Nişanlıyım 1,5 yıldır şimdiye kadar hiç olmamıştı bi anda oldu hatta birazda kıyafetimin üstünden gögüslerimi elledi elimide kendi özel bölgesine götürdü ilk defa bu kadar ileri gittik hep sınırları olan biriydim düğüne 3 ay var benden farklı istekleri olur mu biraz tedirginim kimine göre nişanlısınız nasılsa diyeceksiniz ama ben kendi adıma ilk defa bu kadar ileri gittim kötü hissediyorum lütfen dalgaya almadan mantıklı cevaplar verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Neresini dalgaya almayalım? bu ne tabudur arkadaş ya. Peki evlendikten sonra yaptınız penisinin çok küçük olduğunu gördün ya da 10 saniyede boşalıyor? ya da ten uyuşmazlığı oldu hiç zevk almayacaksın o zaman ne hissedeceksin ben onu merak ettim ona cevap ver sen
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİyi de evlendin sonra öğrendin herşeyi eee diyelim ten uyumu yok diyelim alıştıktan sonra zevk alamıyorsun diyelim seni tatmin etmeden işini görüp arkasını dönüp uyuyor eee ne yapacaksın katlanacak mısın pek bu duruma , yapmayın ben kucaktan kucağa gezin demiyorum tabiki ama biraz zekanızı çalıştırın cinsellik hayatın içinde olan bir olgu yokmuş gibi yasakmış gibi davranmayın böyle davranmazsınız şurada biraz zaman geçir evli kadınların yazdıklarını bir oku biraz araştır bi bakın
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın o konuda ama işte bizler hep ayıp günah diye büyütülen insanlarız belkide olması gerekeni bile yaptığımızda suçluluk duyuyoruz bu durumda kendi adıma bu konuya aşırı uzak biri değilim yaşamasamda içimde bi yerlerde bu istek var
- +1 yıl
Tabiki öyle herkeste var İnan ama bunun konuşulması öylesine yasak öylese ayıplanan bir hale geldi ki insan istek duyunca bile kötü hissediyor sanki suç işliyormuş gibi
Soran+1 yılAslında bunun normal bişey olduğunun anlatılması gerek bu şekilde bastırmak insanları daha doyumsuzlaştırıyor bence
- +1 yıl
Aynen öyle doyumsuz ve daha çok gizli şeylere yönlendiriyor
+1 yılHaydi hayırlısı diyelim. Bir sonrakine elbisenin altına da girer. Bence bugüne kadar yaşamadınsa bundan sonra da garanti belgen olan nikah cüzdanı eline almadan da yaşamamalısın. Açık kapıdan giren çok olur ve gireninde içeriye pisletini olur. Bakire olmak değerlidir. Dün hayatında olmayanın yarında hayatında olacağının garantisi yoktur. Evlilik isteyen ve ciddi olan hiç bir erkek bakire kızla yatmak istemez.
00 Yorumla
Güven, Saygı ve sınırlara sadık kalınmalı önemli olan, eğer sen ona güveniyorsan istediğine he de ama aynı şekilde o erkeklerin istediği şey e hayır dersen, o erkek arkadaşında buna saygı duysun, bence bundan sonra ilişkinizde bu önemli olacak.
04 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiye kadar aramızda bi problem olmadı hatta bundan 1 yıl önce öpmek istemişti izin vermeyince saygı duymuştu seni zorlamam demişti
Soran+1 yılBen ilerisini istediği takdirde zaten sınır koyarım ama bilmiyorum beni yanıltmaz umarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
+1 yılBu zamana kadar tutmus olmaniz bile takdire şayan lakin insan doğasına aykırı. 3 ay varsa bence konus daha ileriye gitmemek şartı ile bu zevkleri yasayabilirsiniz. ya da çok istiyorsanız resmi nikahi kıyın şimdiden... Seninde birşeyler öğrenmen lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle aslında ateşle barut yan yana durmazmış gerçekten bu zamana kadar nasıl durabildik onu bilmiyorum nikahımız yok henüz olsa sanırım hiç durmayacak aslında bilgisiz değilim ama yaşamadım
- +1 yıl
Teorik olan bilgi ile pratiklik ozellikle seks esnasında çok farklıdır. Artık bu tarz konularin pek önemi kalmadı ama sizlerin kararına sonsuz saygi duymak lazım. Bence biraz biraz kesfedin birbirinizi. Bu zamanlarda bazi sınırlar olduğu için heyecani çok farklıdır.
Bu kadar beklemişsiniz keşke sabırlı olsaydınız. Ancak bu size bağlı sınır koymak istersen 1.5 yıl bekleyen adam bekler. Bunu samimi bir şekilde ifade et. Daha ileri gideceğini sanmıyorum. Sende istemişsin demekki itiraz etmediğine göre
02 Yorumla
Soran+1 yılSen ilerisini isteyene kadar olmayacak dedi
+1 yılNişanlın yaa bu kişi. Rahat ol biraz. Onu ve kendini birazcık şımart. Birazcık daha izin ver. Birbirinizi cinsel anlamda da tanıyın. Bekar etin sende kalsın ama emme oksama koklama olmalı birazcık da olsa
00 Yorumla
+1 yılBuna devam edin ama bu kadar da bırakın. Senin de hoşuna gider kendini boşuna geri çekmeme gerek yok. Zaten düğününüz yaklaşmış, o yüzden daha ileri noktaya taşıma.
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında elele tutuşuyoruz sarılıyoruz yanaktan öpüyoruz sanki bunlar günah değil gibi nedense o ileri derecede bişey gibi geliyor kötü hissettiriyor evet evleneceğiz o gün geldiğinde ya çekinirsem utanırsam bundanda korkuyorum karı koca olacağız bunlara alışmamda gerek artık ama bilmiyorum
- +1 yıl
Aynen öyle güzelim, bunları yapmanızda ne günah olabilir ki… Kendini şartlama.. Dokunun, keşfedin.. Dedim ya sana da çok iyi hissettirir, sen de bir kadınsın, tutkuların var.. Hatta konuşun, aklında olanları hep sor… Sonuçta birbirinize eş olacaksınız… Sadece ilişki için evlenmeyi bekle, çünkü yakın tarih…
- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılNe canım şeyler bunlar ya , kendine ne diye sınır koyuyorsun, sevişen insan kötü mü sanki, bu tabuları aşın artık , keyif alın hayattan, insan dunyaya bir kere geliyor
10 Yorumla
+1 yılBu kadar büyütüp kendini strese sokma. Belki senin için ilk ve zor ama diğer yapılanların yanında seninki masum.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bakınca ben hiç bişey yapmamışım gibi hayatta neler var ama hiç onlardan olmadım ben o yüzden çok garip hissettiriyor
- +1 yıl
Çok düşünme kendini yıpratırsın. Masum şeyler olmuş sonuçta nişanlın. Daha ilerisine gitmezsin düğüne kadar olur biter.
Soran+1 yılBundan sonra aynı şekilde isteyecek galiba o zaman ne tepki vericem ya da kendimi nasıl durdurcam bilmiyorum
- +1 yıl
Büyük ihtimalle aynı şeyler olacak. Kendini geri çekersen nişanlın yanlış anlayabilir. O yüzden sen de bu durumu tekrar yaşamak istemiyorsan düğüne kadar başbaşa kalacağınız ortamlar yaratmamay bak derim. Ola ki başbaşa kaldınız rahatsız olduğunuzu ay başını bahane ederek karnınızın Ağrıdığını belirtebilirsiniz.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide tuhaf hissetmen normal şeyler ilk kez yasamissin ama nisanlanmissin eşin olacak yüzeysel şeyler normal
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılBu doğanın kanunu, üreme içgüdüsü... Aklın karşı koysa bile bedenin isteyecektir.. Vücudun ihtiyacını kuralla kanunla bastıramazsın.. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiye kadar bastırmıştım ama 😑
- +1 yıl
Bu çok da sağlıklı bir şey değil farkedersin artık :)
Zaten az kalmış olacaksa da bu ölçüde devam etmek istediğini fazlasını istemediğini söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal olması gereken şeyler. Birnirinize yakınlaşmanız lazım.
00 YorumlaHayatın da ilk öpüşmen mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğil ama diğerlerinden sonrada pişmanlık duyup bi daha yapmayacağım demiştim o yüzden kendimi çok zorladım
Soran+1 yılLisedeyken
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bır daha ki sefere daha da ileri gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Olması gereken bir yakınlık bence
00 Yorumlaevleneceksin artık ya abarttıkça abart
00 YorumlaKanki bir şey olmaz istese de reddet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden bu kadar takıldın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıl3 aya kalmaz yaparsınız sdfsd
00 Yorumla
+1 yılNe gibi farklı bir istekler olabilir mesela
04 Yorumla
Soran+1 yılİlerisini ister mi ya da benimle sürekli bu konuları konuşmak ister mi
- +1 yıl
Bu senin elinde sen izib verirsen olur izin vermezsen olmaz
- +1 yıl
Mesela yine aynı hareket yaptı ve sen istemiyorsun çekil hemen
Soran+1 yılAslında çok arzuluyorum aynı şekilde yaptığı zaman nasıl hayır derim bilmiyorum
+1 yılNerde nasıl oldu bu
00 YorumlaSüper ya bir şey olmaz tatlı kiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. İslandinmi opusunce
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılGöster ama elletme
01 Yorumla
Soran+1 yılTersi oluyo mu ellettim ama göstermedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden yapmak kotu olur. Bekle zaten az kalmis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKulak memesini emzir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Güzel
00 Yorumla
+1 yılBidaha yapma o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte korkum bu ben pişmanlık duyuyorum şu an ama o bunu hep isterse
- +1 yıl