Bir kadınla sevişmeyi sevmek için onu da sevmek gerekmez mi?
Aşık olmak demiyorum,onu da sevmek gerekmez mi ?
Aşık olmak demiyorum,onu da sevmek gerekmez mi ?
sevişmenin temel yapı taşlarından en büyüğüdür sevmek. sevişmek sevmeden türemiş iki anlamlı bi sözcüktür zaten. sevgisiz sadece sevişmenin değil kadının doğanın maddelerin varlıkların hiçbir anlamı yoktur. nesne objedirler sadece. olayın inceliği güzelliği estetiği sevmekte sevgi ile bakmakta. hele hele ki konu bir kadın ve özeli ise sevgi (aşık olmak değil) değer ön şarttır. duygularla hareket edilerek yaşanan bi cinselliğin vermiş olduğu haz ve mutluluk tarif edilemez. ama tabi ki bu bana göre benim gibi düşünenlere göre böyle. etrafımız da genel eve gidip bu işi yapan yada gece bardan alıp evde sabahlayan veya günü birlik ilişki yaşayan insanları fazlası ile görmek mümkün. soru şu ki, onlar sevişiyor mu yoksa ihtiyaç mi gideriyorlar. sevişe bilmeleri için sevgi lazımsa onlar sadece ihtiyaç görüyorlar. buna sevişme deyip sevişmenin adını kirletmemin anlamını değerini kaybettirirmenin mantığı yok. umarım soruna cevap bulabilmişsindir bu metinde.
biz erkekler için sevgi aşk sonraki işler açıkcası şöle düşünürsek örnek.her erkek hayatının bir döneminde genelev tecrübesi yaşamıştır senin mantıkla yürüseydi o iş genelevler hiç olmazdı günümüzdede şehirlerde kapansada dışarda haddinden fazla tele kız var hepside çatır çatır çalışıyor
sevmeden sevişmenin zor olduğunu düşünüyorum iki sevgilim oldu ikisi arasında dağlar kadar fark var . birini ben seviyodum o beni sevmiyodu sanırım . duygusal hiç bişey yoktu . şimdiki sevgilim ise çok seviyor bende onu . herşey çok daha güzel daha hassas daha sevgi dolu . dönüp arkasını yatmıyor bana sarılıp uyuyor şefkatli . ilki için çok pişmanım çok. aşk olmayınca yaşanan herşey sahte
bnce tabiki gerekir
Cevap
23Cevap
sevdigin bir kadınlar sevismek cok daha zevklidir sevmedigin bir kadınla sevismeye gore. sevdigin kadınla sevistikten sonra sarılıp uyuyabilirsin, sevmedigin kadındansa biran önce kurtulmaya calisirsin. sevgi, sevismeyi zevkli kılan seydir. sevdigin, deger verdigin, insan yerine koydugun ve hoslandıgin kadınla sevismek gibisi yoktur. sevmedigim kadınlarla da sevistim ve sonrasında hep pisman oldum ama en azından bu isi para karsiligi hic yapmadım ve yapmak da istemedim.
tabi ki gerekmez
bakın kızlar erkek için salt sevişmek ekmek arası peynir yemek gibidir
adamın size karşı hislerine göre o yemek paris şanzalizede portakallı ördek yahniside olabilir, kardeşler kebapta 1 kase mercimek corbası da
Erkekler horoz gibidir yumurtanın mı tavuktan yoksa tavuğun mu yumurtadan cıktığına bakmazlar işlerini yaparlar vurur geçerler :)
normal insanlar için öyle tabii ama "nefes alsın, yürüsün yeter" diyen bir nesille iç içe yaşıyoruz :)
Kadınlar da erkekler de sevmedikleri kişi ile çatır çatır sevişirler. Mide bulandırıcı duygusallık tribine girmeyiniz.
kadınlarda bu var işite ilk başta duygusallık ariyolar...
erkek ise duygusallık olmadan da sevişebilir ama iyi sevişirse sevede bilir aşıkta olabilir bağlana da bilir ...
tabıkı katılırım bu noktada ask cok farklı bı se ama sevgı olabılır cınsellık yasayabıldıgım bı kadında ıllakı sevdıgım seyler vardır yoksa cok zor belkı sarhostum hatırlamıyorum sex i olur en fazla
sevmediğim birisiyle asla sevişemem sevişeceğim kız yada kadın bana içden vermeli sarılmalı oyüzden
:D:D Bence sevsinn, duygusuz olmasın, sevişirken daha zevkli olur :D:D
peki sana bişey sorucam bu sorunun cevabını alacaksın, erkekler için genelev açmışlar, kadınlar için niye yok böle bişey ? aradaki farkı anladın mı ?
ister sev ister sevme ister aşık ol istersen olma erkeklerin ben bu kızla ilişkiye girmem diyebileceği kız yok denecek kadar az ama tabiki aşık olduğun biriyle bunu yaşamak bambaşka bişey.
bencede öyle şevki seviş :) ama bazısıda harbi nefes alsın yeter diyor :)
sevmezsen sadece bosalırsın - seversen orgazm - aşkta varsa bulutların üstunde
Bence gerekmez begendiğim birisiylede sevişebilirim
Bu arada sorunun cevabı içinde sevmiyecez sevişicez :)
Bende yorumumu düzeltiyim kastettiğim sex di sevişmek değil
hayır, fark etmez... tamamen ihtiyaç olarak düşünmelisiniz.
evett sevgi hoşlantı olmalıı yoksa hayvandan ne farkı var..
sevdiğim biriyle onu düşünmem.
memeleri büyük olsun severim.seninki gibi küçük değil
Sadece iyi olur ama gerekli değil.
güzel sevişen kadını zaten seversin.
Sevmeden sevişilir mi :S adı üstünde
Evet şimdi yenı bir şey daha öğrendım
Sevmek gerekmez. Ama muhakkak bişeyler hissedilir.
erkekler kereneye ne için gidiyor o zaman.
mal mülk yerindeyse gerekmez...
hayır gerekmez.sadece ihtiyaç bu çünkü
gerekmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar