluyor her kadının çıkıp sevgin erkek kaslı erkek diye diye konuşurken sorun yok ama bir erkeğin güzel bir kadın sevmeye hakkı yok...
02 Yorumla- +1 yıl
Konumuz Kızlar değil. Ben çirkin kızların yakışıklı erkek isteme hakları mı var dedim? Erkeklerin mağduriyeti ne zaman bitecek merak ediyorum
- +1 yıl
senin dediğin şeyi anladım da senin konu çok uzun sürer anlatması da çok tartışmalara falan girer
Herkes yanına yakışan birini istemeli, gönül bu tabiki kime vurulacağını sen seçemiyorsun. Kendim için konuşucak olursam ben neyim ki ne bekliyorum fazla bir beklentim yok karakteri iyi olsun fiziği iyi olsun yeter
00 YorumlaSiz kadınlarda cüdanın dolgunluğuna arabanın güzelliğine bakıyor onun bunun altından çıkmıyorsunuz sonrada aldatıldık değer görmedik vs önce kendinize değer verin
015 Yorumla- +1 yıl
Ben parası için hiçbir erkeğe yanaşmadım. Ön yargı yapma!
- +1 yıl
Ben kendime olan özsaygımdan dolayı parası için bir erkeğe yanaşmadım yanaşmam da kendi aklım var gücüm var kendim alıyorum
- +1 yıl
Kimsenin altına da yatmadım hiç kimseyle bir şey yaşamadım. Boş yapma lütfen
- +1 yıl
Genelleme yaparsan üzerime alınırım. Ayrıca siz diyerek kast etmişsin! Çoğunuz demek genellemektir.
- +1 yıl
Onun bunun altından çıkmıyorsunuz ne çirkin bir tabir
- +1 yıl
O kadınlar tek başına mı seks yapıyor XD
- +1 yıl
O zaman senin ondan ne farkın kalıyor? Zaten vermesini istemiyor musun problem ne burada
- +1 yıl
Annene üzüldüm.
- +1 yıl
“Ben kızlarla anlaşan biriyim ama hepsi güvenilir olduğum için arkadaş kanka gözü ile bakıyorlar birine açılmaya kalksam sen benim kankamsın muhabbeti yapıyorlar ama değmicek insanlara değer verip birlikte olup terk edilince neden bu erkekler güvenilmez ama sana güveniyorum oluyor ya arkadaş madem tek güveneceğin kişi benim niye yokuş yapıyorsunuz?
Bu bir kişi için değil hayatımdaki bütün kızlar bana bu gözle bakıyorlar dobra ve güvenilir biriyim - 0 kız görüşü “ aynen sana bayağı veren kız varmış - +1 yıl
Aynen bayağı veren kız varmış
Evet konu yine bize gelmiş çok güzel taşlama yapmışsın.
10 YorumlaDenk geliyor bazen demek ki oldummu oluyor 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabiki de yok, ben kendi tipime göre kız bulamıyorum mesela, güzel kadınlar zengin erkek istiyor olabilir, çirkinler de bile bir ego var
10 YorumlaDuan kabul olur umarım
14 Yorumla- +1 yıl
Âmin , ecmain.
- +1 yıl
Yok estağfurullah
+1 yılVardır
12 Yorumla- +1 yıl
Neyine güvenerek peki :)
- +1 yıl
Sadık olmasina mesela
+1 yılMarka araba anahtarı herşeyi elde etmeyi sağlar
05 Yorumla- +1 yıl