Neden bana bu kadar kötülük yapıldı? Yeter artık yoruldum herşeyi benim burnumdan getirdiler. Tek evlilik dışı cinsellik yaşayan ben miydim? Neden bunları bana yaptılar?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ne yaptılsr sana toplu tecav*z felan mı? Bu ne bıkkınlık. Ayrıca her önüne gelene verdiysen bunu bilenler tarafından ayrıca bir furya ya da kurban gitmiş olabilirsin.
Evet öyle zaten tuzağa düşürüldüm tecavüz de var
Türkiye'de biliyosun bu tarz durumların çok daha acı sonuçları da olabiyor. Bu ülke böyle aç.. Hatayı kendinde de ara çünkü ne yaşadıysan büyük bir zaafiyet olduğu kesin. Arabaya bindirip seni kaçırmadılarsa..
@aymesev34 zaten cinselliğe ilgim vardı isteğim de yüksekti ama şimdiki aklım olsa onlarla olmazdım mevzu bu
Onlarla derken aslında şahısları tanıdığını söylüyosun gibi geldi. Geçmiş olsun. Herşeyin farkında olup niye ben niye serzenişleri maalesef bence yersiz. Burası Türkiye...
Hahaha herşeyin sonradan farkına vardığım için olabilir mi? Daha yaşım 17 yoktu.16 yıllık kısa bir zaman diliminde insan neyin ne kadar farkında olabilir? Hata yaptım evet ama toplum olarak gelip her haltı üzerime yıkmanız gerekmiyordu. Üzerime yıkınca elinize bişey de geçmiyor. Burada resmen kendin suçla onlar suçsuz diyorsun. Tanıyınca ne değişiyor? Zarar vermeleri gerekmiyordu tamam mı? Dalga geçer gibi bir de geçmiş olsun yazıyorsunuz
Kusura bakmada şimdi daha ağır konuşacağım. Madem daha 17 yaşındaydın saftın güzeldin çekiciydin. Her eline hıyar alana koşmayacaktın. İlgim vardı diyosun. Senin yaşında kaç genç kız bunları yaşıyor sayısızdır muhakkak fakat dediğin olayların yasanması için akıl noksanlığın var belli. 17 yaşında ilgilenmen gereken okul üniversite sınavı vs varken sen damının derdiine düşürsen aşırı ilginden ötürü kusura bakma elin oğlu miker geçer. İçinden çıkamadığın bir durum varsa burdan değil bir psikologdan medet um. Saygılar
Hem saftın diyorsun hem de niye bu işlere kalkıştın niye kullandırdın diyorsun. Saf olduğum için olabilir mi acaba? Hani kurnaz insan kendi kârını daha çok düşünür geleceğini düşünür falan ya. Beni götürenler de üniversite mezunuydu bu arada. Okumakla insan olunmuyor demekki.
Gerçi kime anlatıyorum? Sen zaten elin oğluna hak veriyorsun
Her neyse yasadıgın şey elbette vahşi bir şey fakat sen bile isteye yola girmişsin. Ailende anne baban eminim seni defalarca uyarmıştır. Bir kulağından girip öbüründen cıjtı dimi.. Kusura bakma nefsine sahip olmasannsan bedenine sahip olurlar. Reşit olmayan kıza bunu yapanların ceza almaları da sart. Onları savunmam söz konusu bile değil. Sacma sacma yazdığım yoruma savunucuymuşum gibi atıfta bulunma iyi geceler
Aynı babam gibi konuşuyorsun kimse seni zorla alıp evinden götürmedi diyorsun işte tc erkeği zihniyeti böyle maalesef. Kız gidip gezerse takılırsa ya da seks yaparsa herşeyi hak etmiş oluyor size göre
Yazmak zorunda değilsin sonuçta ne bu tavırlar
Sanki kafalarına silah dayıyoruz yaz diye. Tavırlara bak
Oyle onune gelene verirsen olacaklarda normal canim unut
Normal falan değil kimsenin kimseye zarar verme hakkı yok. Şikayetçi oldum zaten boş yapma
Herkes açsn kendi götnd baksın kimse kimseyi yargılayamaz takma kafana sen
Yargılıyorlar bal gibi
Tamam da ne önemi var sen kendi hayatını yaşa güzellik kafana takma benim neler yaptığımı bilsen tükürüğün ekrandan bana gelir ama umrumda olamz sende takma
Tek zina olsaydı inan bende takmazdım pisliklerini bana da sıçrattılar onlar en çok bu zoruma gidiyor
Ne gibi güzellik anlatamak ister misin ki sana yemin edrim seninki benim yanımda masum kalir
Anlatınca da bir halt değişmiyor teşekkür ederim anlayışın için
Ne demek emin ol rahatlarsn belki çözüm bulunur yorumdan anlatabilirsin
burada mısın
Evet buyur
Hatayı bile isteye yapmadım bu hatamın farkına 2 yıl sonra vardım. Cinsel ilişki yaşadığım kişi tarafından arkadan tecavüze uğramıştım en son da onun zorlamasıyla psikolojik baskıyla ilişki yaşamıştım. Şahıs benden 5 yaş büyüktü. İlk başta rızamla bir sürü cinsel ilişki yaşadım bu kişiyle, zaten hatayı burada yaptım kendimi yanlış insanların kucağına attım. Esas konuya geleyim. Bu kişi bir gün tahrik olduğundan olsa gerek yataktayken bana arkadan tecavüz etti ağlamama rağmen de orgazm olana kadar devam etti. Benden zaten anal da istiyordu ama ben kabul etmiyordum yapmıyordum. Sonra tabi ben o kadar canım ki. bilmiyorum 16 17 yaşındaki bir kız bu kadar saalak ve saf olabilir mi onu da bilmiyorum. Bu kişiyle hiçbi şey olmamış gibi görüşmeye devam ettim. Benden faydalanmasına izin verdim. En son da psikolojik baskıyla ilişki yaşadım ama afedersiniz ben pozisyona girdim domaldım yani bir nevi izin vermiş olmuşum istemeyerek de olsa! Tabi ilk domalmam değildi ondan önce defalarca o pislikle isteğimle ilişki yaşamıştım ama bu son ilişki de rızam dışındaydı ağladım hissettiğim sadece ruhsal acıydı ben ruhsal acı çektim o zevkini yaşadı. Buna neden izin verdim bilmiyorum ama tek bildiğim şey ezik ve saf olmamdı. Kimseye hayır diyemezdim milleti memnun etmeye çalışırdım gördüğüm zararları bile görmemezlikten gelirdim. Kendimi suçlamamın nedeni de şu; ben bu kişiyi 17 yaşıma bastıktan sonra bana zarar veren bir kaç kişiyle birlikte şikayet ettim ama bu kişinin bana arkadan tecavüz ettiğini söyleyememiştim utandığımdan olsa gerek. Son zorlayarak istemeden de olsa izin verdiğim pozisyona girdiğim normal yolla olan ilişkinin zorla olduğunu söyledim polis de ifademi alırken zorla organ sokmak suretiyle tecavüz yazmış. Ben sonra kendimi suçladım o tam tecavüz gibi değil diye. Yıllar sonra bulunduğum şehirdeki mahkemeye gittim bu kişiyle olan mevzuyu olduğu gibi yazıp dilekçe verdim ama hiçbi yanıt gelmedi. Ben ne yapacağım? Elimden başka bişey gelmiyor 😞🙏
Ben kendimi yıllardır suçluyorum. Bilinçli bir şekilde iftira atmadım ama üstü kapalı anlattığım zaman bazı insanlar iftira bu diyor. Kızın birine anlattım istemeden mistemeden sonuçta iftira atmışsın o tecavüz değil dedi. Ben bu ağırlıkla yaşayamıyorum. Herkes üstüme geldi şikayet ettiğim zaman. Yaşıtım olan kız kuzenim bu şahısla olan ilişkimi biliyordu onu savundu o yapmaz o yapmaz diyerek. Zaten o kuzenimin dedikodusuyla akrabalarım da duyacağı için herşeyi olduğu gibi anlatamadım bana arkadan tecavüz ettiğini söyleyemedim. Yıllar sonra öğrendim ki şahıs yırtmış. Mahkeme tüm ilişkilerin rızaya dayalı olduğuna