Cinsel Yaşam Her erkek sadece sevdiği kadının vücudunu mu sevmeli? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Erkekler sevdigi kadın hariç her vücudu sever mi? Güncellemeler+1 yıl Guncel Her erkek sadece sevdiği kadının vücudunu mu sevmeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Andromeda999 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Verdiği hazza bağlı, başka vücutlarda çekici gelebilir ve istek uyandırabilir. Hele eş olan kadın bakımsız ve paçoz ise bu kaçınılmaz olur adeta. 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bakımszsa kötü Yorumla
KuasarMeta Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl sevgi olunca insan başka bakıyor dünyevi bir arzu ile değil sevginin bir başka boyutu ile bakıyor 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen sevmek başka bir boyut Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evet doğru sevdiğinin fiziğini vücutdunu sevmesi gerekiyor ama bazen ihtiyac içinde başka biri olabiliyor 0 0 Yorumla
Alper35İzmir Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Sadece erkek olarak konusmuyorum tum sevenler mutlaka tumuyle karsidakini sevdigi icin tabi ki de fizigine de sevecektir 0 0 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Her vücudu sevemem... seversem kendimden ödün veririm. Ama bana iyi gelen kadını asla düşünmeden edemem. 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl sevdiğinin vücudunu seversin elbetteçünkü seviyorsun büyük bir neden 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hayır ben sadece sevdiğim emek verdiğim duygusal olarak bağlandığım kadını severim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet severde birazda elektrik aldığı olursa iyi olur 0 0 Yorumla
NatureCycle Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Erkek yahut kadın bir çok vücudu sevebilir, lakin arzuladığı vücut sevdiğinin vücudu olmalı. 0 0 Yorumla
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Sadece vücudu değil. Vücuda olan sevgi geçicidir esas sevgi ruhen bedenen ahlaken sevmedi lazım 0 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. kalbini sevdiği kadın azdır. ama vücudunu sevdiği çok olabilir. 0 0 Yorumla
Touristt46 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Her erkek değil adam olan sadece sevdiğinin vücudunu sever 0 0 Yorumla
zPSiCoPaTa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl erkek değil ama adam olan öyle yapar 2 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl O erkekler sadece uckurunu düşünür cicegim 1 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. sevmez desem yalan olur 0 0 Yorumla
mertcanistanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl hayır vücuttan önemlisi karakteri sevmeli 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Hemcinslerinin zekadan yoksun hayal dünyaları 0 0 Yorumla
ejderiderya Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Fiziki olarak hayır ama mental olarak evet 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Verdiği hazza bağlı, başka vücutlarda çekici gelebilir ve istek uyandırabilir. Hele eş olan kadın bakımsız ve paçoz ise bu kaçınılmaz olur adeta.
Bakımszsa kötü
sevgi olunca insan başka bakıyor dünyevi bir arzu ile değil sevginin bir başka boyutu ile bakıyor
Aynen sevmek başka bir boyut
Evet doğru sevdiğinin fiziğini vücutdunu sevmesi gerekiyor ama bazen ihtiyac içinde başka biri olabiliyor
Sadece erkek olarak konusmuyorum tum sevenler mutlaka tumuyle karsidakini sevdigi icin tabi ki de fizigine de sevecektir
Her vücudu sevemem... seversem kendimden ödün veririm. Ama bana iyi gelen kadını asla düşünmeden edemem.
sevdiğinin vücudunu seversin elbette
çünkü seviyorsun büyük bir neden
Aynen
Hayır ben sadece sevdiğim emek verdiğim duygusal olarak bağlandığım kadını severim
Evet severde birazda elektrik aldığı olursa iyi olur
Erkek yahut kadın bir çok vücudu sevebilir, lakin arzuladığı vücut sevdiğinin vücudu olmalı.
Sadece vücudu değil. Vücuda olan sevgi geçicidir esas sevgi ruhen bedenen ahlaken sevmedi lazım
kalbini sevdiği kadın azdır. ama vücudunu sevdiği çok olabilir.
Benım vucudum dan başkasını sevecek adamın aklı yoktur
Sever demiyelim. Her seksi vucuda arsu duyar diyelim.
Her erkek değil adam olan sadece sevdiğinin vücudunu sever
erkek değil ama adam olan öyle yapar
O erkekler sadece uckurunu düşünür cicegim
sevmez desem yalan olur
hayır vücuttan önemlisi karakteri sevmeli
Yani kardeş çok mantıklı
Hemcinslerinin zekadan yoksun hayal dünyaları
evet.. cunku onunla bırsındır..
Sevdiği kadına dokunmak tabii
Fiziki olarak hayır ama mental olarak evet
Bu çok zor
Hayır sevmez abazalar hariç
sever okşar
Bence çekim çok önemli senin düşüncen ne?
evet