Çok fazla ifşa izledim ve görebileceğim her şeyi gördüm bu beni cinselliğe karşı doyurdu ne yapmalıyım?

Yaşım 19 . Rus ifşa telegram gruplarına girdim giriş o giriş bir grup diğerie bağlantı atmış biri diğerine yemin ederim 1 senedir p*rno izlemiyorum hatta artık izleyemiyorum ifşalarda ki kızlar o kadar güzel ki yani öyle bir kızı hayatımda görebilme şansım yokken ben onun çıplak ateşli resimlerini videolarını görebiliyorum haliyle daha önce hiç sevgilim olmamasına rağmen kendi kendimi doyurdum. Sadece o sayfalara girince libidom yükselebiliyor günlük yaşamda mesela bir kız önümde eğilse bir tarafı gözükse gram umrumda olmaz bakmam bile çünkü onun daha açıklarını bin defa izledim ne yapmam lazım acaba gruplara yeni ne atmışlar diye her sabah 1 er saatimi harcıyorum sorum şu ortalama bir kız ile cinsellik yaşamak istemiyorum bu yüzden hiç sevgilim olmamasına rağmen secici birisi oldum bundan nasıl kurtulabilirim?
Çok fazla ifşa izledim ve görebileceğim her şeyi gördüm bu beni cinselliğe karşı doyurdu ne yapmalıyım?