Vajinanın dar ve sıkı olmasi daha mi iyi? bakire biriyle olan varsa nasıl hissettiniz söyler misiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bakire biriyle seks daha çok zevk vermez
Seks sadece giriş çıkıştan olusmas
Komple biseydir
Nolcak acaba acicakmi ya da çok kanarmi diye düşünen bir kadın var karşısında da acıtmadan güzelce yapsak bari filan diye düşünen birisi var
İlk asamada zaten seks yapilmaz bakire ile kısa bı gir çık olur dinlenmeye bırakılır
Öküz gibi davranilmaz
Belli zaman geçtikten sonra
Çoğunlukla bir kaç defa yapıp o kanamalar bittikten sonra gerçek seks keyfi olur
Onunla beraber işte gir çık haricinde olanlar keyif verir
Kimi erkek tecrübesiz sever kimi erkek tecrübeli
Bence çok farketmez
Sonuçta benimde gönlüm olacak onunda :)02 Yorumla
Soran+1 yılAma çok sevdiğin aşık olduğun biriyse onun ilki olmak hosuna gitmez mi
En İyi Cevaplar
+1 yılbana göre seks acı çeken bir kızla zevkli değil ama bir kaç kez bakire deneyimim oldu benim değil kızın isteği üzerineydi ve bakireye yaşatılması gereken bazı şeyleri yazınca acıyı aza zevki üste çıkacağına inanmasından kaynaklı oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok asik olduğun biriyse
- +1 yıl
aşık olan senin herşeyinden zevk alır ama ama sen tecrübesizden çok acı duyarsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire biriyle seks daha çok zevk vermez
Seks sadece giriş çıkıştan olusmas
Komple biseydir
Nolcak acaba acicakmi ya da çok kanarmi diye düşünen bir kadın var karşısında da acıtmadan güzelce yapsak bari filan diye düşünen birisi var
İlk asamada zaten seks yapilmaz bakire ile kısa bı gir çık olur dinlenmeye bırakılır
Öküz gibi davranilmaz
Belli zaman geçtikten sonra
Çoğunlukla bir kaç defa yapıp o kanamalar bittikten sonra gerçek seks keyfi olur
Onunla beraber işte gir çık haricinde olanlar keyif verir
Kimi erkek tecrübesiz sever kimi erkek tecrübeli
Bence çok farketmez
Sonuçta benimde gönlüm olacak onunda 🙂11 Yorumla- +1 yıl
Müthiş yorum gerçekten, tebrikler 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbakıre bırıyle seks daha zor olur. daha fazla emek vermek lazım ama onunda zevkı baska ılk sen dokunuyosun ılk tecrubesını sende edınıyor tabıkıde dar vajınanın verdıgı zevkte ayrıca etkılı oluyor burada mesele kıymetını bılen bırıyle bırlıkte olman hem zevk verecek zıyan etmeyecek hemde senı uzmeyecek bırı olmalı dıye dusunuyorum
00 Yorumla Eş ile olmak her zaman iyidir. Bakire bir eşle olmak onun yaşadığı korkuyu geçirmek için sarılmak korkusunu paylaşmak öpmek. Bambaşka olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence bakire biriyle ya da olmayan biriyle seksin zevk vermesi karşılıklı uyum ve arzuyla tutkuyla sevişmeden geçer
00 Yorumla Güzel bir his ama öyle çok farkı yok ya o anatomik yapıya bağlı bakire olmasa da dar olan var çok
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok asik oldugun biriyse ilki olmak hosuna gitmez mi
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Erkek bakire biriyle beraber olduğunda hassas olmalı aceleci asla olmamalı yoksa kadının kafasında acaba yine mi acıyacak endişesi oluşur ilk ilişki çok soft olmalı... Zevk verir mi öncesinde ruhu doyar ilk olmanın verdiği haz ile
00 Yorumla
+1 yılBakire olup olmaması önemli olmaz sadece o an aşkı yaşarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılTabikide vajinanin dar olması ayrı bir haz birde peniste iriyse haz katlaniyor. Ben öyle yaşamıştım.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. Bana zevk vermez çünkü ben daha çok tecrübeli kadın seviyorum
00 Yorumlatabikide daracık a*mcık zevk verir. Çuval olmuş a. mcık çok zevk vermez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sıkı ve dar olması iyi bir şey tabiki ama tecrübesiz olmasıda tez avantaj...
00 Yorumla
+1 yılEn azından o kadının ilki olma zevki bile yeter.. Adın ne
00 YorumlaBakire veya değil, dar yer her zaman zevki artırır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılbakire Seksi yaparson. yaptımda güzel oluyor. ilk 6 ay idare eder :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Eşimle tanıştığımda bakireydi ve evlilik öncesi birlikte olduk :) tam olarak ne duymak istiyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire biri ile seksten çok sevişmek daha çok zevk veriyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yıliçine girmek yasakya mesela. kendini tutuyorsun. bu da tutkuyu arttıyor. cidden bakire bir kızla sevişmek seksten çok zevk veriyor bana
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hiç yapmadım ama çok istiyorum bakire biriyle yapmayı
00 YorumlaO darlığı açmak bazen zorlu olsa da kadının kendini kasmasından dolayı aşırı zevkli
00 Yorumla
+1 yılhmm yaparız yani iyi s ikişiriz a mdan vermez çekinizse g o t ten s ikeriz :D kayganlaştırıcı jel sürer gireriz :D
00 YorumlaHic fark etmiyor önemli olan senin yataktaki hareketlerindir
00 Yorumla
+1 yılBakire biri benim icin zevk vermez cunku onu alistirmak genişletmekle ugraşmak seksten sogutuyor
00 Yorumlasüper de olabilir berbatta
00 Yorumla
+1 yılİlk zordur bence çok zevkli olmayabilir
00 Yorumla
+1 yılTabii ki ilk heyecan bile farklı olur
00 YorumlaDurduk yere tahrik ediyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakirede kısıtlı olursun ama sevişmesi güzel 😄
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Keyifli olur, first blood iyi gelir
00 YorumlaYapmıştım ama burada anlatilmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılGizli kullanıcı ol
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla o erkek doyamaz sahiplenir seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi olur tabi daracik ama kalin ilk zorlanir 😂
00 Yorumla
+1 yılDar olması çok zevk demek değildir
00 Yorumlagelde anlatayım..
00 Yorumla
+1 yılSenin amacın ne niye böyle sorular soruyorsun hı
00 Yorumla
+1 yılBence öyle olması gerekir
00 Yorumla
+1 yılPatlatmanın zevki ayrı tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılEvetttt :)
00 Yorumla
+1 yılçok iyi hissettirir
00 Yorumla
+1 yılParcalarm
00 Yorumla
+1 yıl3 kere yaktık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇokca acı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet var
00 Yorumla