erkek ve kadın için en zevklisi o mu? ve neden bu kadar seviliyo onu zevkli yapan nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Erkekler için vücudun serbestliği büyük konfor sağlar ve kadının kalçalarını tüm genişliği ve hatlarıyla görmek ile beraber aynı zamanda kontrolün erkekte oluşu bu pozisyonu erkekler açısından çok sevilebilir yapıyor. Bu pozisyonda isterseniz soft isterseniz hard da takılabilirsiniz. Kısaca doggy iyidir ☺️
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben çok sevmem. ben ilişki sonuç odaklı değilim. kadına öncelik ve önem veririm. bu nedenle sevişme odaklıyım. pozisyon seçerken de ilişki anında sevişmeye de olanak veren pozisyonları severim. sixtynine, misyoner ve cowgirl sevişme imkanı olan pozisyonlardır. bunları severim. çünkü kadına ilişki zevk vermez. kadına sevişme zevk verir. ilişki anında sevişerek kadının da mutlu olmasını sağlıyorum. cinsellikte bencillik olmaz. partnerin mutluluğundan mutlu olmak gerek.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynaya karşı olunca tamamen güzel bir görüntü oluyor bence ondan olabilir birde önünde eğildiği zaman kalp şeklinde olan kalçalar erkeği dahada istekli hale getiriyor ne yazikki benim manitada acı duygusu oluyor ondan dolayı kısa sürüyor 🥺
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılerkek baskındır, üstünlüğünü gösterir, kadınına hakimiyet kurar, pozisyon görsel olarak da haz verir. kadın için de vajinanın aldığı pozisyon -kadın doğru durursa- en zevk aldığı pozisyondur, erkeğine teslim olur.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
50Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bir sohbet Bencemde bir kadın şöyle açıklamıştı
00 Yorumla
+1 yılKadın Zayıfsa Erkekte Geç Boşalıyorsa Ve Vajinanın Zevk Noktalarını biliyorsa Kadına Üst üste defalarca Gerçek Orgazmları Yaşatır Nirvanalara Çıkartır 😍😍😍
12 Yorumla- +1 yıl
Sert Seks Kadının Canını Acıtacağı için Ben
Soft Ve Seri Seks Yapmaya Bayılıyorum 😍😍😍
Kadına Zevk Vermeye Odaklı olduğum için Kadın Üst üste defalarca Gerçek Orgazmları Yaşatıyorum - +1 yıl
Bence böyle bir Partner bulmalısın
+1 yılgenelde kadınlar aşağılanmak olarak görüyo ama biz erkekler seviyoruz. Sanırım kalçalar falan güzel oturuyo kasıklara ve kalçalar daha güzel görünüyo. Bel de ince ise Immmm
10 YorumlaEn baskın olduğum en çok hissettiğim en rahat hareket ettiğim pozisyon kadın da daha fazla hisseder ve partnerler bir birini görmediği için hayal dünyası serbest olur 😋
10 YorumlaKadınlar özellikle kalça popo kısmında baskı olmasından zevk alır aşırı hoş bir pozisyon
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kalcalar kasıklarıma carpınca cıkan ses ve kalcaya vurdukca cıkan ses
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHem görsel hem işlevsel anlamda okadar katkısı var ki gerçekten sevmemek mümkün değil ben hem yapmayı hemde yapılmasını çok seviyorum 2 türlüde deneyimledim keyf aldım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her pozisyonun o ana göre verdiği zevk değişebilir. Doggy fazla hükmedici bir pozisyon seksin ilerleyen aşamalarında sert becerilmeyi isteyen kadın bazen kendi domalır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kadının kalçalarına sahip olunabilen en iyi pozisyon. Bir de sandal kayık pozisyonu var o da iyidir.
03 Yorumla
Soran+1 yılyazınca çıkmadı
- +1 yıl
Buradan bakabilirsin.
+1 yılErkeklere içgüdüsel olarak üstünlük hissettirdiği için sanırım. Ama kadınlar neden seviyor bilemiyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılkadın daha fazla hisseder diyolar belki oyuzdendir
- +1 yıl
Kadın için yüzyüze olan pozisyonlarda dahaok zevk alıyorlar diye biliyorum. Sence ön duvara baskı hissedersen mi daha çok zevk alırsın beline doğru mu
Soran+1 yılen çok kucak zevk verir gibi geliyo bilmiyorum
- +1 yıl
Ben de öyle biliyorum, o yüzden cowgirl en sevdiğim pozisyon, kadının zevk aldığını görmek istiyorum çünkü
Soran+1 yılcow girl de erkeği mutlu ettiğin görmek gğzel olur ama ben karşı tarafın üstte olmasını isterim
- +1 yıl
Cowgirl tercih etmemin sebebi acı hissederse kendi yönetebilsin, aynı yere temas edecek şekilde diğer pozisyonları da seviyorum, penisin de hassas sinirlerine temas oluyor çünkü
Soran+1 yılevt o anlamda güzel
- +1 yıl
Kelebekmiş sanırım senin sevdiğin, aklında olsun lszım olur:)
Soran+1 yılbenim en sevdiğim face *
- +1 yıl
Zevkli kadınsın:)
Soran+1 yılfacesstng yazmıştım silinmiş of
- +1 yıl
Anladım ben 😉
Daha sert olup kalça tokatlayabildiğim için 😅😅 bunda gerçekten bir tık daha sert olduğum için daha çok seviyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılsert olunca acımaz mı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadın açısından teslimiyet, erkek açısından hakimiyet pozisyonudur.
Aynı zamanda erkeğin ellerini daha efektif kullanabildiği bir pozisyon.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoggy de kadinlarin da oldukça fazla hissettiğini uzman görüşlerinde okumuştum. Erkek için de kalçaların göze hoş gelmesi doggy de bacaklar birlesikken vajinanın darlığınin erkege daha çok haz vermesi.
00 Yorumla
+1 yılbence kadının o an ki duruş ve görseli cezbedici kalçaları görünmekte estetik bir duruş bu da erkeğin duygularını arttırıyor bence
00 Yorumla
+1 yılEn dibine kadar girebiliyosun, iyice kavrıyor ve ıslaklık daha iyi hissediliyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. O değil yorucu bi pozisyon olmadığı için çok tutulur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bel ince duruyor ve popo ortaya çıkıyorm, popo aşktır çünkü
00 YorumlaBu pozisyonda ulaşım daha iyidir ve kontrol erkektedir o yüzden tercih ediliyor
00 Yorumla
+1 yılSadece bir fantezi diğer pozisyonlar gibi bazı kadınlar için zevkli olmuyor
00 Yorumlakalçaları kasiklarima değdiğin de çok hoş oluyor bu yüzden çok seviyorum
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle vajina girişi daralıyor o yüzden zevkli sonra görsel olarak harika
00 Yorumla
+1 yılTam temas oldugu icin ve şaplak atmak guzel oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadının o anki görsel olarak mükemmelliği, erkeğin hakimiyeti.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. bunu anlatmak saçma olur. tadına varınca yazarsın cevabını
02 Yorumla
Soran+1 yılmerak ediyorum
+1 yılÇünkü muazzam görünümlü tampon karşımda oluyor
00 YorumlaDaha iyi hissettiriyor vajinayı zevk veriyor erkeğe
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha dar hissiyatı oluşuyor
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılDerine kadar girebiliyorsun
00 Yorumla Arkadan olduğu için ayrı zevk veriyor herhalde
00 YorumlaMesela en çok sevdiğim pozisyon hangisi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. erkek için çok zevkli... her şey gözünün önünde...
00 Yorumla
+1 yılEn güzel pozisyon diyebilirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbu herkes için geçerli bir durum değil
00 Yorumla
+1 yılHakim olmanhissi ve gorseli
00 Yorumlaİki yastığı olduğu için
00 Yorumla
+1 yılBiz misyonerden raziyiz
00 Yorumla
+1 yılRahat ve zevkli
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. O anki manzara erkek için mükemmel
02 Yorumla
Soran+1 yıl🥵
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşadın mı nasıl hissettin merak ettim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılIcgudusel
20 Yorumla Sen sevmiyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yıldenemedim
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıldaha zevklı pozısyonlar var
00 Yorumla
+1 yılKokluyorum sertçe doggy seviyorum
00 Yorumla
+1 yılOlmazsa olmazım değil
00 Yorumla
+1 yılDimi ya
00 Yorumla
+1 yılKadını değersizleştirir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Anlatayım detay
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevmem
02 Yorumla
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
Çünkü bir kucak değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirisi izlemek kalcalarin dalgalanması harika
00 Yorumla
+1 yılYaşa ve gör
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevkli
00 Yorumla
+1 yılYorumda sıkıntı