Bir yerde okudum. Kollar ve bacaklarla hapsedip. İçine girerken de memelerini öpüyormuşlar böyle eze eze o kadar canım çekti ki. Ben jse 165im. 60 kiloyum. Minik de gorunmuyorum. Bu zevki yasamam için en az 190lik adam lazim bana ama 190lik adam bana neden baksin hele 195-198lik adam çok mu da bulayim? Böyle ben de kivranmak ben de zevk almak istiyorum ama nerdeee. Bastan. kaybettim bir kere keşke boyum daha da kısa olsaydı 155 falan en azından 165 olmaktan hiç memnun değilim. Dhaa da uzun olsam karalara bağlardim heralde
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet çok daha fazla zevkli oluyor minyon çıtı pıtı ince belli minnak göğüslü karbeyaz tenli kızla ;) ön sevişmeden sonra kız artık kıvama gelince hafiften mayışmış bir hale gelir, ondan sonra kızı kollarımın bacaklarımın arasına alıp altıma hapsederim tamamen, zevkle içine köklerim ilkten yavaş yavaş penis tamamen girince köküne kadar bir süre öylece içinde bekletirim kızın hareket ettirmeden, o esnada da göğüslerini avuçlayıppp sıkıp okşarım öperim zevkle bir süre daha, sonra da pompalamaya başlarım git gide hızlanarak, memeleri sürekli avucumda olur pompalarken de, o an kızın altımda inleyip kıvranmalarını seyretmesi daha bir ayrı zevk verir bana o an...
217 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir de böyle kızın a*ına sokarken zorlanarak girişi var ilk girerken de git gel yaparken de muhteşem zevkli bir his, penisi içinde sıkıştırması harika bir haz...
Soran+1 yılCanimi. cektirdin tuh be ben bronzum. ve 165 e 60 kiloyum bunları yasamak için güçlü ve iri erkekleee ihtiyacım var. Hep böyle fanteziler hayal etmisimxir. Penis icimdeyken bir yandan da göğüslerimle Biplersin yani ne yapacagimi sasirayim bunu yasamak çok istiyorum çok güzel anlattin be
Soran+1 yılArada bir vücudunu da op. kizin sağa sola da çevir ters yatir uzerine. yat kipirdiuamasin bunları da yaptin. mi. hiç
Cevap sahibi+1 yıllokum gibi kızı bulmuşum tamamen soyup altıma almışım heralde memelerini iki üç kere okşamayla bırakacak değiliğim, evire çevire öper okşarım ellerimin ve dudaklarımın değmediği bir yer kalmaz kızın vücudunda, ön sevişmeye başlayınca kızın vücudunda iki tur atarım önce tepeden tırnağa öpe okşaya, sonra bacaklarını tutup açarım arasına yerleşirim güzelce, s*kimin başını sürterim biraz ileri geri kızın a*ının dudaklarının arasında, sonra da yavaşça içine sokarım sadece baş kısmını, öylece bırakırım bir süre, öpmeye sıkıp okşamaya devam ederim göğüslerini bacaklarını kalçalarını sürekli, kalçalarına hafiften şaplak yapıştırarak okşarım, kaymak gibi bacaklarını okşamak çok hoşuma gider o an, penisin başı kızın içindedir ve sıcaklığıyla yanar adeta, 3-5 dakika daha sevişmeden sonra kızın bacaklarını tutarak iyice açarım yanlara o manzara çok hoşuma gider, kendimi çok hafif geri çeker gibi yapıp aniden bastırırım ileri kıza doğru bir anda sertçe girer s*kim köküne kadar kıza, bastırırm iyice kendimi ve öylece kalırım, göğüslerini sıkıp okşamaya devam ederim 2-3 dakika öylece, kızın o an inlemeleri altımda kıvranmaları çok hoşuma gider, bacaklarını okşarım öperim, sonra da yavaştan pompalamaya başlarım ve git gide hızlanırım, saniyede 2 kere sokup çıkartacak kadar hıpphızlı pomlaparım, t*şaklarım da şlaaaaap şlaaaaap vurur kıza... bir başka sevdiğim pozisyonda kızı yüz üstü dümdüz yatırıp bacaklarını az açıp a*ına kökleyip pompalarım, pompalarken de poposunu kalçalarını sıkıp okşarım sürekli, acayip tatlı bir haz alırım okşamaktan... sussam mı artık yoksa devam anlatiiim mi :D
