Cinsel ilişki sonrası malum yoruluyoruz. Peki siz, c, nsel ilişki sonrası direkt uyuyanlardan mısınız? 

Yok ya hemen uyumam. Sarılırım veya birlikte duş alırız.
Eğer ki çok acıktıysak da bir şeyler atıştırırız. 😏
Uyumak isterse eşlik ederim sarılırım
Hayır uyumak istemezdim
Valla benim uykum kaçar. Uyuyamam.
Cevap
22Cevap
Önce hatunla bir duş ve sonrasında ufak sarılmalar. Gecenin kritiği ve açsak birşeyler yeriz.
Hemen uyuyamam.. Bir süre yatakta şekerleme yapılır, sonra sigara içilir, duş alınır..
Hayır arkadaşım. Su içiyorum yatağın içinde si××ra varsa çay. Partnerim üzerimde yatıyor olur hala. Bi 30 dakika çıkmam yataktan. Sonra 20 25 dakika dujj.😀😀
İlk postadan sonra uyumak olmaz. En az 2 postadan sonra uyulur beraber. Sonra kalkan işi devam ettirir. 3 olur. 4 olur. Yemek söylenir. Akşama kadar devam edilir. Kalacaksa daha uzuna yayılır.
Uyursak bile kucağımda beni hissederek uyur malûm herif göbekliyiz tam beline oturur 😂
Hayır uyumam saçlarını yüzünü oksarim ya da altıma alır sarılırım öperim koklarım 🥰🥰🥰
Erkek uyumaz ama inanılmaz yorgun hisseder kendini.. ikinciye başlamak için 15 dakikaya ihtiyacı var
Biraz daha oynamayı ve sonrasında tatlı bir şeyler atıştırmayı tercih ederim
Sigara içilmeden uyunmaz
Daha yasamadim bilmiyorum ama muhtemelen biraz dinlendikten sonra sevgilimin bacaklarının arasında biraz yatarım sonra öpmeye başlarım galiba 🙈🤠
Hayır biraz dinlenip tekrar yapanlardaniz 😊
Seninle yapacaksak sabaha kadar uyumayiz
İkimizde ciblak uyumak çok hoş olur
Belli bir zaman uyumam.
iki üç posta yapmadan uyumam
Hayır, uyku girmez gözüme…
Tabii ki hayır
öyle gecelik yaşıyamadım daha hiç
devam ederim 2 ve üç sonrası pert ve uzanırım
Degilim. Sen olursan uyumam bile
arada olur
Yok uyumam hemen, hiç etik olmayan bir davranış.
Hayır tabi ki. Canım
Hemen uyumam
Hayır tabi ki de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?