Doggy pozisyonunda tüm kıvrımlarım erkeğimin gözleri önünde iken karşı koyamayacağım kadar güç ve teslimiyetin esaretinde kaybolmak bana aşırı haz veriyor.
Doggy pozisyonunu bu kadar çekici kılan şey nedir?
Daggy pozisyonunu harika bir pozisyon, bir çok pozisyon denedim. Ama Doggy pozisyonu partnerimi arkadan kavramak gerçekten müthiş oluyor. Beni bu pozisyonda en çekici kılan şey, kadının bu pozisyonda olması, bir erkek olarak partneriminin arkasına geçmem ve bu pozisyonda, penisimi partnerimin amcığına sokmak ve gidip gelirken poposundan şap şap şap şap şap şap şap şap sesler çıkması harika gerçekten. En çok haz aldığım organzma ulaştığım bir pozisyon . Doggy pozisyonu ve şunu söyleyebilirim, partnerim de bu pozisyondan son derece organzm olduğunu itiraf ediyor.
Kalçaların görüntüsü Sert giriş çıkışlarda çıkan ses Kalçaya atılan şaplaklar Ve girip çıkarken belden kavraması saçlardan tutup çekiştirmek herşeyiyle süper bir pozisyon
Erkek için tamamen sahiplenme demek! Kadının saçlarına asılırken, kalçasını tokatlarken, manzaranın tadını çıkartırken daha da tahrik oluyorlar. Dominant erkek için efsanedir. Kadın için ise eğer benim gibi dominant partner seviyorsanız saf teslimiyet demek🖤
Erkeklere teslimiyet gibi geliyor ve o pozisyonda kalçaya gelen her darbede ortaya çıkan ses onları deli ediyor. Ve kolayca kalçaya şaplak atabiliyorlar :))
Erkeğin en rahat ettiği kadının tahrik gücünün çok olduğu ayrıca kadının el ile uyarılmasınında daha kolay olduğu efsane pozisyon lakin daha cazip hallerede getirmek insanın elinde...
ön sevişmeden cinsel birlikteliğe geçildikten sonra artık görev %99 erkeğindir... O seksin baarısı erkeğe bağlıdır. Doggy ise erkeğin en verimli şekilde hareket edebildiği pozisyondur. örneğin misyoner pozisyonuyla kıyaslanırsa aynı derecede gidiş geliş yapmaya kalkıldığını varsayarsak biri göbek atmaksa diğer şınav çekmek gibidir :) dahası kadının kalçası da erkeğinellerinde olduğu için erkek kendi konsantrasyonunu üstte tutacağı hareketleri kadına da yaptırabilir... kadının üstte olduğu seks pozisyonlarında ise erkek fazla yorulmasa da konsantrasyon kaybı ihtimali çok yüksek.
Kadinlarin bazi bakislari vardir yalvarir gibi bakar insana ne olur ne olur sev beni dercesine bakar.
Kadinlarin diger uzuvlari da onlarin gözleri gibidir , mesela elleri , hadi aşkim der bazan yumusak bazan sertce sarar parmaklarini. Doggy pozisyonuda kadinin kalcalarinin yalvarisidir , vajinanin acik dudaklari seslenir sana lan salak ammina kodumun ibbnesi ne bekliyosun der saga sola sallanarak , kadinin erkeginin oroospusu oldugunu anlarsin , erkegi icin ölümü bile göze almis , tüm arsizligini sana teslim etmis bir kadin , kendine guvenen ve sadece guvendine domalan (arkasini dönen) kadin hissiyatini tadarsin. Cok duygular gizlidir o pozisyonda cook. bakipda görene helal olsun.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Iki deligimi de erkegime sunmak daha sert ve tamamen hakim olmasi belden kavramasi kalcama tokatlar atmasi sacimi cekmesi of harika Daha sertt daha hizli giris cıkışlarin olmasi. Hepsini hissettirip köklemesi Testislerinin klitorisime carptigini hissettmek harika.
erkekler ve kadınların sevme nedenleri farklıdır. kadınlar, erkek daha seri bir şekilde penetrasyon yapabildiği için doggy’ye sıcak bakarlar ancak g noktasına penis ucunun dokunması, bu pozisyonda -eğer ki koskocaman bir zıbığınız yoksa- imkansızdır. peki kadınlar doggy sırasında orgazm olamaz mı? rahatlıkla olurlar çünkü psikolojik orgazm da orgazm türlerinden biridir. erkeklerin doggy’yi benimsemesi ise maskülenlikten kaynaklanır. kadınını tutmak, dairesel kalçalarını kavramak ve saçını çekmek, erkekler için bir güç gösterisidir adeta.
Benim en sevdiğim pozisyondur doggy ve doggynin çeşitleri. Benim için bu pozisyonu bu kadar güzel kılan şeyler ise öncelikle vajinanın verdiği hissiyatla başlıyor. Bu pozisyon nedendir bilmem bana en dar ve sıkı hissi veriyor ve bu sayede de aldığım zevki çok arttırıyor. Başka bir neden de göğüs hastası değil de kalça hastası bir insan olmamdan dolayı kadının en sevdiğim kısımlarını görerek sevişiyorum. Bu da görsel açıdan çok tatmin edici oluyor. Son olarak da kendimi bu pozisyonda daha ilkel ve doğal hissediyorum. Daha vahşi geliyor. Kediler gibi... Anlatabilmişimdir...
yazmışsın... kadının bütün kıvrımları gözünün önünde kalçaları ince beli o güzel sırtı büklüm büklüm saçları muhteşem bir portre adeta. penis büyük o pozisyonda hızlı yapıp köklerken sertleşen testislerin klitorise vurması partnerimi çıldırtıyor seri şekilde vurup çift yönlü orgazm oluyor herkeste olurmu bilmem deneyin
Hiç de çekici değil... Hayvanların çiftleşme pozisyonu.. Kadın ya misyoner , ya da kucak pozisyonunda olmalı memeleri göğüse değmeli ve dudak dudağa olmalı.. Hem kadın erkeği tam anlamı ile içinde hissetmeli, hemde erkek kadına her şeyi ile sahip olduğunu hissetmeli.
erkek için hem görsel olarak daha büyük zevk veriyor hem de kontrolün kendisinde olma hissi zevk veriyor. biz kadınlar için ise hem önden hem arkadan ilişki ve sert ilişki için en uygun pozisyon bu olduğundan dolayı iki taraf da doggy i sever
Görsel şölen ve vajinaya daha iyi hakim olmak hafiften popoya tokat atmak belden kavramak anal yaşamak isteyip de yaşayamayanlar için anal yapıyo gibi hayal etmesi okadar çok zenginliği varki saymakla bitmez 😊😊😊 bir çok mutluluğa imza atar bu pozisyon 😊😊😊
1- duvara sırtını yaslayıp önden içeri girerken bir yandan da öpüşmek 2- saçlarını çeke çeke doggy yapmak. Bu ikisini yapabileceğim birini bulursam ölmem ;)
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadının penisin baskısını daha çok hissetmesi açısından kadın için çok zevkli. Çünkü vajinanın üst duvarı daha hassas ve g noktası daha çok uyarılıyor. Erkek içinse durum penisini alt kısmı daha hassas olduğundan dolayı giriş çıkışlarda daha çok aşağı doğru baskıyla beraber sürtünme yoğun olduğu için zevkli. Fakat her iki taraf içinde zevkli olabilmesi için ritim ona göre ayarlanmalı. Kadında gidip gelmeli ileri geri. Erkekte kalçalarla ilgilenmeli.
o nasıl bir açıklama orkidem ya içim gıcıklandı...
Doggy de ben partnerimin saçını tutup kendime çekiyorum b, rde doggy mükemmel girişi tamamlıyor arada uzanıp harika memeleri avuçlamakta güzel bir ayrıntı..
sevdiğiniz hatunun dönüp size bakmasıdır. kısa süreli bir bakıştır ama içiniz gider. etrafta ayna aranırsınız yüzünü görebilmek için ama pozisyonu değiştiremezsiniz çünkü doggy güzeldir. insanın bırakası gelmez.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Erkeğin girip çıkarken kavrması Örn vajinama girerken anüsü parmaklaması ses gibi
Doggy kadini aşagilayicı duruyor ama o an elle saplak atmak avuclamak gibi etkenleri güzel. Seks bir sanattir şimdi ki bebelerin elinde ziyan oluyo maalesef
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tamamen kadını aşağılayan bir pozisyon bana göre ama yapanlara bir şey diyemem
Evet erkeğe hakimiyet sağladığı ortada. Fakat o pozisyonda erkek ahtapot gibi olmalıki kadında zevk alabilsin. Aynı anda saçlarını dolayıp bir eli ile de gezdirerek vücudunun tamamını okşamalı. Yoksa kadına sadece acı verir bu pozisyon.
Pozisyon erkek icin görsellik acisindan çok tahrik edici kadin icinde orgazmi kolaylastiran bir pozisyon bu pozisyonda penis vajina icindeyken anüse parmakla yapilacak baski iki taraf icinde daha zevlik hale gelmesini sağlar
insan dürtülerinden biri olan hayvansı bir pozisyon ve vahşi ce insanı tatmin ediyor biraz daha hard sevenlere yönelik ve insan kişilerin bilinç altında yer alan mazoşiszm ve sadizmi tatmin ediyor... gayet güzel bir pozisyon
Çünkü kadının en mükemmel yeri olan kalçalarının görüntüsü ile daha çok coşan erkek daha sert bir ilişki içine girer ve kadınını daha da memnun eder Gelsin zevk çığlıkları :D :D
Kalçaları net görebiliyorsun düşün mesela misyoner de göremiyorsun cowgirl de göremiyorsun bir çok pozisyonda göremiyorsun ama doggy de görüyorsun ve bu pozisyonda hızlanmak çok kolay çok seri hareketler yapabiliyorum o yuzden
Çünkü kadınların en dikkat çeken yerlerinden birisi belkide en dikkat çekeni kalçalar erkeğin gözü önünde daha şehvetli ve hakimiyet sağladığı pozisyon bu pozisyondan ek bir çok pozisyon çıkıyor yaratıcı bir erkekse 😊😉😉
En İyi Cevaplar