Cinsel Yaşam Kız kıza cinsellik yaşamak daha zevkli olmaz mıydı? Bunu yaşayan kızlar var mı, yorumlarınız neler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Vucudumuzu ne istediğimizi daha net şekilde anlariz hatta bunu hisederiz bile erkekten daha iyi bence ya Güncellemeler+1 yıl Kızlardan cevap alamadım ya (( Kız kıza cinsellik yaşamak daha zevkli olmaz mıydı? Bunu yaşayan kızlar var mı, yorumlarınız neler? Cevapla Erkek Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Sen hiç tokmağı davullayan birini gördünmü. Aslında çoğu davulcu davulu tokmaklar. Tokmağı davullayan kişi neyin sesini alabilirki. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya ne alaka erkek beyni iste ( Yorumla Danışabilirsin +1 yıl Yinede bir beyin taşıyormuşum. Buda iyi değilmi. Yorumla Soran +1 yıl Diğer erkeklere nazaran evet iyi Yorumla Danışabilirsin +1 yıl Eyvallah :) Yorumla
Prenses3421 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yorumları okudum herkes yargılamış canın ne istiyorsa ne mutlu ediyorsa öyle davran kimseyi ilgilendirmez 0 0 Yorumla
lothbrokçift Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl ben de öyle düşünüyom ilgimi çekebilirdi ama yine de içimde penis hissetmek 🙏🙏😋😋 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunun için plastik olanları var ama tabi gerçeği gibi olamaz Yorumla
ateşşnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yani ne diyeceğimi bilemiyorum bir lez itirafı bu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Biseksüelim ama) Yorumla ateşşnurr +1 yıl Bacim hiç böyle şeylerden anlamam gerçi bacım demem bile doğru mu bilemem Yorumla Soran +1 yıl Trans değilim ki askom ben de normal kızım iste Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Bence erkekler daha iyi senin ne istediğini anlar 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler çok kaba hiçbir şey anlamıyorlar duygusuz şeyler hepsi Yorumla Gripin34 +1 yıl Genelleme yapma ben tam tersi önce partnerin mutlu olmasına önem veriyorum çünkü ne kadar özen gösterirsen o kadar özen görürsün Yorumla Soran +1 yıl Hep öyle diyorsunuz ama bsbbs ortadabirsey yok Yorumla Gripin34 +1 yıl Bu benim düşüncem ve partnerlerim bu konuda çok memnunlardı kadın ile ne kadar ilgilenirsen o kadar ilgi görürsün Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladım o zaman sahte olanlardan değilsin pardonAma yine de ben bir kızla yaşamak isterim bunu daha guz3l olacağını düşünüyorum Yorumla Gripin34 +1 yıl Yani elbette deneyebilirsiniz ama bence bizde bir deneyelim ve bütün erkeklerin aynı olmadığını size kanıtlayayım Yorumla Soran +1 yıl Yok sağol kalsın buaralar erkekler ilgimi cekmiyor Yorumla Gripin34 +1 yıl Yine ön yargılı davrandın şu huyunuzdan vazgeçin tabularınızı yıkamıyorsunuz sonra neden benim istediğim şeyler olmuyor neden benim sevgilim yok diyorsunuz bi şans ver denemeden nasıl bileceksin Yorumla Soran +1 yıl Onyargi değil erkeklere ilgim yok buaralar Yorumla Gripin34 +1 yıl Hmm ona bir şey diyemem elbette ama eğer ilgilenirsen ilgi sevgi görmek yeni şeyler denemek isterim dersen bence bu fırsatı kaçırma derim 😊 Yorumla
BaşarılıBiri96 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Lut Kavmi gibi Sapkınlık Yapmayın Helak Olursunuz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Müslüman değilim) Yorumla
NNoktalıVirgüll Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl bence de. izlemesi de güzel :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅soru bu değildi aslında Yorumla NNoktalıVirgüll +1 yıl duygularmı paylaştım. :) Yorumla
ibrahimmrs Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Kısaca lezbiyenim desene 0 1 Yorumla Soran +1 yıl HayirBiseksüelim Yorumla
tatlıgenç34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bence beraber hissedelim sakin usulca 😁 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kız misin Yorumla tatlıgenç34 +1 yıl Yoo erkek fazlasıyla zevk alırdık soracak olursan yapmadım önceden sx Yorumla Soran +1 yıl Erkeklere ilgim yok buaralar) Yorumla tatlıgenç34 +1 yıl Belki bana olur ya 😂 tatlı biriyim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İğrenç bişey 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Homofobik misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Anladım zevk meselesi tabi ben isterim böyle bir deneyim yasamayi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen yaşadınmı 0 7 Yorumla Soran +1 yıl On sevişme tarzı oldu tam yasamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten tamını yaşayamassın ki onun ppsi yokki Yorumla Soran +1 yıl boş ver knk) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önsevişmede ençok neler yaptın anlatırmısın Yorumla Soran +1 yıl Özel ) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlat san kanka olmazmı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sen hiç tokmağı davullayan birini gördünmü. Aslında çoğu davulcu davulu tokmaklar. Tokmağı davullayan kişi neyin sesini alabilirki.
Ya ne alaka erkek beyni iste (
Yinede bir beyin taşıyormuşum. Buda iyi değilmi.
Diğer erkeklere nazaran evet iyi
Eyvallah :)
Yorumları okudum herkes yargılamış canın ne istiyorsa ne mutlu ediyorsa öyle davran kimseyi ilgilendirmez
ben de öyle düşünüyom ilgimi çekebilirdi ama yine de içimde penis hissetmek 🙏🙏😋😋
Bunun için plastik olanları var ama tabi gerçeği gibi olamaz
Yani ne diyeceğimi bilemiyorum bir lez itirafı bu
Biseksüelim ama)
Bacim hiç böyle şeylerden anlamam gerçi bacım demem bile doğru mu bilemem
Trans değilim ki askom ben de normal kızım iste
Bence erkekler daha iyi senin ne istediğini anlar
Erkekler çok kaba hiçbir şey anlamıyorlar duygusuz şeyler hepsi
Genelleme yapma ben tam tersi önce partnerin mutlu olmasına önem veriyorum çünkü ne kadar özen gösterirsen o kadar özen görürsün
Hep öyle diyorsunuz ama bsbbs ortadabirsey yok
Bu benim düşüncem ve partnerlerim bu konuda çok memnunlardı kadın ile ne kadar ilgilenirsen o kadar ilgi görürsün
Hmm anladım o zaman sahte olanlardan değilsin pardon
Ama yine de ben bir kızla yaşamak isterim bunu daha guz3l olacağını düşünüyorum
Yani elbette deneyebilirsiniz ama bence bizde bir deneyelim ve bütün erkeklerin aynı olmadığını size kanıtlayayım
Yok sağol kalsın buaralar erkekler ilgimi cekmiyor
Yine ön yargılı davrandın şu huyunuzdan vazgeçin tabularınızı yıkamıyorsunuz sonra neden benim istediğim şeyler olmuyor neden benim sevgilim yok diyorsunuz bi şans ver denemeden nasıl bileceksin
Onyargi değil erkeklere ilgim yok buaralar
Hmm ona bir şey diyemem elbette ama eğer ilgilenirsen ilgi sevgi görmek yeni şeyler denemek isterim dersen bence bu fırsatı kaçırma derim 😊
Lut Kavmi gibi Sapkınlık Yapmayın Helak Olursunuz
Müslüman değilim)
bence de. izlemesi de güzel :)
😅😅soru bu değildi aslında
duygularmı paylaştım. :)
Kısaca lezbiyenim desene
Hayir
Biseksüelim
Ah be mahmut abi değiyor mu böyle
Bence beraber hissedelim sakin usulca 😁
Kız misin
Yoo erkek fazlasıyla zevk alırdık soracak olursan yapmadım önceden sx