Cinsel Yaşam Eşim neden vajinamı tüylü seviyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bana ağda yapma tüylü olsun diyor neden sizce? Siz erkekler tüylü sever misiniz? Eşim neden vajinamı tüylü seviyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Matij Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 64% +1 yıl Onu eşine sor, beyaz tenli bir kadının çıkan tüyleri siyah olursa (tabi bu benim için) tahrik edici olur. 0 0 Yorumla
Sonbirkez Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Bu görüntüden çok hijyenle alakalı eşinin dediğini değil kendi tercihini yapmalısın 1 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Öyle olur mu ya pırıl pırıl olcak ki doyumsuz olsun dil atması 😒😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Umarim gelecekteki esimde killi sevmiyordur. Lazere gitmeyi dusunuyorum ha olduda isterse yapistiririm iki tel gönlü olur 😂 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevmem pürüzsüz olsun isterim 0 0 Yorumla
Birdelihikaye Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Kisisel bir tercih bu herkes ayni degil 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ben hiç sevmem ama adamın fantazisi bu demek ki 0 0 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Zevk meselesi. 0 0 Yorumla
atakan_2050 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. onun zevki galiba 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Onu eşine sor, beyaz tenli bir kadının çıkan tüyleri siyah olursa (tabi bu benim için) tahrik edici olur.
Bu görüntüden çok hijyenle alakalı eşinin dediğini değil kendi tercihini yapmalısın
Öyle olur mu ya pırıl pırıl olcak ki doyumsuz olsun dil atması 😒😄
Umarim gelecekteki esimde killi sevmiyordur. Lazere gitmeyi dusunuyorum ha olduda isterse yapistiririm iki tel gönlü olur 😂
Hafif kıllı güzel oluyor
Sevmem pürüzsüz olsun isterim
bazıları kıllı sever kanki
Kisisel bir tercih bu herkes ayni degil
Rahatsin işte ne güzel
😄😄
midem bulandı gerçekten
Ben sevmiyorum ya itici bence
Bende tuylu severım daha cok tatlı oluyor
ben hiç sevmem ama adamın fantazisi bu demek ki
Daha azdırıxı geliyordur
Iğrenç ne mide var 😅