İlk sevişmem ve ilk opusmem onla oldu. Çok fazla tabuları olan biriydim aslında ama bu son bı iki aydır çok özgür hissediyorum kendimi. Normalde sevgili iken asla opusmem bile diyordum şimdi...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ne kadar süredir sevgilisiniz?
Flört daha
Daha flört iken keşke bu kadar erken öpmesine izin vermeseydin üstelik ikinci buluşmada da bir şeyler olmuş. Biraz daha ağırdan almalıydın, yaptığın bu adım neticesinde gözünde basit bir kız olarak görülebilirsin. Bu şeyler çok özel şeyler gerçekten güven duyduğun, sevdiğin evleneceğine emin olduğun biriyle yaşa. Güvenme.. Gerçekten seven, ciddi düşünen bir adam daha flört iken böyle bir adım da bulunmaz.
Ben istedim çünkü başka şehire gidecekti. Kendi memleketine gidince yapmicaktik ve bir daha görüşür muyuz bilmiyorum. Düzgün anlayışlı birine benziyordu beğendim onu bilmiyorum yapmak istedim yaptım. Belki de ciddiye bilmeyecek
Yani üzgünüm bebeğim ama ciddiye binmeye bilir. Erkekler daha ağır kadınlardan hoşlanır, ki doğrusu da bu zaten. Elbette insanlar sevdiği adamla bir şeyler yaşar usulünce fakat bir zamanı vardır. Sevgilim beni 8. ayda öptü ilk defa çok erken bir zaman dilimin de adım atsaydı anında silerdim, ki 8. ay bile bana o kadar erken geliyor ki keşke öpmesine o zaman izin vermeseydim demiştim kendi kendime. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama lütfen doğru kararlar ver. Bu konuyu da mesaj üzerinden konuşma onunla bunu kullanabilir. Umarım tüm güzellikler seninle olur🫶
Çok teşekkür ederim düzgün görüş paylaşan bir sen oldun ❣️❣️
Pek iyi bir dönemden geçmiyorum aslında ben ben değilim gibi çok tabu idi benim için böyle şeyler ama birden bir arkadaş girdi hayatıma ve böyle oldum.
Rica ederim❣️ Böyle oldum? Neden bunu diyorsun ki kendin için. Tamam bir yanlış olabilir ama böyle oldum diyebileceğin kadar kendini farklı görme. O arkadaşı da bence hayatından uzaklaştırmalısın. Sen kendi değerlerin ile yaşa, hayatına hangi arkadaş girerse girsin kendi doğrunla yaşa lütfen. İyi bir dönemden geçmediğin için de bu şekilde sevgiye muhtaç olarak bir erkeğe ihtiyaç duymuş olabilirsin. Önemli olan doğru insan olup olmaması. O yüzden dikkat etmeni isterim, sende bir kadınsın zarar gelmesini istemem. Konuşmak istersen de istek atıp yazabilirsin :) tanımadığı biriyle insan dertleşince iyi geliyor.
Yani o arkadaşin zarar vermek istediğini düşünmüyorum bana. Sadece biraz gözüm açılsın diye uğraşıyordu özgüvenli olayım kendi ayaklarim üzerinde duraym falan
İlk buluşmada öpüşülürde sevişilirde ikincide cinsellik yaşanmamış oda olurdu düğmeler fazla açılmış sanırım
demek ki her şey düğmeleri acincaya kadar sürüyormuş
Bunun adı özgürlükse önüne gelenle birlikte olan canlılar ne özgürdür he
Ben ilk buluşmada öpüştüm 2. De blowjob ben 17 kız 16 ydı normal bence
Bu geçen yıldı ben 18 o 17 bence normal yani
İlk buluşma da otele gitmişliğim var. Çok yavaşsınız çok
Şimdi her şey çok güzel değil mi
Çokk
sanırım çok temizim ben ddwdkjwd
Kanka uzun zaman yapmayınca sonra pat diye yapıyor insan. Bir de çevremdeki herkes birileriyle sevişiyo yani
bir kızın dahi elini tutmayan ben güldüm
22 yaşındayim bı zahmet olsun
olmasın demedim abla sakin dfhjefef
Sonu iyi değil ben soluyum
Nasıl iyi değil
Anla işte 😂
Umarım ilerde pişman olmazsın
Arkadan mi verdin
Aynen kanka
3. de verirsin artık, ne kalmış
Sevgilim olmayan kişi ile de sevişiyorum ne var ki bunda
Eee arada bizede uğra bari 😜