karar vermiş ama ben hala istemeden iftira atmış mı oldum diyerek kendime yükleniyorum. Sabah azapla uyanıyorum. Biri paylaşımıma seni allah affetmez dedi zaten ondan sonra hepten psikolojim bozuldu. Ben günahlarımın bedelini bir bir ödedim. Kaza geçirdim burnum hasar gördü. Saçlarıma genç yaşta aklar düştü. Yüzümde nur kalmadı. Kilo aldım şiştim. Buna rağmen içimdeki azap dinmiyor. Hep o ifade ve pozisyona girmem gözümün önüne geliyor. Allah beni affetmeyecek diyorum. Kul hakkına girdim diyorum. Ben ölüyorum. Gözüm kararıyor dünyamın karardığı gibi artık gözüm de kararıyor. Her şey için çok pişmanım. Ben allaha layık bir kul aileme layık bir evlat olmayı beceremedim. Bu hatayı bile isteye yapmadım mecbur bıraktılar ben ister miydim bu hatayı yapmak? Nerden bileyim polis öyle yazacak? Sanaldan bir adam da çok ağır bir şekilde yargıladı sen millete iftira atmışsın milleti karalamışsın birbirinizden farkınız yok dedi. Ben bile isteye yapmadımki bunu. Niyetim bu değildi Rıza dışı yaşadığım bir ilişki için de nasıl rızamla yaşadım diyebilirdim 😞
Hiçbi şey vicdan azabımı dindirmiyor? Ben ne yapacağım bununla
Sen kimsenin hakkına makkina girmedin ilk aşamada zaten tecavüz etti ve bunun devamını getirmene hayatıni maf etti öyle düşün ilk başta yapmasaydi şu an bu psikolojiye bürünmezdi o kuzenin sana ahlak dersi vermesin sana verenler en büyük ahlakszlardir burada mağdur sensin sadece biraz geç kalınmış bir şikayet ne olur sıkma canını sen haklsin seni tanımadan da yanında olmayı çok isterdim her zaman yazabilirsin dilersen mesaj at ama ne olur gönlünü ferah tut dünya da ahirettede hesap verecek son kişi sensin
İşte bunun devamını getiren de benim. Lanet olsun hayatımı mahveden tecavüz değil ki zaten. Benim yaptığım hata. 😞 Kuzenimi de Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. O bilerek beni bu suçluluk psikolojisine soktu bilerek psikolojimi bozdu onunla olan ilişkimi biliyordu kendi bakireyken benim o yaşta cinsel ilişki yaşadığımı biliyordu sustu bilerek göz yumdu beter durumlara düşmem için. Bir de üstüne şikayetten sonra beni suçladı. Ben şikayet etmek zorunda kaldım çünkü bu kişiyle arkadaşıyla bir olup haberim olmadan görüntümü falan da aldı şikayet etmeye mecbur kaldım. Kuzenim hep biliyordu görüntümü falan aldıklarını. Bana yapılan haksızlıklar karşısında hep sustu şikayet sürecine kadar. Şikayet edince onu savundu o yapmaz o yapmaz diyerek. Beni oyuna getirip ses kaydımı aldırıp karşı tarafın avukatına bile verdi. Anlayacağın hayatımı mahvettiler. Sağol mesaj atmaya yüzüm yok zaten kendim de kendimi çok suçluyorum böyle böyle hastalanacağım diye korkuyorum. Cimere yazdım kuzenimi bile şikayet ettim ama kesin onlar da geri dönüş yapmazlar. Çünkü üzerinden yıllar geçti
Mesaj atamaya neden yüzün olmasın yapanlar utansn yapma Allah'a aşkına o karaktersiz kuzenin emin ol senden beterini yaşayacak eminim bunları sen aşacaksn bu süreçte yanında olmak isterim azda olsa özgüven acısında ne olur çekinme utanma senlik bir durum yok herkes bunları yaşayabilir biz daha mı iyiyiz kendimi sana bir anlatsam neler var dersin ne olur kendini suçlama her şey çok iyi olacak yeterki olumlu düşün
Ki ben zamanında bu tarz olayların rehberliğini dahi yaptm inan sen iyisin sadece konuşarak rahatlayabilecek potansiyel de bir kadınsn
İyimisn oradamsn
Özele gelmeyeyim. Sağolun
Sıkıntı değil nasıl istersen dilersen buradan devam
Gerçekten devam etmek istermisin ki? Genelde özele gelmiyorum diyince yazmıyorlar buradaki erkekler
Ne alaka konu ben değilim sensin burada rahatsan devam ederiz
İyi olman içinde elimden geleni yaparm ki ben onu özgüvenin yerine gelsin tanışmadigmz halde çekiniyrsn bir yerden başlamak lazm dimi
Yapacak bişey yok olmuyor ise buradan devam
Aşamıyorumki korkuyorum ölüp gideceğim diye
İçim içimi yiyor
Sakın öyle deme neden ölesin Allah korusun emin ol asacaz elimden geleni yapacağım söz
İçini dök işte rahatla. sabaha. kadar uyumam gerekirse sen iyi ol
Etrafındakiler problem önce kendini yargılamayi kes tabuları yik sen yaparsn
Kalan ömrünü birileri uğruna hiç edemezsin
Hep yargılandım şikayet ettiğim kişinin ablası bile abuk subuk konuştu ifaden çelişkili diye.15 yaş üstü kızla ilişki yaşamak suç değil dedi. Beni böyle konuşa konuşa suçluluk psikolojisine soktular
Çünkü çok acı çekiyorum artık ağrılarım oluyor yüzüm gözüm çökmüş gibi hissediyorum bunun sonu ölüm değil mi
Hayır benim yüzümden uykusuz kalma
Kime neye göre suç değil ya onlar bir kere karekter yoksunu haysiyetsiz kendini suçlamayi bırak olan olmuş bitmiş bunlardan uzak dur yeter
Kalrm canın sağolsun senin her günün uykusuz geçiyor benim birkaç günüm sana feda olsun iyi olacaksam ki ben olacağına inanıyorum
Annem beni hep iftiracı yerine koydu iftir attın dedi şikayet ettiren oydu ben ister miydim böyle hata yapmak
Sen az. olsun analiz etsen en Mahsumun sen. oldugunu anlarsn ne olur. beni. dinle ve kendi. magduriyeteni gör
Ama neden o zaman bu kadar haksızlık gördüm? Bak ne hale geldim öz bakımımı bile yapmaktan acizim. Güzelliğimi iyice kaybettim sağlığımı da kaybediyorum
Hepsini beraber toparlayacaz Gülüm ben sana yardımcı olacam emin ol iyi gelecek inşallah soru kalkmaz sa ya da yorumum
Nasıl ama?
Geç yazıyorsun uyuya kalırsam yanlıs anlama
Sorun değil istersen yarın konuşalım
Bende uyuyacağım
Senin ortamı şu anki vaziyeti gozlemleyecez ona göre yol cizecez laf edeni lafına boğacz yolumuza çıkanı devirip gececez biz yapacaz yani sen
Gerçekten başarabilir miyim?
Yarına büyük ihtimalle benim yorumum kalkar özelden yaz dedim diye kalkmadan Nr ne kadar konuşursak iyi
Evet kadın istesin yapamacagi şey yoktur imparatorluklar kadınlar sayesinde yıkılmış kadn istesin yeter
Uyudun galiba
1 gün boyunca kalkmamış sonra mı kalkacak 😂
İyi sıkıntı yok güzellik devam neyse. ilk defa güldün
İçten gülemiyorum. içim kan ağlıyor
İnşallah birgün içtende güleceksin herşeyi zamana bırak ama önce özgüven lazm sonra kendini suçlamayı bırakman aynı zamanda sana zarar verenden uzak durman
Umudum yok yinede teşekkür ederim
Benim sendn yana var tanımasam da ciddi anlamda yanında olmak çok isterim
Kadın olmasam da olur muydun
Olduğum oldu ama herkes olmaz neden bilmiyorum yani kadın erkek olman bir şey değiştirmiyor
Ama bundan rahatsızlık. duyduysan rahatsız etmem
Rahatsızlık duymadım hoşuma gitti
Ama psikolojim düzelmiyor ne yaparsam yapayım.
Kendin düzeltmemek için çabalamiyorsun
Emin ol bir rahat olsan çözeceksin
Hasta oldum artık etrafımdakiler yargıladı bende kafayı taktıkça taktım
Tamam bunun farkında olman güzel bir şey ama nereye kadar böyle devam edeceksin ne yapmayı düşünüyorsunuz
Bilmiyorum gecem gündüzüm yok canım çok yanıyor vicdanıma esir oldum
Vicdanına rahat olmasını şöyle çok güzel bir vicdanın var ne olur kendine işkence olma valla kendine yazık ediyorsn keşke herkes sen gibi düşünse hiç dokunmadan taciz. etti zihniyeti var
Herkes benim gibi düşünse yaşayamaz çünkü bunu biliyorlar. Herkes kendini düşünüyor
İnan beni çıkamaza sokuyorsun ne çözüm bulmaya çalışsak yolu tıkıyorsun lütfen izin ver yardım edebileyim ve artk rahat oluyor
Ya bişey olmaz ne takıyosn sen taktığın için öyle yapmışlar
Turkiyede yasadigimizin bilincinde olarak kimseyle bir şey yaşamadım bazen ileri görüşlü olmak iyidir
İleri görüş bu mu oluyor? Gerici görüşü değil mi bu
Gericimi güldürme tatlim turkiyede yasiyorsun amerikada degil! Cinsellik yasamaya karsi degilim ama icinde yasadigin sosyolojik yapiyi bilmezsen boyle pismanlik duyarsin iste
Ben nerden bileyim bu kadar kötü duruma düşeceğimi? Daha 16 yaşında başladım 17 bile yoktum. Ayrıca amacım seni yermek değil hani bazı insanlar cinsellik karşıtı insanları gerici bulur ya sen ileri görüş diyince şaşırdım tam tersi olmasın dedim
Hayir ben seni anladim merak etme dedigim de her toplumun deger yargilari farklidir ve bu o toplumda geneldir insan buna gore egitim alirsa onleminide ona gore alir ve kendini koruyabilir buyuzden lisede cinsellik egitiminin verilmesi taraftariyim. Kucukmussun ve yasamissin birseyler senin tamamen bi suçun yok
Zaten ben sana hak veriyorum yanlış yaptım güvenmekle inanmakla. O yaşta o işlere kalkışmakla. Daha 17 yaşıma basmamıştım psikolojik tedavi görüyordum zaten ne kadar tedavi de denilirse. Sağlıklı bir psikolojiye sahip değildim bundan da yararlandılar
Atlatmasi zor bir surec olacak ama insan kendi hayatini kendisi sekillendirir bence bir süre kendini dinlemelisin dunyanin sonu degil sonuçta ve iliski yasamak istiyirsan da daha anlayışlı ve bu kafada olmayan biriyle olmalısın hatta tavsiyem dil ogrenmen olur yabanci biriyle evlenirsen bile karsindaki bunu sorun etmeyecektir insan ne olursa olsun bi noktada üzülmek birakip ders almali ve hayatina devam etmeli sende boyle tatlim umarim guzel bi hayatin olur
Ben zina yaptığım için mi bu duruma geldim sence?
Ahbe ablacım bir tek sana vurmuyor ki bizede neler neler yapıyor
Benim derdime çare yok
Valla benimkine de yok inan
Kimse benim kadar bitik olamaz
Hayatında eksiye batmış insan var karşında batmayi geç bide eksiye batmak var
Direk bodoslama
Duvara carparcasina her seferinde hemde
Pişmanlıgïn evlenip yuva kuramiycanmi ya da ilişkide zevkmi alamiyorsin
Bunların hiçbiri. Canımı yaktılar
Nasil yaktilar
Öğrenince ne değişecek? Sormayın
Allahin yolunda git evlenirsinde çarşaf ve peçe tak
Çarşaf ve peçe şart mı
Evet tam baglanirsin
Hayatin dūzelir yuva kurarsin
Neden yüzümü de kapatıyorumki
Hem taniyan biri çikmaz hemde çekici olursun ilginimi çekti bu konu
Evet
Mesaj atarmisin
Yok mesaj atmam
Sizi tanimak istiyorum bir şans verin
O anki aldığın zevkten mutluydun hadi ordan et gerisini
herkes kendi hayatindan sorumlu yaptiklarindan sorumlu
Evet izin vermemeliydim
aynen
uzgunum yine de senin icin
Üzgün olmanız bişeyi değiştirmez ayrıca benim kadar üzgün olamazsın
haklisin cani yanan sensin ates dustugu yeri yakar ben bunun farkindayim ben de cok kotu seyler yasadim insanin caninin yanmasinin ne demek oldugunu cok iyi bilirim
Yanlış insanlarla bir şeyler yaşamış olman senin suçun değil. Allah'a havale et.
Etsem ne oluyor? Hepsi evlenmiş yuva kurmuş çoluk çocuğa karışmış
Yapacak bir şey yok. İyi olur inşallah.
mastürbasyon yetmedi mi
Onu bile anlamadım her şey çok erken gelişti
Kullanmışlar bundan sonra tövbe et namaza başla hayırlı biri çıkar inşallah
Çıkmaz umudum yok artık
Böyle ölüp gideceğim acılarla
Tövbe etde ceheneme gitme bari
Bu dünyada cehennemi yaşıyorum çok mu önemli
Tövbe tövbe gece gece çarpılcan
Öyle. Bu dünyam cehenneme döndükten sonra ne anlamı var? Zaten çarpmadı mı beni? Bir insanı şaşırtmak ya da iradesini kullanamaz hale getirip onca hata işlemesine günah işlemesine neden olmak da onu çarpmaktır. Ben ister miydim bunca hatayı yapmak ama bu durumlara soktu demekki beni yaradan bir şekilde
canım şimdi sakat kaldığını düşün ya da konuşamadığını göremediğini şükür etmeyi öğren inkar etme herşeye
Bu da sakatlık, noksanlık birnevi. Hayatım dünyam zehir oldu diyorum başımda türlü türlü belalar var
Kendi iradenle yapmışsın önüne gelene vermeseydin evlenene kadar bekleseydin senin hatan
Evet cahillik ettim 16 yaşında başlayarak
Onlar da zina yaptılar ama mutlular evliler çocukları var
18 yaşındayım kız eli tutmadım
Onlar öteki dünyada vercek sende ama ALLAH korusun belki çocuğundan ailesinden acı çekçek ya da ilerde bir şey olcak kimse bilemez tovbe et o yüzden
Bilmiyorum artık tövbe ettim zaten ama huzurum yok psikolojim bozuk artık
boş ver takma yeni sayfa aç
Değilsinn çok var işte işlerini görene kadar
Evet ama en azından yapıp çekiliyorlar bunlar benim başımı yakana kadar yakamdan düşmedi
Anlatmak istersn dinlerim iyi gelcekse
İstemem
Peki
Tehditle mi yaptırdılar sana
Hayır kendim yaptım 18 yaşından küçükken
Darbe vurdular dediğin ne yaptılar
boş ver kolayca anlatılamayacak kadar kötü şeyler
Gel dinlerim seni
İçinden atarsın
Gerek yok
Sen bilirsin ama olmuşla ölmüşe çare yok
Atamıyorum kime anlatıyorsam anlatayım
Geçmişi değiştiremezsin onlarla yaşamaya alışman lazım
Yanlış insanlarla olmuşsun
İşte ne acelesi var ben hıc olmadım adayımızı bekliyorum
@lanertek25 aferin takdir mi bekliyorsunuz?
Şakasına yazdım kusura bakma
n’oluyo ya :(
Olanlar oldu
kıyamammm :)
Kıyan kıydı
o zaman keyif sıgarası iç boş ver :)
Sen iç ben içmiyorum
neyse sakin ol boş ver
Boşverirsin tabi senin hayatın değil bu 😂
tamam nasıl yardımcı olayım söyle bakalım
Olamazsın
o zaman ufaktan yol alalım biz :)