bunu sanki olmazsa olmaz bir şey gibi kafana taktığından oluyor. rahat olup akışına bırakman lazım. ona odaklandığın için daha sevişmeye başlar başlamaz aklına ona gidiyor
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılÇok az idare etti sonra terk etti
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Seni yeteri kadar gevsetemiyor ve sırf bunun için terk ettiyse doğru kişi değilmiş bedenin reddediyor demekki seni her sevişme de strese sokan bir erkek ile berabermissin
02 Yorumla
Soran+1 yılTerk etti evet ama ben hala onu unutamıyorum. Ve bana seni böyle kimse istemez dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Anlattıklarına göre 2 sebebi olabilir. Biri vajinusmus yani psikolojik. Diğeri fizyolojik.
10 YorumlaYani vajina dar olursa penisde girmek için zorlarsa vede kuruysa elbette canın yanar bunun için kayganlastirici ürünler var kullanmanı tavsiye ederim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılsenin durumunum psikolojik veya korkularindan dolayi ya da vajinismus olabilirsin bunlarda cok normal bir durjm ilk senin basina gelmiyor
00 Yorumla Sevgilim de iş yok bir iki kuysaydi açılırdı o kızlık bozuyorsun kıza bırakılmaz konturol erkekte canın her şekilde yanacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılön yargılı ve belkide yeterince gevşemiyorsun kendini sıkıyorsun canının acıyacağına şartlayıp.. akışına bırak kendiliğinden olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHalden anlamaz seksi sadece bireysel olarak düşünen bir öküzle beraber olursan bunlar olur
21 Yorumla
Soran+1 yılBaşta çok anlayisliydi
+1 yılÜzülmene gerek yok, sana benim gibi olgun ve tecrübeli erkek gerek.
00 Yorumla
+1 yılyeterince ıslanamama ya da gergin olma durumunla alakalı olabilir
10 Yorumla
+1 yılKendini kasiyormusun o anda
14 Yorumla
Soran+1 yılElimde olmadan evet
- +1 yıl
Kastigin sürece vajinal kaslar penisi almakta zorlanır, rahat birakman gerekir, aslında senin herseyden önce mental olarak hazirlanman gerekir penetrasyona, buda sevgilinin yapacağı şey
Soran+1 yılHaklısın. Artık evliliğe saklıyorum
- +1 yıl
Konuşmak istersen ulaşabilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinismus hastalığı olabilir, tedavi olman gerekebilir
05 Yorumla
Soran+1 yılKendi kendine geçmiyor mu
Cevap sahibi+1 yılBende ayniydim kendi kendime geçirdim, öncelikle sakin ol sen kendi kastigin zaman daha çok yanacak canın, şimdi burada erkeğe çok iş düşüyor o ne kadar yavaş ve anlayışlı olursa sen çabuk atlatırsın, ama evlenince kocanla beraber olarak yap, evlenmeden kimseye güvenme canim
Soran+1 yılArtık öyle düşünüyorum. Belki de güvenmediğim için kendimi hep kasıyorum
- +1 yıl
Artık bakire değil ki zaten evlenmesi zor
Soran+1 yıl@Board-Tennis arada beynini kullan lazım olur
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNe için
- +1 yıl
İlerde kocan sorun ederse diye
+1 yılCokmu aciyo canın korkuyor ve musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendi kendine yapabilir misin
01 YorumlaEn igrendigim kadin modeli
00 Yorumla
+1 yılAnalda sorun var mı pndada acıyormu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldaha içine girmedi mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasın ve korkuyor musun
00 Yorumla
+1 yılVajinusmus olmuşsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılİlk ondan
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar