Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bir kadının cinsel ilişkide zevk mi acı mı duyacağı erkeğe bağlı.
erkek cinsellikten anlayan kadını hem anatomik hem ruhen tanıyan, paylaşımcı olan, kadına odaklı olan kadınla ilgilenen biri ise kadın zevk alır.
eğer erken yalancı p*rno filmlerini gerçek sanıp inanıyorsa kendine eğitim aracı yapıyorsa zaten ne cinsellikten ne kadından anlamıyordur. filmler çünkü erkeklerin egolarını okşamak için kadınları köle tanıtan filmler. erkek aynı zamanda sevişme değil ilişki sonuç odaklı ise bencil öküzün teki ise kadından anlamayan cahilin biri ise kadın doğal olarak acı çeker.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı şeyler vardır ki duyacağın acıyı zevkle örtecek yaşananlar sonrası aldığın zevk mutluluk isremsiz yüzüne gülümseme olarak yansıyacak tecrübeli biriyle yaparsan
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon amca
Cevap sahibi+1 yılYaşayacaklarını tecrübeli biriyle yaparsan aldığın zevk ve mutluluk yüzündeki gülümsemeden okunur diyorum zevki doruklarında yaşamak için gerekenler var
+1 yılBenim bildiğim kadarıyla zevk daha fazla bastırıyor diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılÇoğunlukla zevk. Ancak yeterince ıslanma ve kayganlık yoksa acıya dönüşebiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcı sadece ilk girişte ama tatlı zevkli bir acı oluyor yoksa başka olmuyor çok zevkli
07 Yorumla
Soran+1 yılHımm ilk girişte mi sadece
Cevap sahibi+1 yılEvet ama oral yapılırsa acı hiç olmuyor
Soran+1 yılIslanmakla mı alakalı sadece sen evli misn
Cevap sahibi+1 yılEvliyim birkaç yıllık. islanma ve vajina ağzı açılmasıyla ilgili yoksa badem yağ ile yapincada sıkıntı olmuyor
Soran+1 yılAğzının açılması için neleryapılmalı
Cevap sahibi+1 yılAçılması derken yaglaninca penis giriyor zaten anında açılıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sitenin kızlarından cevap alamazsın bu konuda😅
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye sürekli sevişmiyolar mk
Zevk alırlar
00 Yorumla
+1 yılZevktir heralde
00 Yorumla
+1 yılZevk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk kizlar erkeklerden daha cok zevk alir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılZevk olayı
00 Yorumla
+1 yılbanada...
02 Yorumla
Soran+1 yılNe sana da
- +1 yıl
ilişki diyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevkkk
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği