Ben evde video açıp seyrederek kendim dokunma okşamak yoluyla nefesim kesilerek kasılarak geliyorum. Ama sevgilimle sevişirken o aynısını yapınca dokununca yalayınca okşayınca gelemiyorum. Titreme oluyor kasılma da çok az oluyor ama boşalma yok. Bu arada ben bakire olduğum için ilişkiye girmiyoruz. Sadece sevişme sürtünme oluyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soru daha önce aynı bu şekilde yine sorulmuştu sen mi sordun önceden de bilmiyorum. O tamamen kendi masta bağladığından dolayı öyle. Oğlan uğraşıyor bir ton oral bile yapıyor ama boşalmıyorsun bunun tek ve net sebebi kendini masta bağlamış olman fazla mastürbasyon yapman. mastürbasyon yapmayı azalt, kafandan silebildiğin kadar mastı sil at. Yoksa ilerde evlenince de aynı bu sorunu yaşarsın ve o zaman bu durum canını çok daha fazla acıtır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
Güzel bir orak yapın iyice sularında sevgilinin bacağına sürterek oda kalmayı ok. Şayarak dudak dudağa bosala. nilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kesinlikle ya cok sert yapıyor ya da olması gerektigi yavaşlıkta ve baskı ile yapmıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendini kasiyor olabilirsin ya da tam anlamiyla sevgilin senin zevk noktani bilmiyor olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. fazla masta alışmış ve sevişme esnasında kendini ona bırakmıyorsan ondan olabilir
00 YorumlaSen sakin ol ilk önce kasma kendini herşeyi akışına bırak tmmı öyle daha iyi olur 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında dediğinden de olabilir doğru diyorsun hep gizli saklı alel acele panik şekilde oluyoruz ondan da olur mu ki 🤭
Soran+1 yılYok hiçbir zaman öyle davranmıyor ben ilk defa onunla birşeyler yaşıyorum bu zamana diye bana herşeyi öğretmeye çalışıyor sakin nazik davranıyor ama işte hatta o kadar uzun elliyor okşuyor ben geç geliyorum diye yok 😔
+1 yılYalnız bakire değilsin umarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla
+1 yılSevgilin beceremiyor olabilir mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki ya çokta uğraşıyor ama
- +1 yıl
Yeteri kadar tahrik edemiyor o zaman
Sadece eliyle mi yapti? Dil olmadan zor biraz
04 Yorumla
Soran+1 yılEl, dil, penis hepsiyle deniyor
Soran+1 yılBiz biraz panik stresli ortamlarda sevişiyoruz hep gergin oluyorum ondan olabilir
Çok mastürbasyon yapıyon ondan
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu da olabilir dayanmıyorum ve izlemeden duramıyorum
Soran+1 yılSizce mastürbasyon yaptığım için mi sevgilimleyken boşalamıyorum. Mesela bazen onun yanına gitmeden bir gün önce iki gün önce yapmış oluyorum üç dört kez.
- +1 yıl
Şimdi bir gün önce 3 4 kere kendini tatmin ediyorsan elbette ki etkisi vardır ama benim söylemek istediğim daha farklı çok fazla mastürbasyon yaparsan yaptığın masttan boşalmaya başlarsın ondan zevk alırsın sevgilin seni kolay kolay rahatlamaz ama öte yandan mesela mastı 2 güne bir ya da her gün bilemem ne kadar isteklisin normalden daha uzun süre yapmazsan sevgilinleyken rahatlarsın sonuçta çok fazla istekli olursun depo fullenir 😂
Yeterince Arzuluyor musun?
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet mesela ramazan diye bir kez yaşadık bu 1 ay içinde o da arabada ne kadar olursa normalde sık sık görüşürdük bu sefer çok istekliydim onu görmek için kapıdan girince birbirimize yapıştık direkt ama gelmiyor benim ne yapıcam bilmiyorum
Soran+1 yılAslında dün gece onu denedik gelicek gibiydi öyleyken tam o boşaldı ben kaldım tabi
- +1 yıl
+1 yılİlişkiye girmediğiniz için olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılAma evdeyken p*rno kendi elimle bile boşalıyorum.
- +1 yıl
Bilemedim ki
- +1 yıl
Bir şey sorcam
- +1 yıl
Gelebilirmisin sakıncası yoksa
Soran+1 yılburada sorsana
- +1 yıl
Burdan soramam işte
- +1 yıl
Baksana
+1 yılİliskiye girmezsen ancak o kadar olur
00 Yorumla
+1 yıl90 gün boyunca p*rno izlemeyi bırak.
00 Yorumla
+1 yılVer gitsin bebeğem 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜff ne boş dertleriniz var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsebep psikolojik ve yeterince uyarılma olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYükseltebildiginden emin misin :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıldemek ki iyi beceremiyo knka seni
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Heycandan belkide
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belkide o da olabilir o anki ortamın stres paniği de oluyor haliyle
Adam işi bilmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapması lazım
+1 yılSevgilinde iş yok
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun
Oral yapsin sanaa
07 Yorumla
Soran+1 yılOnu da yapıyor öyle çıldırıyorum çok hoşuma gidiyor ama yinede gelmiyor
Soran+1 yılNe linki
Soran+1 yılAt bakalım
+1 yılOral yapmasını isteyebilirsin.
00 Yorumlabana gel canım
00 Yorumla
+1 yılYaalar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılBeceremiyor
010 Yorumla
Soran+1 yılBenim yapacağım bir şey yok mu yani sorun onda mı çokta uğraşıyor aslında ben gelemiyorum diye uzun uzun
- +1 yıl
Elle değiş de penisiyle uyarsa içine girmeden de yapabilir
Soran+1 yılOnu da denedik dün gece öyle olucak gibiydi bu sefer de o boşaldı sürtmeye dayanamayıp
- +1 yıl
İkinciyi yapmadı mı?
Soran+1 yılİkincide onu denedik ondan
- +1 yıl
Üçüncüyü yapsaydı o zaman :)
Soran+1 yılOna zaman yoktu maalesef
- +1 yıl
Ben sevgilim boşalmadan boşalmıyorum
Soran+1 yılO da önce sen diyor ama ben gelmeden onun ki geliyor ben bir türlü boşalamadığım için
- +1 yıl
Kendini tutması lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral yaptır
00 Yorumla
+1 yılUtangaç birimi
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır o hiç değil ben biraz utangaçım
- +1 yıl
İlk zamanlar
+1 yılTen uyumu yoktur
00 YorumlaDoyuramiyordmekki
00 Yorumla