Cinsel Yaşam Kapalı bir vajina tipim var. Sizce ilerdeki eşim sever mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Oyuncak bebeğe benziyor ben pek beğenmiyorum Kapalı bir vajina tipim var. Sizce ilerdeki eşim sever mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Görmeden yorum yapabilmek mümkün olmaz 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Muhteşemsin , kıymetini bilirse bayılır. Çok aşırı etkileyici olmalı 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Kapalı derken nasıl görünüyor tam olarak anlayamadım 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hem kapalı hem oyuncak bebeğe benziyor? O nasıl bir vajina çeşidiymiş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl daha ne istiyorsun acaba keşke şurdan fotoğraf atılabilseydi de hindi fotoğrafı atabilseydim :)) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cddimisin ya en iyi vajina türü işte süpermiş ya şanslısın kocan daha çok şanslı bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zamanla aciliyor o kapali hali kalmıyor. Sen niye beğenmiyorsun peki 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. ilerdeki eşinin numarasını ver arayıp soralım 0 0 Yorumla
örümcek_adam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Barbie vajina diyorlar ona güzel neden sorun olsun ki 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. örnek süper ya 😂😂 bir şey olmaz daha çok sevilir 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Erkek her türlü seçer merak etme 0 0 Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İgrencsin bize ne senin bilmem nerenden 🤣 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. Acik olmasını bekleme zaten 0 0 Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Kapalı nasıl yok mu resşm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bayılırım ona:) en sevdiğimYaş kaç 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kapalı tip vajinaya sahip oldugun için çok şanslısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senle olan yaşadı, öyle bi tat alır ki.. Gzldn çksm yzr msn? :) Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sever 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Severiz 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. İçeri girince açılır 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İyi bence. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Görmeden yorum yapabilmek mümkün olmaz
Muhteşemsin , kıymetini bilirse bayılır. Çok aşırı etkileyici olmalı
Kapalı derken nasıl görünüyor tam olarak anlayamadım
Hem kapalı hem oyuncak bebeğe benziyor?
O nasıl bir vajina çeşidiymiş
daha ne istiyorsun acaba keşke şurdan fotoğraf atılabilseydi de hindi fotoğrafı atabilseydim :))
Cddimisin ya en iyi vajina türü işte süpermiş ya şanslısın kocan daha çok şanslı bence
Zamanla aciliyor o kapali hali kalmıyor. Sen niye beğenmiyorsun peki
ilerdeki eşinin numarasını ver arayıp soralım
Barbie vajina diyorlar ona güzel neden sorun olsun ki
örnek süper ya 😂😂 bir şey olmaz daha çok sevilir
Erkek her türlü seçer merak etme
İgrencsin bize ne senin bilmem nerenden 🤣
Acik olmasını bekleme zaten
Kapalı nasıl yok mu resşm
off en sevdüğüm
Bayılırım ona:) en sevdiğim
Yaş kaç
18
Kapalı tip vajinaya sahip oldugun için çok şanslısın
Senle olan yaşadı, öyle bi tat alır ki.. Gzldn çksm yzr msn? :)
barbie pussy diyosun yani..
Merak ettim gormem lazim🤭
Pembe ise en güzeli
Sever sever hemde sabah-akşam sever
Gösterir misin bana :)
açar evlenince eşin merak etme.
Sever
Severiz
Sever sever
İçeri girince açılır
Bari foto atsan
İyi bence.