Soran+1 yılBunu filme ceksen sabah aksam izlerim bir de şeyi merak ettim boyun kac ve kac Cm kizlari beğenirsin
Cevap sahibi+1 yılfilmi seninle çekmek vardı şimdi ;) tamamen soyup yüz üstü yatırıp ellerini tutup kollarını arkada birleştirip tutacam akabinde dayanacammm lokum gibi löpp löpp kalçalarınaaa eze ezeeeee bastıra bastıra kökliycemmm, benim boy 1,82. penis boyu 16,5 cm, kalktımı kafası kütük gibi olur, içine girerken kızın en fazla hissettiği penisin başı olduğu için bence kafası gövdesinden daha kocaman olan penis kıza daha fazla zevk verir, aniden bir sokarsın köküne kadar kızın gözünden yaş bile gelir, 1,60-1,70 arası kızları daha bir ayrı seviyorum, tamamen altıma alıp iyice hapsetmeyi severim kızı zevkleee, içine köklerken kızın yüzündeki o ifadeyi seyretmeyi çok severim bir de o aııııııhhhhhhhh diye inleyişi yok mu eriyorum bitiyorum zevkten, bunları senle yaşayıp filmi sana çekelim sonra canın sıkıldıkça izlersin altta kalanın canı nasıl çıkıyormuş :D
Soran+1 yılBeni tanımıyorsun bile ama 165 im ama Bronzum sen beyaz tenli seviyorsun. Ama benimle bunları istemeden de güzel
Cevap sahibi+1 yıl165 bence gayet iyisin, sevdiğim gibi, bronzsun diye yaşayamazsın demedim ya yaşamak senin de hakkın, önemli olan teninin kaymak gibi olması, aarzularının çoşkun olması, ateşli olman, bir de biraz direncen hemen alta yatıp kendini teslim etmiycen ;)
Soran+1 yılZaten öyle bjr anlattın ki acidan kavranmamak kaçınılmaz
Cevap sahibi+1 yılşu an gözlerimin önünde canlandı resmen kıvranan inleyen saçlarını savura savura başını sağa sola çeviren bir kız, bacakları yarı açık, ve kız yarı kendinden geçmiş bir halde sere serpe uzanmış...
Soran+1 yılSen kimsin ya gerçekten çok merak ediyorum bir an keşke minyon olsam dedim ya
Cevap sahibi+1 yıl5 ay sonra dedin :D :D
Soran+1 yılSiteye giremedim kfndjjf
Cevap sahibi+1 yılhoşgeldin, sabah sabah siteye bir giriverem dedim, yazdığını görünce soruya geldim kendi yazdıklarıma birgöz atiiim dedim neler yazmışım neler :D zaten sabah ereksiyonu geçmek bilmedi 20 dakikadır eyfel kulesi misali taşşş gibi :D yazıları okuyunca minyon bir kızı üstüne oturtup fırıldak gibi döndürme arzusu doldu içime şu an :D :D
Soran+1 yılValla şansına küs 165 im minyon değilim ve sadece 2 yaş küçük gösteriyorum 2 yaşta pek önemli fark değil bence altı üstü 2 yaş yani. Çok avantaj sayılmaz o yüzden sen öyle anlatıyorsun ki minyon olmadığım için ilk defa bu kadar üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yıl:D biraz rejim yapıp zayıfla, çok faydasını görürsün :D ama böyle güçlü butlu kolu bacağı eline güzel gelen direnir gibi güçlü kızı altına alıp kızı altına hapsedip becermesi de ayrı bir zevkli olmuyor değil, onu da severim ;)
Soran+1 yılZaten kilo veriyorum. Ugivfuj onun dışında çok da etli butlu değilim ayrıca gücün varsa her kızı hapsedersjn
En İyi Cevaplar
En az 190'dan ziyade güçlü olması lazım. 180 felan da kurtarır yani, gücüne bağlı
09 Yorumla
Soran+1 yıl180 boy 80 kilo balık etli erkeklere bayiliyorum aslında
Soran+1 yılEvet evet ohh sonunda orta diyen biri çıktı sonunda orta bou olduğunu bilen erkek ay Allah seni her daim. mutlu etsin emi
