Çok seviyorum ve aramız çok kötü. 8ayı geciktir çıkıyoruz. İlk cinsel ilişkimi onunla yaşadım. Bu durum beni çok üzüyor. Aslında bunu yapacak bir kız değildim hep özel biri olsun evlendiğim insanla olsun istemiştim bu yaşıma kadar beklemiştim.
Çok bunaltmışım tripler kıskançlıklar falan. Ayrı şehirlerdeyiz. Yakında 1 ay olucak görüşmeyeli ve bu bizim için baya uzun bir süre çok özledim o yüzden😔
6 7 gün oldu aralıklarla konuşmadığımız. Canı isterse arıyor soğuk konuşuyoruz. Konuşurken uzasın istiyorum saçma konular açıyorum ya da heyecanlanıyorum..
Soğudum demişti hemen düzelmez aramız demişti. Ertesi gün napıyorsun dedi biraz konuştuk ama havadan sudan. Sonra Instagram'dan bana animasyon tarzı bir şey gönderdi. Seni çok sevdiğimi bil vs diye bir video. Bende emoji attım sadece. Sonra yazmadı bir daha ertesi gün aradı. Yine saçma bir muhabbet.
Hafta sonu için buraya geleceğini sürpriz yapacağını düşünmüştüm. Ama düşündüğüm gibi olmadı. Sormuyorum da ne zaman geleceksin özledim falan diye.
Benim işlerin var sen ne düşünüyorsun dicek kesin. İşininde o kadar olmadığını düşünüyorum. Soğuk soğuk konuşuyoruz.
Ben ne yapmalıyım sizce? Fotoğraflarımız duruyor instagramda. Ama eskisi gibi asla değiliz. O videoyu attığı zaman bildiğiniz mutluluktan ağladım. Ama şimdi onu o atmış gibi değil. Ben gerçekten hiç iyi değilim. Herşeyimi verdim. Çok gücüme gidiyor bu durum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer