Cinsel Yaşam Orgazm olduktan sonra uyuyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yoruluyor musunuz Orgazm olduktan sonra uyuyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyice külasyon sendromu denir boşaldıktan sonra yorgunluk çökmesi uyku gelmesi vesaire semptomlar vardır fakat çoğunlukla ben de öyle bir şey olmaz birkaç dakika sonra zımba gibiyim 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. asla uyumam kaşık pozisyonuna geçip uzun bir süre dokunurum zira ben temas bağımlısıyımsonra saçları ile oynarken kesin uyuruz 0 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kaçıncıdan sonra? 1. ciden sonra uyumam ama 3 ten sonra bi zahmet... 0 0 Yorumla
ateşşnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Muhtemelen erkekler kiçlarini dönüp yatar kadınlar biraz daha ilgi ister sarılma küçük öpüşmeler vb 0 0 Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl O kadar yorgunum kalkmaz direk uyuyacam gibi sjsjjs 0 0 Yorumla
azbuka Takip Et Master Yaş: 38 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Bir sigara içip ikinciye hazırlanıyorum ikincisinden sonra uyuyorum 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Iki üç kez yapinca ustune dus alınca çok güzel uyuyorum 0 1 Yorumla Bulutsencer +1 yıl Kac kez yapiyorsun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hayır uyumam en az 3 kere daha seks yaptıktan sonra kısa bir öpüşmenin ardından öyle uyurum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl asıl dokunuşlar cilveleşmeler boşaldıktan sonra olmalı sarılma elleşme 0 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Çok tatli bi uyku çöküyorBebek gibi uyunur🙂 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Cokkk guzelll. uyunuyor 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet uykum geliyor hemen 0 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir kaç kez orgazm olduktan sonra evet 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayır sokak röpörtajı izliyorum 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Uyurum 1 0 Yorumla
Sevemedimkaragözlüm8 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Yok tekrar orgazm olmak için çalışmaya devam 0 0 Yorumla
Prenses3421 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır 0 6 Yorumla melisiniz000000 +1 yıl Uykun gelmiyor mu Yorumla Prenses3421 +1 yıl @melisiniz000000 hayır gelmiyor Yorumla melisiniz000000 +1 yıl Etkilenmiyorsun pek ondan ya da az geliyor Yorumla Prenses3421 +1 yıl @melisiniz000000 ne alaka ki etkilenmeyi uykuyla mı anlıyorsun Yorumla melisiniz000000 +1 yıl Evet Yorumla Prenses3421 +1 yıl @melisiniz000000 saçmalıyorsun bence Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. İyi uyulur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
İyice külasyon sendromu denir boşaldıktan sonra yorgunluk çökmesi uyku gelmesi vesaire semptomlar vardır fakat çoğunlukla ben de öyle bir şey olmaz birkaç dakika sonra zımba gibiyim
asla uyumam kaşık pozisyonuna geçip uzun bir süre dokunurum zira ben temas bağımlısıyım
sonra saçları ile oynarken kesin uyuruz
Kaçıncıdan sonra? 1. ciden sonra uyumam ama 3 ten sonra bi zahmet...
Muhtemelen erkekler kiçlarini dönüp yatar kadınlar biraz daha ilgi ister sarılma küçük öpüşmeler vb
O kadar yorgunum kalkmaz direk uyuyacam gibi sjsjjs
Bir sigara içip ikinciye hazırlanıyorum ikincisinden sonra uyuyorum
Iki üç kez yapinca ustune dus alınca çok güzel uyuyorum
Kac kez yapiyorsun
Hayır uyumam en az 3 kere daha seks yaptıktan sonra kısa bir öpüşmenin ardından öyle uyurum
asıl dokunuşlar cilveleşmeler boşaldıktan sonra olmalı sarılma elleşme
Bazen uyuyakalıyorum o kadar güzel oluyor ki o uykudnun gelmesi
Valla en güzel uyku o zaman oluyor
Çok tatli bi uyku çöküyor
Bebek gibi uyunur🙂
Cokkk guzelll. uyunuyor
Evet uykum geliyor hemen
Bir kaç kez orgazm olduktan sonra evet
Hayır bir posta daha bekletirim kendimş
yok aksine uykum açılır benim
1 posta daha sonra evet
Bazen uyuşukluk olunca