Soran+1 yılAranızda kalsin
Soran+1 yılHah bunu en iyi cevap secicem. rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyum 157 eski sevgilim 183 du adam beni kucağına alınca küçücük kaliyordum kucağında o zevk alıyordu bende çok zevk aliyordum şahsen benim ki ufak seviyor
22 Yorumla- +1 yıl
Seninki derken yeni sevgilin mi
Soran+1 yılOh ne güzel ne şanslisn
+1 yıl157 yim ve cidden aslında moralimi bozuyor. Taş gibi 170-180 kozlar varken neden bizi tercih etsinler :D
311 Yorumla
Soran+1 yılOnlar da tas gibi siz sevimli ama. ben ikisi de değilim 165. Bu arada eğer fiziğin güzelse dert etme kadin her boyda güzeldir ve evet tercih ediyorlar
- +1 yıl
Evet zayıfım ama ne bilyiim bir tuhaf hissediyorjm
Soran+1 yılYüzün küçük gösteriyorsa çok sanslisin
Soran+1 yıl@gulperest olmadi bu
Soran+1 yıl@gulperest hayır değilim
Soran+1 yıl@gulperest yüzümn küçük gostermeis lazim ama gostermiyo tam. yasimi gösteriyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılminyon kızlarla seks yapmanın hayali bile güzel.. bizim evin karşısında alışveriş merkezi var orda çalışan minyon bir kız var 160-155 boylarında zap zayıf. çıtır bişey onu çok hayal ediyom onunla seks yapsam varya parçalarım onu yüzüde güzel harika bir kız evlendi boşandı gencecik 23 yasında selamlaşıyoz inşallah birgün yataga atarım onu varya eze eze bitiririm.. <3 :-* sen gene haline şükret ya 165 iyi gene şmdiki kızlar 170 ve üstü ben 180 oldugum halde 165 lik ve daha aşşağı kız bulmakda zorlanıyom sen şanslısın..
11 Yorumla
Soran+1 yılSon cümle beni yumusatti saol ((:
Minyon erkeğe minyon kadın. Sen gibi minik Midilli’ye hakiki erkek lazım ;) umarım hakettiğin denk gelir de titretir o ayaklarını 😍
16 Yorumla
Soran+1 yılAy umarM Can Can
Soran+1 yılCoook :(
Soran+1 yılYok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUzun yolda, kısa yatakta makbul derler. Kndi kişisel fikrime göre tüm kadınların güzel, naif ve zarif tarafları var.
Kadın, hangi yaş ve tipte olursa olsun, güzel olan yönlerini görebilmek, tespit etmek önemlidir. Kısa boylu yani minyon olarak nitelenebilecek bir bayan ile yatakta, yani cinsel ilişki pozisyon zenginliği olur. Ama ben balık etli severim.015 Yorumla
Soran+1 yıl165 boy 60 kilo zevk alir miydin
Cevap sahibi+1 yılZevk verir demeyelim, hoşuma gider değişik pozisyonlarda birlikte olurduk, Ancak zevk kadına bağlı karşılık verirse olur. Ben de minyonum çok araştırmıştım bir ara artıları eksileri var
Soran+1 yılVerridim. ben. minyon derken boy kaç
Cevap sahibi+1 yıl1.60
Soran+1 yılNe. kadar minnoşsun sen s😙
Cevap sahibi+1 yılİyi değil mi minnoş olmak.
Soran+1 yılNeden olmasın 145 kızlarda var
Cevap sahibi+1 yılBenimki 1.68 kız iyi oluyor.
Soran+1 yılE ne güzel sevgilin de varmış
Cevap sahibi+1 yılAllah sanada versin inşallah. Ama minyon, boylu kaslı vb seçici olma,
Soran+1 yılOlamam
Cevap sahibi+1 yılOlamam derken,
Soran+1 yılYani secici olmam
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Karşına iyi ve uyumlu biri çıkmasibi dilerim
Soran+1 yılUmarım
+1 yılYemekte kimyon, kadında minyon. İlla ezilmen için aradaki boy farkının 25-30 cm olmasına gerek yok. Seni kaldırabilecek güçlü kollara sahipse her türlü gider.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin. O zaman sorun etmiyim
- +1 yıl
Öyle derim. Seni istediği pozisyonlara evirip çevirecek kadar güçlüyse sıkıntı olmaz.
Soran+1 yılO zaman iyi ya. Erkek güçlüyse olur
+1 yılBoyla ne alakası var bu işin
Adam sağlam basıyorsa uzun da olsan kısa da aynı deliğe basmayacakmı41 Yorumla
Soran+1 yılHayır evire cevire diyorlar ya da eze eze o yüzden ve evet farki var
Uzun bacak seven bir erkek için (mesela ben) daha zevkli olmayabilir. Belki göğüs sevenler için bu söylediğin geçerli olabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılUzun bacaklarim da yok
Soran+1 yılİki erkekle yapmam ben sadexe tek erkek isterim bir de hani eze eze mini mini diyolar ya o yüzden
Gizli Üye(36-45)+1 yılahahah kendını uzun sanıyor :D ben 190nımda ama sana bakmam :D kısa kızlara bakarım. sana degıl :D ve dıger soyledıgın seylerde kesınlıkle haklısın :D bız uzun boyluların yanında hep mınyon olmasının asıl sebebını anlamıssın :D
010 Yorumla
Soran+1 yılUzunum demedim ki minik görünmüyorum dedim keske düzgün anlasan da öyle cellansen
Cevap sahibi+1 yılgızlenmemisım rezıl oldum :D
Soran+1 yılKeske iyi okusaydin uzunum demedim demek beni seçmessin kalbimi kirdin
Cevap sahibi+1 yıloyyşş kıyamam. tamam tamam gel bakem bı
Soran+1 yılYo gelmicem banane
Cevap sahibi+1 yılama hayalını kurdugun seylerı vadedıyorum :D bence gelmelısın :D
Soran+1 yılYo. sana bakmam. dedin
Cevap sahibi+1 yıl190a 95 kılo ırı yarı hayvan gıbıyım :D senın ıstedıgın o govdenın ıcınde kaybolma yataga gomulmek. dermanın bende. :D ama guzel olman lazım :) secıcıyım bebem
Soran+1 yılEger seçiciysen beğeneceğin kadar guzel değilim. Guzelim ama. begeneceğini sanmamm. O yüzden baştan uğrasmayalim ha iriymis gercekten
Cevap sahibi+1 yılısteklıysen arzuluysan bakısım sana pozıtıf yonde olur :) gel ozele :)
165 kendini uzun falan mı sanıyorsun sjjajdjd 1.78 im ben napayım 2.15 lik herif mi bulayım
01 Yorumla
Soran+1 yılUzunum. mu dddim? Keske daha kisa olsam. dedim
+1 yılMinyon , uzun , şişman , zayıf hepsiyle birlikte oldum hepsinin zevki aynı.
04 Yorumla- +1 yıl
2 memeniz 1 pıttığınız var , başka neyiniz var?
Soran+1 yılValla öyle bir yazmışlar ki kisa kızlar icin. 165 im. Keske 150 olsam. dedim o derece
Soran+1 yılHepimiz insanız sizin de penisiniz var
- +1 yıl
Tamam işte, kısa uzun fark etmiyor ki. Vajina ne kadar darsa o kadar zevkli oluyor.
+1 yılSen sanal değil reel istiyorsun anladığım kadarıyla peki gerçekten istiyor musun?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet istiyorum da bulamıyorum
- +1 yıl
Hangi şehirdesin yaz bak nasıl buluyorsun
Soran+1 yılKxjsjsj
- +1 yıl
Doğru bişey söyledim 😊 sana göre 1.90 mı olmalı mesela 1.87 olamaz mı?
Soran+1 yılOlur tabi 3 cmin lafini mi yapicam
- +1 yıl
Bak şimdi nerede yaşadığını daha çok merak ettim 😂
ben 1.93 üm dedikleri gibi minyonla daha iyi neden bakmasın ben baktım
02 Yorumla
Soran+1 yıl165 im ondsn bakmaz dedim
+1 yılYazar deliler gibi azdığını ve zevkin doruklarına çıkarıcak erkek aradığını belirtiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır dert yakiniyom
Bence uygun ve ideal boyun var boyunla mutlu olmalısın ki bu güzel birsey ve bence bir kızın kilosu fazla olmuyacak sonra zaten seks harika geçer o zaman
07 Yorumla
Soran+1 yılMinik değilim ama. ya
Soran+1 yılKizlarda uzun boy cok güzel gosterisli ama. Ne bileyim erkek beni hapsetmeli
Soran+1 yılÖyle mi dersin ne güzel
+1 yılbu işi anlayamadınız bir türlü. sexin sevişmenin boyla fizikle alası yokk karşıdakine nekadar zevk verebiliyosun uçuyomusunuz beraber bu önemli
07 Yorumla
Soran+1 yılHayir bence de öyle ama. erkekler minyona ezw eze diyo ondan
- +1 yıl
çünkü onlar daha çabuk evrilip çevriliyo pozisyona sokuluyo, birde vucutları uzun kadınlardan daha sıkı
Soran+1 yılVücut sıkılığnn uzun veya kisa olmakla ne alakasi var? Daha cabuk evirip çevirmeniz de fazla güç kullanmamaniz gerekiyor o kadar
- +1 yıl
güçde sınır yok merak etme... vucut sıkılı minyon kadınlarda uzunlara göre daha fazla diyorum... tecrubem var bu konuda fazlasıyla anlıyomusun
Soran+1 yılSaçma sıkı olmanın boyla alakasi yok
- +1 yıl
neyle alakası var?
Soran+1 yılVücutla vücudu sıkı poğaça gibi olmayan kas kütlesi fazla olan bir kadın Hangi boyda olursa olsun sıkıdır vücudu. O yüzden boyla alakası yok
hayır sadece yatkta kaldırıp kaldırıp ıstedıgın pozısyona sokmak kolay ama uzun boylu at gıbı hatunda verdıgı o doyurucu zevk kucuk kadınalrda yok
02 Yorumla
Soran+1 yılYani hakimiyeti koaly ama doygunluğu. Dolgun hatunlar mi yaşatır diyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyuyla seksi düşünüyor tam geri kafalısın bende 1.65 im kısa olmakta istemezdim bence boyuna şükret sesk için resmen boyunu begenmiyor şaka gibi
29 Yorumla
Soran+1 yılSaka gibi degil madwm bu kadar saydircaksn gizli olma barı. Neyse erkekler 150-160 kizlara bayilirken mi uzilmiyim bir de 60 kiloyum
Cevap sahibi+1 yılSen zaten gizli degilsin bende gizli olmayım yo hiç alakası yok her erkek bir degildir bendr 50 kiloyum 55 60 olmak istiyorum. Zayıfla o zman memnun degilsen
Soran+1 yılO zaman Popomla memem yok olur diye korkuyorum memm. zatej küçük 80 A popom da çok büyük degil orta. Ha bir de çoğunluk öyle ama
Cevap sahibi+1 yılBende kilo alıp büyümesini istiyorum elle elle büyür artık
Soran+1 yılDikkat et sonra üzülme ben 60 kiloyum.
Cevap sahibi+1 yıl55 60 kilo olsam büyür mü
Soran+1 yılBüyür de göbeğe dikkat et
Cevap sahibi+1 yılGöbek yok bende inş büyür
Soran+1 yılİnş
boy evet biraz etkisi vara ama boy kadar erkeğin becerikliliği de önemli 180 lik adam belki sana 198 liğin veremeyeceği zevki yaşatabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya odun gibi direk icime girerse olmaz
Soran+1 yılAman aman istemez
Soran+1 yılYeri gelince ben yeri gelince o
Küçük olduğu için tabiki kucaklık. Ama diger kadınlarda yabana atmamak lazım onlarda da şehvetli olan çok
15 Yorumla
Soran+1 yılBen baya sehvetliyim seni istiyorum alev alevim dediğim erkek ama sen minyon değilsin (165im 60 kiloyim) O yüzden hayır derse önce cildirir sonra ağlarım
Soran+1 yılOlur olur 190 ornek bir sayi
+1 yıl1.81 im takıldığım kız 1.52.. hemde minyon resmen bizi tarif etmişsin bir bulustugumuz da sana foto atarım 😂😂 nasil eze eze bacak omuza yapıp göğüslerini morarttigimi sen kendin sor😁
05 Yorumla
Soran+1 yılYa canim. çekti hayatım. boyunca yasayamiyacağim bunun için 165 im ya 190 birini bulmam lazim o da çok zor
- +1 yıl
Ulaşır misin
Soran+1 yılHayır sevgilin var
- +1 yıl
Sevgili mi? Nerde la sevgili.. takıldığım kız yazıyo.. orda fucjbuddy iste
Soran+1 yılHeee olsun bir kiz var baskasna ne gerke var
Minyonlari o esnada pozisyona sokmak ve saga sola savurmak rahat oluyir 😊😉
07 Yorumla
Soran+1 yılUzun kızlarla da yapılır. Nedje illle de minyon
Soran+1 yılUzun değilim ortayim be guzelim. minyon ayrı güzel ama minyon. Sexy olmaz sevimli olur mesela Lovelyz Kei bir minyondur
Soran+1 yılOlay orda bitmiyor işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende çok zevk alırsın kocanaraklı birini bul zevkten inlersin
03 Yorumla
Soran+1 yılKolaydi sanki
Cevap sahibi+1 yılbulunmaz dimi senin şansına bamya denk gelir bakıp kontrol edecek halin yok büyuk az bulunur zaten çogu küçuktur
Soran+1 yılHayir pipi fark etmez de bulunmaz işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 1.53 ama 1.70 olmak isterdim sen bence 1.50 boya heveslenme 1.90 boyunda olan erkeğe heveslen bu daha mantikli
01 Yorumla
Soran+1 yıl195 boyunda birini sevmistum ama. o beni sevmedi şansımi. kaybettim
+1 yılBunlardn ziyade hareketli partner ler daima favorilerimdir
02 Yorumla
Soran+1 yılHararetlo. olsam. nr olur goren. mi var
- +1 yıl
benim. hayatumdkai kadın olursa görürüm ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sen GAY tekisin hiç bir kız beni eze eze mikecem adam arıyorum yazmaz sapık güzel kardeşim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum olduğunu ama at bakalım. İstersen.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin bir devle sevişmen lazım... Kendine baya dev gibi birini bul, neden olmasın, yapabilirsin.. neden bakmasın öyle biri sana.. hayat bu... başarılar...:)
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden baksin? Yine de teşekkürler
Soran+1 yılYoo değilim ama. erkeklern ideal tipi değilim
Soran+1 yılBir şey yao mi dedim
ufak tefek kız iyi oluyor tecrübe ile sabit her şekle rahat uyum sağlıyor 😉
012 Yorumla
Soran+1 yılBelki de hakimiyeti daha kolaydir diyedur
Soran+1 yılBeni kucağına alamaz kimse 60 kiloyum
Soran+1 yılÖyle mi dersin
Soran+1 yılGiremedik
Soran+1 yılGiremedim*
Soran+1 yılYooo
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım ben 165 im190 adamla oldum dediğin gibi oluyo erkekliğini hissediyor sen de kadınlığını
01 Yorumla
Soran+1 yıl25 cm. varmis yani aranizda ben hic ilişki yasamadim ki ne zaman yasarim bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Boyun ve kılon gayet guzel dert etme sen onu senı parcalayacak biri cıkar karsına
00 Yorumla
+1 yılDoğru valla. Kıskananlar çatlasın 😂😂😂
Bu zevki doyasıya yaşıyorum. Benim boy 183 partnerim 160 😍😍😍03 Yorumla
Soran+1 yılİyi de 20 cm mi ne kisa yani cok da ezilmiyor. 183 harika bir boy o ayri. Ama ne bileyim i 150 olsaydi daha çok ezilirdi. Yatakta. Mesela benim ezilmem icin de 165 im ya erkek 190 olmalı yatakta ezilmem için
- +1 yıl
Anladııım sen ezilmek istiyosun 😂
Soran+1 yılEvet :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen öyle cinselik minyon ile daha güzel yaşanıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılHakimiyeti kolay çünkü
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Bir partnerim vardı minyon adeta havada sevişiyorduk.
Soran+1 yılHafiftir ondan 150 boyunda 40 ya da 35 kiloysa normal
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana o zevki dibine kadar yasatirim boyum 192 yalan yok
07 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ben minik değilim 165-60
Cevap sahibi+1 yılOlsun ben seni istiyorum
Soran+1 yılGizlisin ama bir hesabi ac karar veriyim
Cevap sahibi+1 yılResmin yok ona göre karar vereceksen
Soran+1 yılİyi de böyle olmaz ki neyse sağlık olsun
Cevap sahibi+1 yılBöyle olmaz diye bir şey yok kamera açarım ikimizde görürüz birbirimizi resim olmaz
Soran+1 yılHayır ben öyle yapamam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni bir ezerim varya yeter demekten nefesin kesilir
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi mi diyosun ama. dolgun yapım var benim göbek bile var
Cevap sahibi+1 yılO göbeğinden zerre eser kalmaz merak etme. Tırnakların uzunmu
Soran+1 yılUzun tirnak sevmem üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılOlsun keşke uzun olsaydı dersin
+1 yılYanlış düşünüyorsun
111 Yorumla
Soran+1 yılNeresi yanlış
- +1 yıl
uzun boylu olmasına gerek yok
Soran+1 yılGüçlü olsa yter mi
- +1 yıl
yeter tabiii
Soran+1 yıl(((:
- +1 yıl
noldu?
