Göğüslerim çok küçük 75 bedeni bile tam doldurmuyo hep kafama takarım eşime de söylerim hep çok küçük diye geçenlerde duştan çıktıktan sonra yanıma geldi ben aynadan bakıyodum acaba silikon mu taktırsam diye geldi arkadan sarıldı göğüslerime dokundu falan aklındakini çıkar ben seni böyle seviyorum dedi öptü içeri gitti içim rahatladı biraz ama ben sevmiyorum çok kafama takıyorum sizce üzülmeyeyim diye mi söyledi yoksa seviyo mudur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılEşinizin göğüslerinizi sevip sevmediğini *ben* bilemem. Bu, sadece sizin ve eşiniz arasında bilinebilecek bir şeydir. Onun davranışlarını, sözlerini ve vücut dilini gözlemleyerek bir fikir edinebilirsiniz, ancak kesin bir cevap için ona doğrudan sormanız gerekir.
Ancak, bu işaretler kesin bir kanıt değildir. Eşinizin göğüslerinizi sevdiğinden emin olmak için, onunla açık ve dürüst bir şekilde konuşmanız en iyisidir. Ona, göğüsleriniz hakkında nasıl hissettiğini sorabilirsiniz. Bu, aranızdaki iletişimi güçlendirecek ve birbirinizin ihtiyaçlarını ve isteklerini daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Açık iletişim, sağlıklı bir ilişkinin temel taşlarından biridir.01 Yorumla
Soran1 yılSordum söyledim seviyorum bu halini yaptırmanı istemiyorum diyo, ben seni böyle seviyorum diyo her seferinde
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsevdiğim hatunu olduğu gibi kabul eder öylece severim. benim hatunda da küçük sayılır ama benim çok hoşuma gidiyor öpmesi okşaması daha bi tatliş bence. büyüklerin tadını hissini de biliyorum küçük memeleri okşamak öpmek gibi değil hazzı.
00 Yorumla
Merhaba, illa büyük göğüsler olması gerekmiyor kadında, küçük göğüslü olmasıninda ister birçok erkek. Genel fiziginle uyumlu olduğu sürece problem etme bunu sende. Eşin gayet güzel bir davranışta bulunmuş, olduğun gibi seviyor seni
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılDünyadaki herkesin aynı şeyi sevmesi şart mı? Çıkın şu popüler kültür kafasından. p*rno normalleştiriyorlar dolgun göğüs geniş kalça pembe vajina. Sonra herkes kafaya takıyor öyle değilim diye
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılsevmiyor hayır.
01 Yorumla
Soran1 yılNereden anladın
1 yılKız o ne öyle minnacık erkekler büyük göğüs sever aşko benimki mesela ben 1.50 boyundayım benim bedenim 90B düşün boyuma göre aşırı büyük bence ve bu erkekleri çok mutlu eder
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eşinle bu konuyu seks yaparken konuşmalısın onun fikrini almalısın. Ama bazı erkekler de küçük sever bunu da asla unutma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Büyük seven erkek kadar küçük seven erkekte var ikisininde yeri farklı bence hiç birsey yaptırma öyle diyorsa öyledir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. seks esnasında gögüslerinle cok ilgileniyorsa zaten sevmese yapmaz
02 Yorumla
Soran1 yılÇok ilgilenir öper okşar emer ama ben sevmiyorum
- 1 yıl
işte eşin seviyor emerken felan bunu sana hissetiriyorsa bence takma hee kıyafetler de seksi gorunsun diyorsan ayrı konu
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kimi erkek küçük sever 75 bedende iyi dik durur sarkmaz
00 Yorumla
1 yılBen küçük severim mesela. Yani sevilmiyor diye düşünme. Tercih meselesi. Eşine inan!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDur ya şimdi bu parasızlıkta silikon falan girmesin bize gideyimde böyle çok beğenıyorum falan dıyıp şunun gazını alayım
02 Yorumla
Soran1 yılBenim kendi kazancım var eşimin de ayrı kazancı var o seviyorum dediği için yaptırmak istemiyorum ama sevmiyorum bu halini de
Cevap sahibi1 yılYaptır o zaman abla yaptır
Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Kesinlikle yaptır estetik harika oluyor bazen sillikona gerek kalmıyor. Ben şahidim şaştım kaldım
00 YorumlaSeni olduğu gibi beğeniyor işte ama sen mutsuzsan konuşun yaptır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDışarıda büyük memelere bakıyorsa yalan söylemiştir 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEsin beğeniyor ve sen hala yaptırmak mi istiyorsun. Kim için peki?
00 YorumlaErkekler yeter ki okşamak istesin
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yıleşin beğeniyorsa sorun yapma bence öyle tadını çıkar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılO anı yarım bırakıp gittimi yani
04 Yorumla
Soran1 yılİlişki sonrası duşuydu zaten boynumu göğüslerimi öptü gitti
- 1 yıl
Ben devam ederdim bırakıp gitmezdim duşta berabermiydiniz?
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Oda güzel erken birakmissiniz ama gece devam ediyor degiskenliklrr olabilir
1 yılKilon ne kadar boyun falan
02 Yorumla
Soran1 yıl1.60 46 kiloyum zayıfım biraz
- 1 yıl
Kilona göre çok iyi bence
Gizli Üye(18-24)1 yılbenim 95c hiç bir işe yaramıyor merak etme
513 Yorumla- 1 yıl
Öyle bir yarar ki işee
Cevap sahibi1 yılpek bjr bir işime yaramadı
- 1 yıl
Benim ilgimi çekti mesela
Cevap sahibi1 yılsenin ilgini çekmesi benim ne gibi işime yarayabilir
- 1 yıl
Benimle ilgili sorular sorabilirsin öğrenebilirsin gerçek hayatta buluşmak isteyebilirsin yüz yüze tanışirsin sonra da işine yarar
Cevap sahibi1 yılseni mi emzircem yani bu yine benim somut anlamda işime yaramıyor
- 1 yıl
Niye yaramasin düşük bir ihtimal ama belki mutlu oluruz zaten benim iyi bir hayatım var
Cevap sahibi1 yılsenin iyi hayatın olsa ne olacak
- 1 yıl
Benim iyi hayatım senin hayatını da iyilestirir
Senin işine yaramadığı şey dediğin ne ki ayrıca? Memenden mesela hangi konuda işine taramasını beklerdin de yaramadı?
Cevap sahibi1 yılben onu teselli olsun diye dedim kadına.. benjm hayatımda iyi bu arada
Cevap sahibi1 yılhayır teşekkür ederim
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim çok sağol
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılo sorun etmiyor sen niye bu kadar sorun ediyorsun
00 Yorumla Erkekler meme yalamayi sever
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boyutunun önemi yok duruşu güzelse sever
00 Yorumla
1 yılKalçan iyiyse göğse bakmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılTam istediğim ölçü varya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Demek ki beğenmiş ki evlenmiş
00 YorumlaMemeni her türlü ebatı iş görür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSever benimki seviyo
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDestekli sutyen tak içine de cul çaput doldur
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSebepp
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılBoyuta takılma bence. Boy ve kilon nedir?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence seviyordur yoksa niye evlensin skksksk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Aşırı abartıyorsun
05 Yorumla
Soran1 yılNie ki
Soran1 yılSaysana merak ettim
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seviyordur sanırım
00 Yorumla
1 yılKüçük seviyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılUfak iyidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBelki seviyordur
00 Yorumla
1 yılSeni genel olarak begeniyosa sorun yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Bayanlar niye memelere takmış ufak gayet guzel
00 Yorumla
1 yılSevilmez ki onlar
00 Yorumla
1 yılÇok şanslıymış
00 Yorumla
1 yılİri olucak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGenetikte büyük meme yok mu
02 Yorumla
Soran1 yılYok maalesef
Cevap sahibi1 yılOlsaydı büyürdü senınde knk
Gizli Üye(36-45)1 yılbence seviyordur ya sana oyle geliyor