Gizli Üye(30-35)+1 yılHer sorunun bir çaresi var yani bazı kadınların sırf bu yüzden boşanmaya gittiğini görüyorum üzülüyorum açıkçası. Yani eşlerin böyle zor anlarda birbirine destek olması ve sorunları birlikte çözmeye çalışması çok önemli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHanfendi pelvis kaslarını çalıştıran egzersizler var erken gelmemesi için ama sertleşmeyi bilmiyorum nasıl yaparsınız. Kısacası ülkede bu tarzda sorun yaşayan erkek sayısı haddinden fazla maalesef tek yol ya o sorunu görmezden gelmek ya da ayrılmakta kalıyor..
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşta hiç bir sorun olmamalı. İki unsur var bunun için biri şeker hastalığı , diğeri de damar rahatsızlığı. Çok yoğun streste etkiliyordur ayrıca.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
+1 yılBunun eşinin yaşıyla hiçbir ilgisi yok. Bunu yaşına bağlayıp “benim yaşımdakiler hiç yapamıyor” diyen eşin seni resmen dolandırıyor kızım. Onun yaşça büyükleri onun iki katı performansı ilaçsız sergiliyor hâlâ. Eşinin doktora gitmesi gerekiyor.
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaşla hiç alakası yok, o yaştan daha 10 yıllara yükselen performansta olması beklenir. Sizde anladığım kadarıyla erken bosalma sorunu başlangıçta yaşamışsınız bu sorunu birdaha yasayacakmıyım diye eşin kendine sorun etmiş bir sonraki ilişkide kafayı buna takip heyecan yaratıyor daha içindeyken yasayacakmıyım heyecanı aletin inmesine sonuçta hedefe atışı engelliyor. Burada olay psikolojik İçinden bu tereddütü atarsanız düzelir. Önce bu işte görev sana düşüyor kaldırınca ooo bu gün daha iyisin haydi diye gayrete getir sonuç kötüde olsa dünden daha iyiydin diye diye kafasındaki o başarısız olacağım fikrini yok etmeye çalış. Eşinin bu on yargısını yendiginizde her şey rayına girer. Arada tokezlesede bugün sende bende yorgunluk normal diye moral ver kafasına takmasın bu şekilde psikolojik yönden hazırla başarılar dilerim
21 Yorumla- +1 yıl
Üstad valla helal olsun ne güzel cevap yazmışsın tebrik ederim 👏
Psikolojik olarak konsantre olamıyor olabilir. Borcu vardır, stresi vardır. Sizden yeterli enerjiyi alamıyordur. Fazla mastürbasyon yapmıştır evlenmeden önce. Sigara ya da alkol kullanıyordur. O gün fazla libidosu yüksek değildir.
23 Yorumla
Soran+1 yılPeki yaş? 35 yaş bunun için normal mi?
- +1 yıl
Çok Güzel Konuşmuşsunuz ama Erkeklerin Sekste Düşüncesiz Olmasından Dolayıda Böyle oluyor
Ben Bekar Olmama Rahmen Seks Tekniklerini Seks Öğretilerini Ve Geç Boşalmayı Öğrendim Ve Vajinanın Bütün Yoğun Haz ve Zevk Noktalarını Evleneceği Kişiyi Düşünüp Öğrenmesi gerekiyor
+1 yılBu işinizi Görecektir...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Yaşla alakalı değil aslında düzenli seks hayatı öncesinde yoktu muhtemelen ve ilave olarak bu konıda bir stres de hissediyor galiba. Düzenli seks ve boşalmaya odaklanmadan anın tadını çıkartın ön sevişmeyi uzun tutun. Bunlar zamanla stresi ortadan kaldıracak ve seks süresini uzatacaktır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun yasla hiç bir alakası yok eşiniz cinsellik konusunda da çok iyi performans gösterebileceği bir yaşta zaten bunun bir çok nedeni olabilir ; stres, yorgunluk piskolojik sebebler , kullanılan ilaçlar , hastalıklar vss bunu anlamanin en iyi yolu bir uzmana danışmak olabilir
40 Yorumla
+1 yılYaşı en ideal yaşlardan aslında eşinin sorunu kendinden kaynaklı
121 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyim. 37 ye doğru yol alıyorum. Aksine güçlenerek ilerliyorum. Yaş ile alakası yok. İçindeyken de yunuşadığı oluyor mu
24 Yorumla
Soran+1 yıloluyor
- +1 yıl
O kötü. Yani geç sertleşse bile ilişki boyunca sert kalsa yine işe yarar. 10 dakika demişsin de. Şöyle bi avantajın var. İçinde 10 dk kalmasına rağmen boşalmıyor dimi. Bu iyi. Sadece sertlik süresinin uzaması şazım gibi anlıyorum
Soran+1 yılErken boşalma başlarda vardı şimdi o yok evet genel olarak boşalmıyor
- +1 yıl
Ne kadarlık evlisiniz
Hayır alakası yok ve 35 yaş cinsel sorunların başladığı bir yaş değil. Gücünün kuvvetinin yerinde olduğu hiç bir sorun olmadığı yaş normalde.50-60 yaşında olsa evet yaşına verebilirdi. Ki bu işler kişiden kişiye değişiyor 60 yaşında belki öyle sorun yaşamayan insanlar var ne alaka 35 yaşında olmakla seni kandırmış.
10 Yorumla
+1 yılherkes gibi söyleyeyim. 46 yaşındayım penis boyutlarım Türk standartları üstünde. kalınlığıda. günde 6 saat süreksiz sevişebilirim. ve boşalma süresi uzun sertleşme öpücüklede ya da dokunmaklada olabiliyor. tavsiyem erkeğin fantazilerini anlatması. p. orno filmde bu konuda sana yardımcı olabilir. bence p. orno seyrederken zi. kinin hareketlerini bakabilirsin. bu durumdada sıkıntı varsa. bence senin düşünmen gerekiyor. aldat demiyorum ama kadın zevk almazsa orgasm olmazsa hayat zor geçer.
00 Yorumla
+1 yılBunun yaşla ilgili olduğunu zannetmiyorum, zira 35 , bu tip sorunlar için çok erken
12 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşında başlar peki normalde?
- +1 yıl
45 -50 yaşlarına kadar problem olmaz, 35 çok erken, ben 39 yaşındayım yaa
+1 yıl18-24 görünüyor 30 yaşındayım diyor. Eşinin içi ölmüş ablacım
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet 92 liyim
Soran+1 yılO yaşına bağlıyor benim yaşıtlarım hiç yapamıyor diyor ve azarlıyor bazen beni...
- +1 yıl
He abi hev
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşi mutlaka doktora ve psikologa gitsin. Psikologa beraber gidin. Sorun biyolojik ilacla ya da takviyelerle tedavi edilebilecegi gibi bir yandan eşim streste yapıyor olabilir eger ilk kez yaşıyorsa bunlari. Bir uzmandan destek alarak ilerlemek daha yararli olur. 35 yasina kadar belli ki cok mastürbasyon yapmış. Hem psikolog hemde bir urologtan destek alarak ilerlemek daha iyi olur. Yoksa bu surec cok uzar ve kalici da olabilir.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. onda bir sorun var... ya çok fazla cincel ilşkide bulunmuş ya da yaratılışdan böyle... ya bıkık ya da hormonları onu ateşlemiyor... böyle giderse sevgili yapman gerekecek ya da f*ck...
10 Yorumla
+1 yıl37 yasindayim ilki kisa olsada 2. Ve hatta 3. 45 dk. Once bitmeyen bir performans var kisaca yasla degil...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşla alakası yok ya piskolojik ya da ürolojik bi sorunu olmalı bi doktora gidin tecrübeyle sabit faydasını görürsünüz 😉
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılÇiçek değil ki bu niye açmadığını neye küstüğünü söyleyelim 😅🤦♀️.
Psikolog ve doktora gitmelisiniz. Tedaviyi kabul etmiyorsa boşanın.50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yıleşinin yaşı bu tür sorunlar için genç.
bi doktora görünmeli
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 31im inmiyor..
Spor vs yapıyor mu?
12 Yorumla
Soran+1 yılyapmıyor
Cevap sahibi+1 yılNapıyosun böyle
Pişman msn evlendiğin için?
Koca dediğin sağlam şeklde yapıp, kadının hakkını vermeli:) haksız mıyım?
+1 yılYaşla alakası yok bence, bizde o yaşa yakınız ama matkap gibiyim, bit gecede üç bayanla yatsam üçünüde doyururum o derece, oartnerim yetmşyor bazen mastürbasyon yapıyorum düşün. Eşinden kaynaklu, jinrkoloğa gidin bence bir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlakasının yaş la, yaş ile ilgili olsa bende olurdu
15 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok olacaktı, onyaşlarda daha çok olması lazım aslında
- +1 yıl
O yaşlar da
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın
Soran+1 yıl30 ben
- +1 yıl
Ben 34 yaşından 39 yaşına kadar her akşam yaptım, demekki onda bir sıkıntı var, her akşam yapacak biri olsun yanımda yine yaparım
+1 yılO yaşta tam çalışması gereken yaş ne saçmalamış ama..
20 Yorumla
+1 yılYaşla ilgili olduğunu sanmıyorum. Seninle ilgili de değildir de erkeklerde genelde bu tür sorunlar vardır
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski eşim gibi hiç iyi gitmemişti cinsel hayatımiz. Bu eşim mükemmel.
83 Yorumla- +1 yıl
İkinci evlilik mi
Cevap sahibi+1 yılZararlı madde kullanıyordu ve öğrenince boşandım. Sertleşme sorunu vardı birkaç defa ilişkiye zor girdik. Ne istiyorsun başka anlattım ok.
- +1 yıl
Zararlı madde için sormuştum dmden yazabilirsin birisi için merak ediyorum
Yorumlara bak belki bana da ekmek düşer diye kendini öve öve bitirememiş kart dayılarla dolu.