Soran+1 yılHoşuma gitti cevabın
- +1 yıl
Takip et ya da beğen
Soran+1 yılBeğendim
- +1 yıl
Takip et en iyisi
Soran+1 yılEttim
+1 yılBen 180 im ben napayim fhdhshzjJ
15 Yorumla
Soran+1 yılKanka en azindan sexy bir güzelliğin var ben de o da yoi
- +1 yıl
Olsun boya takilma seninki ideal kadın için 190 zaten ülkede yok fhdhsjsja
Soran+1 yıl165 ideal de erkekler benj beğenmiyor be. Dış görünüşümu
Soran+1 yıl@dübürcan büyük ayaklar daha mi güzel yoo keşke küçük olsa benimkielr
+1 yılErkekler her zaman ister, katılıyorum sana
01 Yorumla
Soran+1 yılAyenn Artemis
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstanbuldaysan gel bir deneyelim
Gör nasıl oluyor06 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim maalesef
Cevap sahibi+1 yılNerdesin peki
Soran+1 yılUzak baya İstanbul a
Cevap sahibi+1 yılsöyle merak ettim, çıkıp gelecek halimiz yok
Soran+1 yılSoyleyenem üzgünüm :((
Cevap sahibi+1 yılne alakası var?
ne olacak ki?
Minyon erkek bul sende kendine:)
011 Yorumla
Soran+1 yılKomik
Soran+1 yılZayıf olmak zorundalar ben de kilo veririm. 50-49 olurum ama kivrimim gider popom memem gider diye korkuyorum
Soran+1 yılZaten memem küçük 80 A o yüzden korkuyorum tamamen gider mi diye
Soran+1 yılGöstermem ki ama zaten küçük neyse incelip sikilaşayım bari
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılSquat yaparim
+1 yılMinyon tipliyim🙂 bence zevkli
04 Yorumla
Soran+1 yılOus ne guzel boy kaç
- +1 yıl
1.65 ama minnak gosteriyorum
Soran+1 yılAaa ayni boydayiz şeker kiz. Ben seni daha kisa sandim ben yasimda gösteriyorum ve dolgunum. O yüzden minyon değilim
- +1 yıl
Hmm anladım😇
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİyisin bence takıntı yapma.
02 Yorumla
Soran+1 yılSaol
- +1 yıl
Ölçülerini sorsam kızar mısın?
niye bulunduğun şehirde yok mu uzun kişiler :D
03 Yorumla
Soran+1 yılVarda bana bakmıyorlar
Soran+1 yılSevgilileri var çoğunun
+1 yılSaçma
21 Yorumla
Soran+1 yılDegil
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle deme seni inleten de olur
03 Yorumla
Soran+1 yılEzen eviren ceviren de olur mu
- +1 yıl
Olmaz mı eviren çeviren altında ezileceğin mutlaka olur. Pestilin çıkana kadar
Soran+1 yılOrtada beni arzulayan erkek yok ama. neyse
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız sen neler yazıyorsun öyle
126 Yorumla
Soran+1 yılNormal şeyler
Cevap sahibi+1 yılÇok merak ettim var mı tecrüben
Soran+1 yılYoojk
Cevap sahibi+1 yılBu istek varken sen de yakında olur
Soran+1 yılKimse yokki yapabilecsğim
Cevap sahibi+1 yılÇok merak ettim keşke gizli olmasaydın
Soran+1 yılSanaldan zevk olmaz diye gizli oldum
Cevap sahibi+1 yılYok ben sadece seni merak ettiğim için yani keşke bana ben söylemeden mesaj atma imkanın olsaydı sohbet muhabbet olurdu ya bir şey olacağından değil
Cevap sahibi+1 yılBak bu sefer cevap vermedin
Soran+1 yılHee yok ya. muhabbet sevmem burda
Cevap sahibi+1 yılAy aman yemedik merak etme
Soran+1 yılKötü bir şey mi. dedim? Muhabbet sevmiyorum dedim sadece ayrıca ben seni. takip ediyorum zaten şimdi hatirladim ama. bilmessn kim. olduğunmu
Cevap sahibi+1 yılEdiyorsun kim olduğunu belli eder misin
Soran+1 yılÖn yargili. olmayaydin ederdim
Cevap sahibi+1 yılBen öyle bir şey yapmadım ya Allah alla zaten beni takip ediyorsun sıkıntı ne
Soran+1 yılAman ya yemedik dedin. Ben sohbet sevmem burda kizlarla bile konuşuyorum anlasana
Cevap sahibi+1 yılYahu zaten takip ediyor musun ne kadar çok kastığının farkında değil misin
Soran+1 yılHayır sen en bastna aman yemedik diye karşı çıkmasıydın bak ben buydum derdim ediyorum zaten seni çoktan takip derdim. Ama. sen önyargılı yaklaştin şimdi de kasiyon diyon öyle mi
Cevap sahibi+1 yılZaten beni takip etmiyor muydun anlamadım şimdi
Soran+1 yılTAMAM DA BEN MUHABBET SEVMEM dedim ya hani.. aman yemedik dedin.. Sevmiyorum dedim sadexe sevmiyorum ! Sen de hemen on yargıli. olup aman yemedik dedin.. başından beri anlatmaya Çalıştiğim. bu. anlasana!!!
Cevap sahibi+1 yılBen sadece merak ediyorum senin kim olduğunu gerisi beni önemli değil yani anladın mı hala mı anlamadıN
Soran+1 yılBaştan bunu desenee!!! İki saattir sana anlatmak istediğimi. anlamiyom
Cevap sahibi+1 yılDiyorum işte sadece seni merak ettim hepsi bu
Soran+1 yılBastan diyecektin yok kaston da kastin
Cevap sahibi+1 yılAma hala göstermiyorsun kendini ne yapabilirim
Soran+1 yılMesaj attim. Daha önce de konuşmusuz
olduğun sehri yaz bulursun birini 😂 eklee sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo kanka güvenemiyom insanlara
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöğüsleri ısırmak lazım.
010 Yorumla
Soran+1 yılHe kopar istersen gogus öpülür emilir yalanr
Cevap sahibi+1 yılUçlarını hafif hafif ısırıyorum ben
Soran+1 yılAy düşüncesi bile canimi aşırı acitti bunu yaptığın kızlar ağlamiyo mu
Cevap sahibi+1 yılHayır zevkten inliyorlar
Cevap sahibi+1 yılEmerken birde vajinaya bastırıyorum onlarda daha çok memesini bastırıyor kafamı
Soran+1 yılYa şu ikimxi dediğini yasamak isterdim
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yaz istersen
Cevap sahibi+1 yılYazacak mısın?
Soran+1 yılGizlisin yamamam
Cevap sahibi+1 yılCiktim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaybettin, bu hazzı yaşayamayacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılUzdun ya keske 150 boyunda 40 kilo olaydim
Cevap sahibi+1 yılDimi kuş gibi hafif olurdun :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim uydurmuş bu hikayeyi
01 Yorumla
Soran+1 yılBir yerde okudum yorumlarda
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğrudur
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyledir
+1 yılAzgın sülempe.
65 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün hakaret et
- +1 yıl
Sana en yakışanı bu canm
Soran+1 yılÖyle miii
- +1 yıl
Evet begenmediysen başka seylerde yazabilirim.
Soran+1 yılSorun da erkrklern begenmesi.. Hayır sanki kendileri hiç azgin degil neyse
ben bakarım sana 😉
08 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılOlmadi
Soran+1 yılSen daha minnoşlara layiksin
Soran+1 yılEvet ihihi
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıluydurma
012 Yorumla
Soran+1 yılUydurmuyorum öyle mi diye soruyoeum
- +1 yıl
Bende uydurma bu laflar diyorum 😂
Soran+1 yılHaaa evet ya bencexe
- +1 yıl
Sen minyon musun
Soran+1 yılDeğilim minyon küçük gösteren kızlara denir meseka Emily Kinney 165 im ama tam da yasımda gösteriyorum
- +1 yıl
Boyun güzel yaşın kaç
Soran+1 yıl18.
- +1 yıl
Daha Lolita
- +1 yıl
Boyun kilon süpermiş yalnız sana 182 olsa olmazmi 190 takıntısı nedir
Soran+1 yılYok ideal tipim uzun erkekler degil aksine 175 den 179 a kadar boyu olan erkekler
- +1 yıl
ne güzel işte aynı ben :) kim oldugunu bilsem :)
- +1 yıl
takip etsene :)
Üzdün
013 Yorumla
Soran+1 yılSiz beni uzuyonuz
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılMinik değilim ezemessn
Soran+1 yılKac boyun kilon
Soran+1 yılİyiymis
Soran+1 yılSanal istemem reel degilse tat vermez zatej
tam kucaklık olur
01 Yorumla