evetse neden evet, hayırsa neden hayır (tabiki detay kısaa)
Cevabın nedir?
+1 yılMinyonluk seksi etkilemez ya. Hoşlantı çok önemlidir seksin iyi olmasında.. Hee minyon kızlardan daha çok hoşlanıyorum o ayrı. Ama kişiden kişiye değişir tabi. Benim iöin seksin etkili olmasını tetikleyen en önemli şey yüz güzelliği. Yüzünden hoşlanmamışsam fiziğinin hiç bir önemi yok. 😊
00 Yorumla
+1 yılEvet öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılavantajları var tabi. ufak tefek ince bir kızı dilediği gibi evirip çevirebilir. pozisyon zenginliği yaşatır bu kız. ama işte ince ve uzun bir kızın görsel estetiği daha iyi bence.
01 Yorumla
+1 yılÇünkü şişman bir kızı evirip çeviremezsin istediğin pozisyona sokamazsın hakimiyet kurmak zor olur, ama minyon bir kız erkeği erkek gibi güçlü hissetmesini sağlar :D
11 Yorumla- +1 yıl
Görüşünü beğendim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için kız güzel olacak kızdan etkilenmem lazım ilk önce.. Bide seksi bir vücudu varsa o zaman alacağın zevk ikiye katlanır.. Minyon kızla seks daha kolay yapılır çünkü yapacağın hareketleri çok çabuk yaparsın yani her şekle rahatlıkla kolay gelir... ;-)
00 Yorumla Erkekler içgüdüsel olarak yatakta da -gün içerisinde olduğu gibi- kontrol altında tutabilecekleri kadınları tercih etmeye çalışır. Onlara daha rahat pozisyon verebilmek adına ya da istedikleri gibi hareket ettirebilmek adına. Mahalle ağzıyla da "evire çevire becermek" diye geçer.
00 YorumlaKısıye gore degısır mesela ben uzun bacaklı ve buyuk goguslu sevıyorum. Diğer erkek buyuk kalcalı sevebılır. Değişkendır partnerıne sormalısın bu soruyu görecelı kavram oldugu ıcın
00 YorumlaDaha küçük bir penisle yetinebilirler onun dışında aynıdır, kişiden kişiye değişir alınan zevk orası ayrı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet çıtı pıtı minyon kızları çok severim onlar daha fazla zev veriyor bana böyle altımda inleyip kıvranmaları küçük memeleri dar vajinaları felan çok zevklii
00 Yorumla
+1 yılAlakasız bir söz. Tecrübeli sevişmesini bilen her boyda kız zevk verir. Boyla alakası yok.
00 Yorumla
+1 yılTabii ki evet. 190 civarı boyundayım, takıldığım kızlar hep kısaydı. Kısalar başka oluyor, ele çabuk geliyolar :D :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Minyon kadınla sevişmek su açıdan iyi. Birazda esnekse herpozisyona uyabilirler. Kucağa rahat alınirlar. dogy de harika olur. Denendi tecrube edildi minyon kadınla seks dahabir güzel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. sevişmesini bilen kızla sevişmek çok güzel... minyon ya da uzun falan değil...
yataga yatıp şişme bebek gibi kımıldamadan yatmasındansa ...00 Yorumla
+1 yıltek avantajı kucaktayken yorulmuyosun bide dönmesi felan gerektiğinde kaldırıp dönderiyosun ona sormuyon bile :) ama at gibi olanların tadı başkavhiç doymayacak sanıyosun minyon tipli olunca üsyünlüğün her şekilde belli
00 YorumlaAman seks hwer şekilde zzvklidir diye düşünüyorum ama minyon hafif balıketli olması daha güzel olur bence her tarafına yumulacaksın : )
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılufak tefek iyidir neye yöne cevirsen geliyor ele avuca sığıyr daha kıvrak olurlar bir atasözü var uzun kız sokakta kısa kız yatakta iyidir :P
00 YorumlaTecrübeli sevişmeyi bilen her kadın ile seks zevkli olur
00 YorumlaKız işi biliyorsa mükemmel bir seks için engel yok :)
00 Yorumla
+1 yılFarketmez ten uyumu olsun istekler bir olsun, sıbırsız olsun her türlüsünü skrm 😋😋😋😋😋😋😋
00 Yorumla
+1 yılElbette karşı cins ele avuca gelmeli napayım benden iri kadını düğün günü kalkmaz bile be :p :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha hoş oluyolar benim gözümde :D seks konusuna daha hiç girmedim :D
00 Yorumla
+1 yılEvet. Çünkü hareket sahası dah geniş. Her pozisyon olabilr
00 Yorumlakucaklayıp şekilden şekile sokabiliyorsun , duvardan duvara vurabiliyorsun işte daha ne olsun :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabiki de daha zevkli olur istediğin her pozisyonu rahatlıkla denersin ufacık tefecikler çünkü :)
00 Yorumla
+1 yılEvet. Kucakta rahat kaldırıp duvarlara vurması kolay oluyor.^^
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhepsinin yeri ayrı. bana kalsa hepsinden birer tane isterim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla Minyon Ve Zayıfsa Dha iyi hem rahat rahat duvardan duvara atarsın :D :D :D
00 Yorumla
+1 yılçok ağır olmaz, hafif portatif olur kucak pozisyonları daha zevkli gerçekleşir
00 Yorumla
+1 yılBence olay kisa uzunlukta degil vucuda gore degisir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha zevkli olur çünkü daha hareketliler ve pozisyonların çoğuna daha fazla uyum sağlarlar. Diğerleri kazulet gibi oluyor.
00 Yorumla
+1 yılHani bakayım? jkdfsfs
00 Yorumla
+1 yılYaşa ve öğren tarif edemem şimdi uykum var.
00 Yorumlaboy kilo farketmez sana da kayarım.
00 Yorumla
+1 yıluzunla daha iyi oluyor denedim ve gördüm.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet evirip cevirmesi daha kolay olur
00 Yorumla
+1 yılevet kimyon yemeklere tad verir
00 Yorumlaçok zayıf olmamak kaydı ile evet
00 Yorumlaoff hemde nasıl o bicim seks yaşatıyorlar insana
00 Yorumla
+1 yılOnu bilmemde Her seyin ufaği sevimli oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMinyonmusun Sevdiginle hersey guzeldir :))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. evet pozisyon zengınlıgı açısından.
00 Yorumlakim demiş. yoksa sen minyonmusun
00 Yorumla
+1 yılBoyu ma uygun kisaya nasil yetiskm
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabiki daha guzel olur..
00 YorumlaFavorim
Misyonunun?00 Yorumla
+1 yılKesinlikle evet ;)
00 Yorumla
+1 yılvücuda göre degişir bence :) gögüs kalca gibi
00 Yorumla
+1 yılkucakta uzun süre olabiliyor cunku
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇevirmesi, kaldırması daha kolay olduğu için evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenle şu an yapmak isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer türlü şekle gelir
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle evet
00 YorumlaEvet daha güzel olur
00 Yorumla
+1 yılhenüz denemedim
00 Yorumlahiç denemedim
00 YorumlaAlgı ilgi meselesi
00 Yorumlane bilim yav
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabi.
00 Yorumla Alakasiz bnce
00 Yorumla
+1 yılevet kesinliklee
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026