Azraille falan flörtleşin siz dayılar o daha yakın size10 Yorumla
+1 yılAlkolü ve sigarası varsa düzensiz besleniyorsa ondan kaynaklı kilo da varsa sorunun temel sebebi
10 Yorumla
+1 yılYaşla alakalı degildir. Bence bu diktora gitsin ya da ilac kullanin. 10 dakka ne 😂😋
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Başka bir sıkıntı var yani 35 yaşımda insanlar hala tık tık
10 Yorumla
+1 yılSigara alkol tüketimi stres olabilir bi doktora görünebilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. 38 yaşındayım normalim. Dediğin durum psikolojik olabilir yani yaşı ile ilgili bir durum olmadığını biliyorum diyelim sen anla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılYaş ile alakalı değil, 50.60 yaşında taş gibi olur erkekler daha, iktidarsızlık sorunu var kabullensin bence çözümünü arasın hayat geçmez öyle
11 Yorumla- +1 yıl
Bise sorabilir miyim
+1 yılYaş küçük ihtimal çünkü daha diri pidkolojik de olabilir
10 YorumlaKesinlikle yaşla alakalı değil ben 40 yaşındayım çok farklıyım eşinize nazaran bir doktora görünmeli bence
00 YorumlaÇok fazla ilgisi yok.
Eşin stresli bir meslekte mi çalışıyor,
Sigara, alkol v. b. madde kullaniyi mu
00 Yorumla
+1 yılbu platformu o yüzden çok seviyorum erkek ya da kadın farketmiyor, ürolog, sexsolog , cinsel terapist bolca var, okumuşlar yanii
00 Yorumla
+1 yılFazla mastürbasyon yapmış zamanında ondan bunların teknikleri var interneten araştırıp uygulasin egzersizleri geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen 38 yasindayim karsimdaki ne kadar yerse ben o kadar devam ederim. Artik bacaklari tutmayinca yoruldum diyince getiriyorum onu. Sonra benim iş manuel olarak tamamlaniyor😀 sure vermedim cunku sure yok akliniza ne gelirse
00 YorumlaHerkes uzun uzun döşemiş ya. Herkes seks uzmanı, vay arkadaş ya.
Yazılanların ezici çoğunluğu da bıllshit, onu söylüim.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılYaştan bağımsız yani benim yaşım 32 sertleşme sorunum yok. Hatta genel anlamda yumuşama sorunu var diyelim.
00 Yorumla
+1 yılAsilamayacak şeyler değil. dogru tedavi ile yoluna girer her şey.
Urolojiye görünmenizi tavsiye ederim.00 YorumlaErkeklerin en zinde yaslari aslında. Bence sorun psikolojiktir. Bu yaşlarda 4 5 ingormeyen erkek kestirsin
😂😂😂
03 Yorumla- +1 yıl
4 5 ne la dolu dolu 2 yapsın yeterli sallamayı ne çok seviyorsunuz
- +1 yıl
Tamam bilader devam et
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılodak sorunu vs da varsa olabilir kafasında bir fantezi falan varsa onu denemek belkide daha heyecan ve istek yaratabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu diri ve heyecanlı tutmak da elinizde.
Yaş tam performans yaşı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Adamı borca soktuysan aklına gelince enerjisi dusuyordur 😁🤣🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaha çok iyi ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşla ilgisi yok, 40 yaşındayım hala demir gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlkol veya sigara alışkanlığı varsa bundan dolayı olabilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılhayır ya.
35 yaş yaşlı değil ki.
yaş en son akla gelecek ihtimal olmalı ama genelde kadınlarda yaş otuz beş şiiri gibi, ilk akla gelen o.
fizyolojik olabilir, psikolojik olabilir...00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eşin beslenmesine dikkat etsin , daha doğrusu üroloğa gitsin genel bir taramadan geçsin.
00 Yorumla
+1 yılBu yüzden evlenmeden önce seks yapın ki evliliğinin sonra buna dönmesin
00 Yorumla
+1 yılÜrologları izleyebilirsiniz
Hormonal problemi yoksa Çözümü yüzde yüz00 YorumlaHiç normal bir durum değil başka sıkıntıları vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşı ile alakası yok heyecan yapıyor sadece biraz daha ön sevişmeyi uzatın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu doktora sorabilirsin
https://hastaoda.dralihatay.com/questions00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yaşla alakalı değil bence başka problem ler var onların çözümünü ve çaresini bulun. Yani
00 YorumlaNormal değil fakat ortalama cinsel ilişki 5-7 dk sürüyor zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılOndan 5 yaş büyük biri olarak konunun yaşla hiç mi hiç alakası olmadığını söyleyebilirim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılBeslenmeyle stresle alakalı olabilir. Yorgunluklada. Bide 10dk ereksiyon normal ki.
00 Yorumla
+1 yılAblacim dünya ilişki süresi ortalamasi 7 dakika. 10 dakika yüzde 50 fazladan iyi performans demek.
00 YorumlaYaşında ne var daha? Yaşla alakası yok Ya hormonal bozukluk ya da şeker var eşinde..
00 Yorumla
+1 yılBende 35 yaşındayım ama Allah a şükür nokta sorunum yok. Eşin doktora gitmeli.
00 Yorumla- Devamını Gör (80)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar