Bu pozisyonun tam olarak karşılığı her iki taraf içinde şiddet içerikli olması. Diğer pozisyonlara kıyasla daha fazla kombinasyon şansı var pozisyonda. Görsel olarak erkeği; kadının kalçaları ve beli etkilerken, saçlarından asılarak kafasını geriye atabilir, kalçalarını tokatlayabilir, belini sıkıca tutabilir, omuzlarından geriye çekebilir, kollarını sırtında bağlayabilir vs bir sürü şiddet içeren bir pozisyon. Kadın içinde sert bir ilişki istiyorsa vazgeçilmez oluyor. Aksi halde sertliği sevmeyen bir kadın genelde bu pozisyondan ziyade üstte olmayı tercih edecektir. Ayna karşısında yapmak zevki daha da artırır..
Erkek ve kadın içinde rahat, sıkı ve alabildiğine derin bir birleşme imkanı sunar. Kadın kalçası erojendir. Hem erkeği daha fazla hissetmesini sağlar, hemdeberkek içinde dsha srksi bir dokunma, temaz hissi yaratır, sarılma, öpme, gibi temaslara da izin verir ve kadının o muhteşem duruşu çıldırtır, baştan çıkarır. Penis kilitoris ve g noktasına daha kolay ve güçlü baskılar yapar ki her iki tarafta bu pozisyondan doyacak kadar zevk alır. Etkeği de kadınıda alabildiğine özgür bırakan bir pozisyondur...
Kadının kalçaları ve tüm kıvrımları göz önünde iken, teslimiyetin doruğunda olan bir kadının zevk çığlıklarının oda da yankılanması, erkeğin elinin arasında saçları bulunan kadının yavaşca arkasına dönüp tebessüm etmesi, kadının saçından çekerek daha da derinliklerinde kayboluştur çekici yapan detay. 🔥🔥🔥🔥
Kalçaların kavranması/ erkeğin gözüne daha seksi görünme hissi ile gelen zevk/ farklı bir temas ve o pozisyonda ısırıkları sırtta fazlasıyla hissetmek..
Bazı yorumlara ne güldüm ya. Evden çıkamayan asosyal sürüsü burada adeta seks tanrıçalığına oynuyor, yo efem "dogyy de dönüp tebessüm le bakmakmış" bunlar reel seks ten çok p*rno sektöründe ki tecrübeler.
Bu da bizi şu soruyu sormaya mecbur ediyor!
Acaba KS üyeleri p*rno sektöründe birer işçi olabilir mi?
Cevabıma gelirsek, gereksiz ağrılı bir pozisyon, tercih meselesi.
Göğüslerinden avuçlayıp sımsıkı memekerini ksvrsyıp arkasından krndine sımsıkı çekerek kadiklarımı kalçasına tam yapıştırıp içinde en derinlerini hussederek dipleyip o hazla ısrarka daha da dipleyerek parçalarcasına içine sıcak sıcak ritmik ve kasıla kasıla tüm vajin duvarkarını hissederek boşalmak... 😘😍😻🌸❤😎
Göğüslerinden avuçlayıp sımsıkı memelerini kavrayıp arkasından kendime sımsıkı çekerek kasıklarımı kalçasına tam yapıştırıp içinde en derinlerini hissederek dipleyip o hazla ısrarla daha da dipleyerek parçalarcasına içine sıcacık ritmik ve kasıla kasıla tüm vajin duvarlarını hissederek boşalmak... ❤💓💝🌸
Güzel bir pozisyon slow halde yapılırsa biraz daha iyi bence. Kızların çoğu hükmetme demiş alakası pek yok sadece kalçadan tutma belini görme, memeleri elleme arada sırada, saçının topuzunu görme mesela, senle beraber ileri geri gitmesi çok hoş. Özellikle geniş kalça ve sarkık büyük göğüsler süper oluyor hele ayaklar da uzunsa ayrı bir etki.
Kadın üzerinde baskın olmak, sen bana aitsin demenin bir şekli. İki tarafa da daha çok haz veren bir pozisyon. Kadınların G noktasına en kolay ulaşılabilen bir pozisyon. Bunlara ek olarak o kadının kalçalasını tutmak, okşamak arada tokatlamak, onu inlettirmek kadına işte ben senin erkeğinim demenin bir yolu diye düşünüyorum.
Hükmedilmesi hoşuma gider. Erkeğim bana kadın olduğumu hisettirir. Üstelik doggy pozisyonunda penisi daha çok hissediyorum. Benim favorimdir. Vurma, tokatlama, saç çekme de olursa mükemmel olur :))
düz yatınca gidecek meme o pozisyonda "ben buradayım" der sırt artı saççlar (saçlarını yol getir asdf) zaten estetik bel incecik göbeği olanın bile -yok ki- göbek içe kaçmış kalça çıkık gözükür iki delik de hani bana hani bana demiş asdf sonuna kadar kökleyince çıkacak o çarpışma sesi ..
Kadınların yorumlarına gelen beğenilere bak Bir de erkeklerin 😀 Komik😀😀
Diğer pozisyonlar gibi doggy de zevk meselesi aslında. Sekste vazgeçilmezimdir. Kadını hissetmek ve hissettirmek adına en uygun pozisyonlardan bir tanesidir. Kadına tamamen hükmedebilmenin hazzını yaşıyor erkek. Kadın ise kendini teslimiyetin zevkini çıkarıyor.
Kalçaların dalgalanisini izlemek, okşamak ve şaplak atmak, o esnada aynadan izlemek, saçları tek elle kavramak ve biraz çekerek partnerimin kafasını yukarı kaldırmasını sağlamak, iki elle yanlarından kavramak, iki elle sırtını oksamak, omuzlarından kavrayıp hızlanma... VS. Doggy çekici kılan unsurların başında gelir benim icin
Yorumun yarım gitmeside sinir etti. Kadın açısından erkeğine teslim olmuş zevk alması ve kadının kalçalarının erkeğin kasıklarına tam oturması. En güzel pozisyonlardan biri
Saatlerce soluksuz pompalrım bir kadını inletmek zevten uçurmak ise ilgi alanım önce ön sevişme olcak yalanmadık yer kalmıycak sorna vajinasının dilini dilimle dakikalarca yalrım vajina dudaklarını dudaklarımla çekerim vajina suyunu yalar yutarım sorna kadın hadi s. k s. k diye inler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim sevdiğim bir pozisyon ama erkeklerde yönetme duygusunu ön plana cıkarıyor ve bende yönetilmekten hoşlanırım
ben sevmiyorum yaparken partnerim bana dönuk olmali onun muazzam guzellikle olan vucudunu yuzundeki o arzu istegi gorunce daha bir guzel olur yuzu beni daha cok etkiler o ne oyle kopek diker gibi😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sertliğin, teslimiyetin en çok hissedildiği pozisyon
Doggy pozisyon yonunda çok severim arkadan sertce vurduğunm zaman o kalçaları kasıklarım da hissederim anal deliği hissederim vajina penisi daha sıkı kavrıyor o pozisyonda benim favorimdir.
rahat pozisyon erkek için ve favorim benim ayakta durup kadın doggy pozisyonun da sandalye veya çekyatda olcak sonra tokatlama saç çekme kadına daha çok hük etmek
En İyi Cevaplar