Yeni evliyim. Eşim baska yerde gorev yapiyor. 4 5 ayda bir izne cikiyor. Ne zaman beraber olsak canım cok yaniyor. Bazen ağlama derecesine geliyorum sebebi nedir sizce? Ama 5 6 gün sonra hafif hafif azaliyor ağrim. Sadece ilk gireceği zaman ecel terleri döküyorum 😣
Cevabın nedir?
Olay cok basıt bır kere senın esınden tahrık olman gereklı bunun ıcınde esın senı ön sevısmeyle hazırlalamalı ama bırbırnıze uzak olmanızda negatıf bır etken. Görücü usulümu evlendınız ten uyumu dıye bır sey var bunu yakalayamamıs olabılırsınız. Normalde bazı kadınlar daha soguk daha gec tahrık olabılır ama bunu tecrubelı bır erkek halleder bunu esıne belırtmelı ve bu konuda bıraz arastırmacı olmalsınız. Eşler arasında ayıp ayrı gayrı olmaz. Bunu konusarak halladın ve bellıkı eşin cınsellık konusunda oldukca acemı hemde oldukca
11 Yorumla
Soran+1 yılYok severek evlendik onda sıkıntı yok hani zevk almama gibi bir durum da yok. Eşm tecrubesi var vir kadinla beraber olmus. Ama bana onlarla nasil yasiyosa bana da oyle davraniyor. Sert seviyormus. Kac kere ağladigimi bilirim. Ilk girişte agri oluyor bir 5 dakika sonra yavas yavas ağri kayboluyor. Her birleşmede sanki ilk defa yapiyormusum gibi ağri oluyor yani mesela aradan saat geçse bile acı taseleniyor. Ve eşimin penisi çok kalın. Sanki canım dan can gidiyor oyle bir his. Dayanilacak gibi değil. Eşim anlayişsiz degil kalk dedigim zaman hemen birakir. Ama işte dar olmasi onda da erken boşalmaya sebep oluyor. Tam alişiyorum yanımdan gidiyor. Ama alisma surem uzun suruyor 10 gün 15 gün falan
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirişte bir yara oluşmuş çoğu kadında bulunur bu kadın hastalıkları uzmanı baktığında bilir ve tedavi başlatır. 2. İhtimal kızlık zarı kiminin yırtılsada yarım kalır hep her seferinde acı hisseder kadın. Öyle bir şeyse o an basit bir operasyonla işlem yapılır ve bir daha acı çekmezsin. Geçmiş olsun
118 Yorumla
Soran+1 yılOff bende ondan korkuyorum ben hic boyle düşünmemiştim 😔
Cevap sahibi+1 yılCanınız sağolsun.. üzülmeyin lütfen herkesin başına gelebilir elbet...
Soran+1 yılInsallah geçer diyorum buda bir imtihan galiba.
Cevap sahibi+1 yılSenin şu acından bile faydalanmak isteyenlerin durumu daha acı!! Hemen özele yaz bilmem ne!! Eşin gelince anlat durumunu iyice yağlayın öyle yapın yavaş yavaş başlasın önce sonra bir daha yağlayın bakalım nolacak.. Olmazsa doktora öyle gidersin madem..
Soran+1 yılHaklisiniz özele gel diyenler cok fazla var. Gizli yaptim o yüzden bende. Dedim belki benle ay i sorunu yasiyanlar vardir. Simdi soyle soyluyeyim yani boyle 6 7 gün sonra falan hafiften azaliyor agrim. Ama ger seferin de yapınca sanki ilk defa yapiyormusum gibi ağri oluyor 5 dakika sonra ağri azaliyor.
Cevap sahibi+1 yılEşimde de oldu aynı sorunlar biri girişte minik bir yara idi biride kızlık zarı kalmış parça aldılar düzeldi ondan yazdım ilk yorum. Şimdi gayet iyiyiz. Saf doğal zeytinyağı bulabilirsen sızma zeytinyağı olsun ama oda hem doğal hem kayganlaştırır.
Cevap sahibi+1 yılSenin doğal kayganlığın olmadığı için tavsiyem. Boşuna kreme verilen ücret.
Soran+1 yılDoktora bir görüneyim demi
Cevap sahibi+1 yılSon bir kez daha dediğimi yap zeytinyağla güzelce elinle yedir birde onunkini yağla yavsş yavaş başlayın içerde kayganlık olduğunda acı hissetmezsen ne güzel.. olursa eğer öyle git. Sebebi kuruluktan olduğu için bilirsin..
Soran+1 yılBebek yaği kullaniyoruz o baya kayganlastiriyor. Ilk basta cok ağrim oluyor kendimi serbet bırakıyorum agrim yavas yavas geciyor. Ve zevk almama gibi bir durum da yok. Sadece ilk başta cok ağrim oluyor. Yani her seferin de ilk sefa yapiyor musum gibi ağrim oluyor yavas yavas ağrim geciyor. Eşim de söyliyor cok aşiri dar cok sıkiyor diyor. Genişletmek istiyorum buna da eşim olmaz diyor
Cevap sahibi+1 yılNasıl genişletmek derken anlayamadım?
Soran+1 yılOparsyonla genişletiyorlar mis bende insternetten baktim
Cevap sahibi+1 yılHımm.. çocuğunuz olunca zaten ilerde normal doğumda genişler sakın yapma..
Soran+1 yılTamam o zaman artik zamana birakicam napalim
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Hep mutlu kalman dileklerimle :)
Cevap sahibi+1 yılBir faydam oldu ise ne mutlu bana :)
Soran+1 yılCok tessekur ederim beni dinlediginiz için hakkinizi helal edin
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Saygılarımla
Hep mutlu kal 🙏
+1 yıl4 5 ayda bir mi ilişki yaşıyorsunuz eğer öyleyse bu yüzden olabilir
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet 4 5 ayda bir geliyor yanima
- +1 yıl
Acıması normal o zaman
Soran+1 yılKayganlastiriciyi önerir misiniz yani aciyi hafifletir mi
- +1 yıl
Evet baya hafifletiyor
+1 yılNe kadar sürüyor ön sevişmeniz
25 Yorumla
Soran+1 yılYani bilmiyorum ki hic hesaplamadim. 10 dakika falan sanirim
- +1 yıl
10 dakika mı 😂 siz şaka mısınız? 10 dakika sevişmeyle canının yanmaması komik olurdu dfdfg
Soran+1 yılAz mi? Ya su oral falan yapiyoda ben hic sevemedim onu bana hic zevk vermiyor.
- +1 yıl
Benim 2-2.5 saat sürüyor sen hesapla az mı. Kadın için en önemli şey ön sevişmedir diyeceğim ama sen oral falan sevmiyorsun. Ya beceriksiz ya da sen zevksizsin
Soran+1 yılBende sorun var gaiba haklısın 😔
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
33Cevap
sert ilişki oluyorsa, birde vajinanda miyom falan varsa ağrı olabilir. tabi 4-5 ay sonra gelmesi tek seferlede kalamaz üst üste omasıda acı vere bilir
22 Yorumla
Soran+1 yılMiyom ne demek
+1 yılCanın yanması kendini fazla kasmandan oluyor biraz rahat olman lazım partnerine söyle yavaş yavaş alıştıra alıştıra yapsn bu işi seni kıvama getirmesi lazım ki canın yanmasın 👍👍
12 Yorumla
Soran+1 yılIşe eşim denen adam bana isgence yapiyo hizli yapiyo sert yapiyo. Yalvariyorum diyorum senin zamaninin da yattigin kadinlar gibi davraniyosun onlar alışmış ben alisik degilim. Dayanamiyorum diyor.
- +1 yıl
O zaman vajinanda küçük bir yara ya da zedelenme olmuş o yüzden çok aciyor olabilir ya da bir jinekologa görünmekte tavsiye var sanırım
+1 yılyeni olduğu için bence zamanla alışırsınız krem felan kullanın ilk başta ya da yeterince ön sevişme yapmıyorsunuz ıslanmıyordur
22 Yorumla
Soran+1 yılBende hic boyle seyler olmuyor islaklik falan ama bebek yaği kullaniyoruz.
