Genelde erkekleri bu konuda suçlarız biz ama benimde hep uykum gelir.
Sarılıp uyumak istiyorum hemen.
Sizde nasıl oluyor?
Konuşma isteği mi oluyor uyuma mı?
Sarılıp uyumak istiyorum hemen.
Sizde nasıl oluyor?
Konuşma isteği mi oluyor uyuma mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Orgazm sonrasında dinlenme isteği yaratan hormonlardan bir tanesi, aşk hormonu olarak da adlandırılan oxytocin hormonu. Cinsel ilişki sırasında artan bu hormon, orgazm olmayı tetikliyor. Hem kadın hem de erkeğin salgıladığı oxytocin, anne sütünün içerisinde de bulunuyor. Sütü emen bebeğinizin kolayca uykuya dalması bu yüzdendir
aslında saçma bir suçlama. elde olan bir şey değil
orgazm olunca oxytocin hormonu açığa çıkar. bu da uykuya yol açar. hormonal bir olay.
anne sütünde de bu hormon olduğu için bebek de meme emdikten sonra hatta daha emerken meme ağzında uyur kalır
salgılanan hormon yüzünden direk uykun gelir.. çok enerjik oluyorum diyen yalan söylüyor bence
Bence de
Uyumak istiyorum. Orgazm sonrası uyku en güzeli
Cevap
29Cevap
önce ilişkiye girerim. bir rahatlarım. aklımdan çıkar. ondan sonra sevgi pıtırcığı olurum. güzel sözler, ileriye dönük hayaller filan. sonra uyur giderim :)
Senin gibisi var mı ya :)
Herkes boyle degil mi yaw :)
Benim bir defa çıktı karşıma diğerleri hep öküz :)
Vay arkadas hemcinslerime bak yaa. Hem istekli hem ruhsuz :) beden doyduktan sonra hatun ister ki ruhu da doysun ;)
Herkes senin gibi olmuyor işte :)
Yok canim bir yerlerimi kaldrma smdi :) kalkmaz
Ahahahh
Alayci kuş :)
Sen gel hele bir gel :D
İsim ne? :)
Gizliden bir cik mi diyosun :)
Neden olmasın :)
Ciktim bakalim :)
İstanbulmuş tüh :)
Tuh :) neresi olmaliydi. Sen cekinme yine de mesaj at
İzmir :p
Kismet iste hep bunlar :D
Evet :D
Sanalda iyi degilsin sanirim 😀
Denemedim :)
Bagimlilik yapiyor, hislere onem verdigimden :D
Reel iyidir :)
Hepsinin yeri ayri :) birinde harfler birinde sivilar :)
Ben seviştikten sonra hemen sigara içmek istiyorum. Yanımdaki adamla rollerimiz değişiyor sanki, o duygusallaşıyor bense resmen o umursamaz erkek tavırlarına giriyorum. Haydaa.
sekste bazen duygu olmaz şehvet olur tabanca olana denk gelmemişsin dua et sen
Çok sevdiğim adamla seviştikten sonra da orgazm olunca ondan soğuyorum o an
beceri eksikliği varsa suç senin değil. asıl yaptıktan sonra insan daha da bir aşka gelir öyle böyle değil. sonuçta kainatın efendisi ruhtur. ruh da kolay kolay doymaz
Benim yapım radikal. Sekste gayet başarılıyım partnerim de öyle. Ama soğuyorum işte sevdiğim adam da olsa soğuyorum o an mıç mıç olmak istemiyorum. Bir dur bir eahat bırak beni oluyorum içten içe. bir sırtımı yaslayıp rahat rahat sigaramı tüttürmek istiyorum. Yok illa sarılacak. Konuşacak.
sigara molasından sonra da mı devam etmek istemiyorsun?
Bir saat kadar dokunmasın sarılmasın aşk meşk demesin. Sussun. Uzansın otursun gülsün söylesin ama beni biraz rahat bıraksın. Bir saat sonra kollarıma alırım sarılırım.
değişikmiş yahu. ilk ve tek mi oldu şu ana kadar hiç farklı kişilerde denedin mi onlarda da mı aynı hep?
Karakterim böyle
birde beni dene belki öyle değildir...
İlla abazalasacaksınız isine git be
:) nyhaaaahhaaaaahhhhh
Yorgunluk olduğu için normal aslında. Özellikle biz erkekler sürekli hareket halinde olduğumuz için git gel yoruluyoruz.
Ben pasif olmayı pek sevmediğim için bazen ben daha çok yoruluyorum
Sarılma isteği geliyor. Eğer gün içinde çok yorulmadıysam uyumam kolay kolay. Ama yanımdaki insan sevdiğim ise onun uyuyuşunu seyredebilirim keyifle 😊
Bir mayışıklık geliyor illa ki. Soluğum düzelene kadar yatayım, sonra kalkıp sigara içeyim. Konuşmak da neymiş.
üzerimden tır gecmiş gibi bitkin oluyorum kalkmak istesemde kalkamıyorum haliyle uyku çöküyor
Bende ise hadi bu sefer yerde. Bu sefer salonda diye eviin her yeri gezeriz sonra da dış alıp göğsüme yatırırdım. Saçlarını okşar şiir okurdum (:
Bir ağırlık geliyor ama sigara daha baskın o sırada sohbet etmek istiyorum sigaram bitince bir tur daha atar sonra yatmak isterim ;)
Hayir..20 dakika sonra birfaha yapmak icin kalkmak olduhu icin uyumayi yercih etmiyorum
Çünkü vücut gevşiyor rahatlıyor o yüzden uyku olması normal ben uyku tutmadığında masturbasyon yaparım
Anında uyurum hatta o 5 - 10 uyumada saçma saçma rüyalar gördüğüm de olmuştur.
cinsel ilişkiye girmek için güç kalmayıncaya kadar devam etmek varken uyumak neden aklıma gelsin ki?
bırlıkte sarılıp uyumakta sevişmenın bır parçasıdır
bende tekrar seks isteği oluyo, ve budurm hiç bitmiyo
@TheeBadLİfe demekkli eşin seni yormuyor :) ya da kakını veremiyor ne diyim
Gelmiyor, hayla enerjik olabiliyorum :D
Çok efor sarfedilirse doğal uyku gelmesi.
Evet uzun sürüyor
doğal uyku ne kadar sürüyor?
Bir saat civarı ilişkiden sonra yarım saat kadar uyuklarım sonra tekrar istiyorum. Normal uyku 2 3ten sonra oluyor.
2-3 defa üstüste yapıyorsun yani?
Zaman yeterse evet
tamam. cinsel sağlıkla iilgili sorun olursa sorabilirsin her zaman.
Uyku gelir hep banada
Ben tekrar sevişmeye başlarım
Sigara içme isteği oluyo valla
genelde ben yorulduğum için uyumak isterim.
1 kereden sonra mı böyle oluyor?
3 ten sonra geliyo :)
uyuma daha yoğun
ben de uykum gelir
Oluyor bazen
Yess
Ehemen gelmez
Gelmez
Uyumak :)
Geliyor
hadi bir daha derim
geliyor ya