- +1 yıl
birde hangi pozisyonda yaptığınada bağlı istersen mesaj at özel olmaza :)
çok ara verdıgın ıcın olabılrı sureklı olmadıgı ıcın ister ıstemez canın yanar
13 Yorumla
Soran+1 yılBuda bir sebep peki kayganlaştiricilar işe aci azaltirmi
Soran+1 yılBende hic islanma olmuyor onyüzden bebek yaği kullaniyoruz
Gizli Üye(36-45)+1 yılberabrken alışıyor gidince eski formunu alıyor demek ki
11 Yorumla
Soran+1 yılDemi oyle de olabilir
+1 yılbence yeterince ıslanamadığın ve sürekli cinsellik olmadığı için oluyor olabilir eşin ile ilişkiye girdikten sonra uzun süreler ilişki yapmazsan böyle olabilir mesafeyi uzun tutmaa
10 YorumlaCok darsındır oral yapıp acması gevşetmesi gerekiyor seni
10 Yorumla
+1 yılilk girişteki acı yeteiri kadar kayganlaşmadığı içindir. bol bol kayganlaştırıcı kullanın veya eşin doğal yollarla kayganlaştırsın. birde tabiki acele etmeyecek yavaş yavaş olacak herşey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılmerhaba bunlar gececek yanlış gıden bıseyler var bunu bulmalıyız yeterılce ön sevışme oluyormu yoksa direkmı zorluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevisme oluyor ama cok degil diger arkadas 2 buçuk saat olmasi lazim yazmis
- +1 yıl
Hayır 2 bucuk saat cok fazla senden ve eşinden kaynaklı sorun bu bunu beraber çözebılırız guven saygı içinde senı bu dertten kurtarmak istıyorum benı takıp edermısın oradan detaylı anlatayım çünki bu mutsuz olmana sebep oluyor geçmiş olsun mutluluk senı beklıyor
belli bir süre böyle sürer arkadaşım sonra normal seyrine girer bizdede aynısnı olmuştu
07 Yorumla
Soran+1 yılAyy insallah insallah yoksa cekilecek gibi değil
Soran+1 yılYa burdan soylesene özel den olmaz üstu kapali anlat
- +1 yıl
eşimin rahim deliği çok dardııı doktor sürekli değişik posizyonlarda yapın biraz genişlemesi lazım demişti bize bizde bir kayganlaştırıcı jel almıştık hem eşimin rahim dudaklarına hemd ebenimkinin başına sürerek öyle başlıyorduk ilişkimize posizyonlara öyle yapa yapay biraz genişledi yoksam çok acı çekiyordu yaaa
Soran+1 yılŞu kayganlaştirici gerçekten işe yariyor mu
Gizli Üye(25-29)+1 yılNedeni vajinanin daralması 4 5 ayda bir yaptınız için
26 Yorumla
Soran+1 yılEvet buda olabilir
Cevap sahibi+1 yılBunun çözümü var
Soran+1 yılNe mesela ne yapilmasi lazim
Cevap sahibi+1 yılKendine dildo vibrator tarzı oyuncak al veya tarak sapından faydalan haftada bir de olsun onu içine sok böylelikle vajinan daralmaz
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılTüm şok derken söküp çıkarmadan hemen boşalan kadar devam edecen
+1 yılÖn sevişme ve oral seksi uzun tutmak seni gevşetecektir sen kıvama gelmeden yaparsanız canın acır
01 Yorumla
Soran+1 yılYa zevk almamajta sıkıntı yok sıkıntı ilk girişte. Bir de kendimi cok kasiyorum galiba. Ama kasmadigim zaman da aciyor. Doktora gitmek son care sanirim
+1 yıltam alışmamışsın ondan nedenleri var yöntemleri var
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
yani evlilikte ilk başlarda a acemice yaşanalar birde ister istemez genişleme olunca sorun olur cı olur bunu aza indirmenin yolları yöntemleri var
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. yeni evlisiniz ve çok az yaptığınız içindir sık sık yapsanız alışırsın cnmm o olmadığı zaman kendine vibratör al derim ozaman gelince acı değil zevk alırsın
026 Yorumla
Soran+1 yılAslin da zevk almama durumu olmuyor. Yani ilk 5 dakika cok agrim oluyor asiri derece de sonra yavas yavas geciyor. Ama iste o ilk basi beni cok mutsuz ediyor
Soran+1 yılEsimin gorevinden dolayi mecbur ayri kaliyoruz bir sene ddaha boyle devam edicek
Soran+1 yılVir sey sorucam oral yaparken can acır mi?
Soran+1 yılBenim canim cok aciyor hic istemiyorum
Soran+1 yılYa bende bilmiyorum acayip aciyor bazen zorluyor bağırıyorum istemiyorum diyorum. Hatta bir keresinde cok kotü şişti
Soran+1 yılYok hayir isirmak yok kesinlikle. Ama aciyor işte. Takip etsemesem ayip olur mu 😔
Soran+1 yılO nerde satiliyor peki ben bir kere demistim ésime kesinlikle oyle birseye kalkisma dedi
Soran+1 yılTamam o zamam bide onu deniyeyim ne yapalim ama ben nerde sakliyacam onu yaaa
Soran+1 yılYok be o kadar değil ben zevk icin yapmam kii.
Soran+1 yılGerek yok o kadar azitmadim ben. Boyle şeyler sapikca geliyor bana. Daha öncesinde nasil yasiyorsam bundan sonra da yasarim. Eşim yok diye de hic bir zaman kendimi böyle bir boşlukta hissetmedim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende sulanma problemi var bence kayganlastirici ile biraz takviye al veya ön değişmeyi uzun tutmaya bak
04 Yorumla
Soran+1 yılKayganlastirici gerçekten işe yariyor mu sagliksiz diye duydum ben
Cevap sahibi+1 yılYarıyor hemde çok işe yarıyor imkansız olan yere giriyor kullanıcı
Soran+1 yılGercekten mi aciyi yok eder mi
Cevap sahibi+1 yılEder analda bile acitmaz
Unıtuyodur sevilmeyi. Biraz da siz kasıyosanız heyecanla ondandır zannımca
00 Yorumla
+1 yılKendinizi sıkmayın hanımefendi eşiniz içinize gireceği zaman yavaş yavaş girmeli hanımefendi birde ön sevişmeyi uzun tutun
00 Yorumla
+1 yılNeden peki sebebi nedir?
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kii bende hic boyle hayal etmemistim
- +1 yıl
Ilk defa mı olanı yasiyirusn
+1 yılHeyecan var eşinde tecrübesiz beni bulun halletcez emin olun ysnlış anlamayn
00 Yorumlavajina dar daha zamanla açılır
13 Yorumla
Soran+1 yılNe zamana kadar boyle olucak 😔😔
+1 yılarada uzun olduğu için ıslanman fazla olmalı orali uzun tutsun eşin
06 Yorumla
Soran+1 yılOrali hic sevemedim hic zevk vermiyor
- +1 yıl
ama seninde sulanman lazım sevişme esnasında canının yanması birazda kuruluktan
Soran+1 yılYa sey bebek yagi kullaniyoruz. Baska önericegin krem falan var mi
- +1 yıl
o zaman siz kayganlaştırıcı kulanacaksınız
Soran+1 yılTamam cok tessekur ederim bu iyi gelir mi peki?
- +1 yıl
gelmesi lazım
+1 yılya çok sert eşin ya çok büyük ya da beceriksiz.
13 Yorumla
Soran+1 yılDogru cok sert o yüzden aciyor galiba
- +1 yıl
ıslanmadan yapmazsanız sorun olmaz önce ıslanmak lazım
- +1 yıl
kayganlaştırıcı kullanmalısın
Sen ne dusunuyorsun kocanhakkinda
00 Yorumla10 yıl önce bağlanmışsın.
01 Yorumla
+1 yılMuhtemelen kuruluktan oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nazik davransın söyle de...
010 Yorumla
Soran+1 yılSert seviyo diye sert girip cikiyor.
Soran+1 yılBak bende onu diyorum iste ben ilk defa yasiyorum boyle seyler. Zamaninda olmus kav tane kadin. Zannediyo onun gibi olucak her seferin de sert davraniyor. Cok agladim bu yüzden.
Soran+1 yılYa bide nasil desem. Yani şeyi de cok kalin acaba ondan da kaynakli mi
Soran+1 yıl😔😔😔😔 insallah gecer bu durumlar bir ay sonra gelicek hic istemiyorum gelsin
Soran+1 yılBenim ill gecem de çok kötü geçti.
+1 yılIliskiye ara verdikce bunlar normal.
00 Yorumla
+1 yılYeterince sulanıyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılBende boyle seyler olmiyor sulanma falan krem kullanıyoruz. Bende üzülüyorum bende niye olmuyor diye
- +1 yıl
Işte sulanma olmadığı için canın yanıyor, sulaninca vajina kendini ilişkiye hazırlıyor, kaslar gevşiyor ve kayganlasiyor, canin yanmaz öyle olunca, eşinin sulandırılması lazım seni
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinana soktuğundan emin misin?
01 Yorumla- +1 yıl
yuh daha neler
Gizli Üye(30-35)+1 yılah ah ağlata ağlata ayrı keyif :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bana keyif vermiyor
Cevap sahibi+1 yılvalla bağıracağınız vakit ağzınızı kapatıp köklemek çok mükemmel :D
+1 yılYeteri kadar on sevişme olmadığı için
00 Yorumla
+1 yılGirdikten sonra acı geçiyormu
00 Yorumla
+1 yılGirme sende
10 YorumlaÖn sevişme oluyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılYani oluyor da ben orali sevemedim peki
+1 yılNedenini söylim mi?
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında