Merhaba,
Doğruyu söylemek gerekirse erkekler ilk önce bir kadında sadece güzelliğe bakarlar, yani erkekler önce aşık olduğu kadının bedenini arzular daha sonra aşk yaşamayı ister. Doğruyu söylemek gerekirse bu böyledir yani ben öyle sadece onu duruşu için seviyorum onun sevgilisi bana yeter, bunlar tamamen gibi kendini kandırmaktan ibaret olan sözler olduğunu söylemek isterim.
Aynı şekilde kadınlar birlikte olduğu erkekle kaslı vücut istiyor Kıvanç Tatlıtuğ Kadir doğulu, Kerem bürsin gibi tip istiyor bunun yanında rahat olabileceği rahat tatili gidebileceği yiyip içeceği hayatını yaşayabileceği rahat bir yaşam istiyor o yüzden artık erkeklerde parası olmayan işi gücü olmayan insanlar kadınlar tarafından tercih edilmiyor. Aynı şekilde fiziki olarak Adriana Lima gibi manken gibi bir kadın olmadığı sürece erkekler için bir kıymeti olmuyor yani bir erkek öncelikle yatağa atıp nasıl cinsel ilişki içerisinde olabilirim diye biri düşünce içerisine giriyor ve bu kadını elde etmeye başardıktan sonra onun adına sadece aşk olarak yaşadığını düşünüyor ve bunun adına aşk diyerek kendini kandırıyor. Hiç düşündünüz mü bugün günümüzde evlilikler neden bu kadar çok çabuk bitiyor, insanlar Allah'ın rızasını gözetecek şekilde aile bağlarını korumak için evlilik yapmıyor sadece yaşı geçtiği için, toplum içerisinde evde kaldı dönmesin diye ya da erkek ise sadece cinsel ihtiyaçlarını gidermek için evlilik yapıyor daha sonrasında evlendiği kadına çeşitli zulümler yaparak eziyet ederek şiddet uygulayarak aile ahlakı diye bir şey bırakmıyor. O yüzden erkekler aşık olduğu kadının bedenine arzular ama öncelikle bedenini beğendiği kadına karşı aşık olur bu bir gerçektir ben de erkeğim kimse kendini kandırmasın, sadece böyle ben görsellik durumunu önem vermem benim için iç güzellik önemli falan filan artık onlar kesinlikle kalmadı. Kesinlikle kalmadı onu açık ve net bir şekilde söylüyorum hatta Sevgili Peygamber Efendimiz dini güzel olan kadına tercih edin demiş ama bugün kafasına tesettür ile kapatıp gerçekten tesettürün ne demek olduğunu bilmeyerek yaşayan o kadar kadın görüyorum ki bence bu devirde bekar kalmak insana en güzel ödüldür.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle günaydın 🙂. Bedene âşık olunmaz sevgili @Sosyetic_SheqiiL. Aslında genel olarak herhangi bir somut varlığa âşık olunmaz. Bir bedene karşı duyduğun, aşk değil, olsa olsa şehvet olur. Âşık olduğunda, onun ruhu ve bedeninden oluşan bütüne âşık olursun. Hatta çoğu zaman bedenin bir önemi olmaz bile. O beden, onun olduğu için arzularsın. Bir insanın ruhuna, karakterine aşık olursun. Seni saran, sana güven veren, seni güldüren, yanında olmayı istediğin, ayrı kalamadığın, seni kendine çeken, beden değil, ruhtur. Sevdiğimiz birini kaybettiğimizde, sence bedenen yanımızda olamadığı için mi acı çekiyoruz? Başka bir soruya yazmıştım, şekilciyiz, özü sevmeyi bilmiyoruz, cismi seviyoruz diye. Güzel kadınlara, yakışıklı erkeklere, lüKS arabalara, pahalı ve gösterişli kıyafetlere, lüKS ve büyük evlere düşmemiz de bu yüzden... Bir gün görünüşü ortalama, hatta ortalamanın da altında olan ama ruhu güzel, karakteri güzel, insanlığı güzel, güzel seven birine âşık olursan anlarsın ne demek istediğimi. ❤️🌸💑
10 Yorumla
Bence arzuladığımız bedene aşık oluyoruz. Tabi hemen akıllara fenotipik özellikler gelmesin. Yani hemen iri göğüs dolgun kalça gibi gözü dolduran şeyler değil 😀.
Örneğin erkeğin kafasındaki arzuladığı ten rengi esmer ise kolay kolay sarışınlara aşık olamaz. ya da tam tersi. Eğer erkeğin kafasında uzun boylu bir kız arayışı varsa genellikle zihinsel uyarılma uzun kızları gördüğünde başlar.
Eğer sadece seksepalite dikkate alınarak aşık olunsaydi, etrafınızdaki çelimsiz diye gördüğünüz kadınlar için bu adamda bunda ne buldu sorusunu sormazdiniz. (Çünkü bu biz erkekler içinde geçerli)10 Yorumla
+1 yılArzuladığı bedene aşık olan insan sadece gecelik ilişki yaşayan insandır ama aşık olduğun bedeni arzulamak ise Her kişinin harcı değildir ve aşağıdaki yorumlara dikkat ediyorum herkes böyle birbirini kırıcı aşağılayıcı yorumlar yapmış işte ben bu millete Bunun için sinir oluyorum Daha gerçekten konuşmasını bilmeyen bir toplumuz
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 26,3b cevap paylaştı. Erkekler damacanayı bile arzuluyor..
40 YorumlaArzuladığın bedene aşık olmazsın. Aşık olduğun bedeni kesinlikle arzularsın. Zaten cinsel olarak bir çekimin yoksa ona karşı aşkın da yok demektir. İnsan arzuladığı bedene aşık olsa ortalıkta sevgilisi olan ama birçok kişiye göre arzulanmayacak bir bedeni olan kişiler var. Bu cevabı genelde pembeliler verecektir. Onlarda bedeni için aşkları kullanılan kişilerdir. Kuyrukları yaralıdır yani.
36 Yorumla- +1 yıl
😌 nokta
- +1 yıl
Kapandı yani, bitti, finitoo, bastaaa 😅
- +1 yıl
bà·sta aslında İtalyanca yeter demek 😃
+1 yılBu soru kadın için sorulsa kesinlikle , aşık olduğunun bedenini arzular derdim
Fakat söz konusu erkek ise durum farklı çünkü erkek görsel uyarılan bir canlıdır bu yüzden arzuladığı bedene aşık oluyor.. en azından büyük bir kısmı böyle.20 YorumlaErkekler için bence ikisi de mevcuttur.
Önce arzulayıp sonra aşık olabilirler ancak bu ilk başta bedensel tatminden ibarettir, sonradan belki ruhu ile bağlanır 🤷🏻♀️ Bu çokta görüldüğünü düşünmüyorum.
Aşık olduğu insanı arzulamak ise, ruhsal bir tatmine ulaşmak istemesidir, ruha kitlenmiştir ve bedenleri de birleştirmeyi arzular20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılArzu etmenin aşkla birebir bağlantılı olduğundan emin değilim erkekler için... Aşık olmadığı bedeni de arzulayabilir. Aşık olduğu bedeni de arzulayabilir. Ancak her arzuladığı kadınla birliktelik yaşayıp yaşamamak, nefsini dolu dizgin bir şekilde serbest bırakıp bırakmamak, ahlaki bir meseledir... Bu ayrı konu.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Horoza sormuşlar tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan diye.
Horoz, ben polemiğe girmem, horozluğumu yaparım demiş.
Arzulanan bedene mi aşık olunur, aşık olunan beden mı arzulanır? Polemiğe girmem ben :)16 Yorumla- +1 yıl
Aynı şey değil Trafo. 😃 sen yap yorumunu
- +1 yıl
Girsene ya polemik istiyorum 😃
- +1 yıl
Wuuu bunu beklemiyordum 😃
- +1 yıl
Hahahah, napim ben arzuladığım bedeni dermişim. Acun gibi 20 yaşında evleneceksin ,25 olunca boşanıp tekrar 20 yaşında birini bulacaksın 😂😂😂
Bayanların özellikle 40.000 bakımları pahalı. Zaten 40.000'den sonra bakımlarını yaptırsan da arıza çıkarıyor. Değiştirip sıfırlamak lazım. 😂😂😂
Tövbe ya, neler diyorum ben böyle 😂
+1 yılAşık olduğum bedeni arzularım bu tartışılamaz.
20 Yorumla
+1 yılbirisine aşık olmazsam onu arzulamam ben önce ruhum istemeli onu delice bedenim bu isteğe uymalı..
10 YorumlaAslan kadar aslan...
https://www.youtube.com/embed/p6ALfE4p-O411 Yorumla- +1 yıl
Hahaha 😂😂 ama ben kimseyi suçlamadım ki
- Cinsel Yaşam konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılKonu seks olunca aşk falan hikaye.
Amaca ulaşmak için aşk kullanılır.29 Yorumla- +1 yıl
Vay pe, demek öyle 🧐
- +1 yıl
Aşk dediğimiz şey iki kişinin birleşmesidir. Bu da seks ile mümkündür.
Diğer türlüsü sadece görev ve anlık hazdan ibarettir. - +1 yıl
Tipik bi Akrep Burcu diyoruz biz sana. Bedenler birleşmeden henüz, Aşık olmuşsan, aşıksındır. Diğer türlüsünü bilemem. Ve Aşık olduğun insanı tümüyle arzularsın. Aşk’a görev ve anlık haz olarak bakmak ne kadar doğru bilemedim. 🤷♀️
- +1 yıl
Hadii ama o kadar da görmezden gelmeyin gerçeği. her şey ortada yüzyıllardır aynı şey.
Cinsel bir şey olmazsa aşk da olmaz. Ne kadar seviyorum dese de boş laf. Bunu sende çok iyi biliyorsun. - +1 yıl
Yok, ben aksini de gördüm. Gerçekten aşık olunca Sen, bir daha konuşalım. Hiç cinsellik yaşayamayacağın birine bile aşık olabilirsin. Aşk elle tutulur, gözle görülür bir şey değildir.
- +1 yıl
Bundan 5 sene önce seninle aynı fikirdeydim.
"Sen ona gönlünü verdiğin kadar iyisin, vermeyi kestiğin an biter."
O söz ettiğin aşk istisnalardan ibaret ve birde aşk filmlerde geçerli.
Realist olalım 😏 - +1 yıl
Senin Aşka bakış açın öyle ise, benimkide böyle. Gönlünü ona vermek değil ki mesele. Sen hiç aşık olmadın mı? 😃 bedenlerin buluştuğu Aşklar bitmiyor mu? Terk edip giden olmuyor mu? Hatta çoğu zaman ilk giden erkektir, istediği olmuştur “Aşk” sandığı “Heves” kalmamıştır. Hayır, Filmlere bile konu olan “Aşk” vardır :)
- +1 yıl
Aşık oldum ve bunları iyice anlamak için aşk dediğin şeyden darbe yemek lazım. Sen hiç darbe yememişsin o yüzden çok güzel bakıyorsun.
Tabi ki herkesin aşka bakışı yaşadıklarıyla ilgili.
O yüzden fikir çatışması yaşarız 😏 - +1 yıl
Belki ben senin yaşadığından daha büyük bir şey atlattım, bilemezsin :) aynen saygı duyuyorum yazdıklarına ✌️
Şunun gibi olana asik olurum
10 YorumlaAşık olduğunun ruhunu arzular. Cinsellik ise aşkın dışa vurmuş bedene bürünmüş halidir. Aşksız sevgisiz yapılan cinsellik sadece mekanik hareketlerden ibaret olur ve ruhsal tatmini vermediği için hiçbir tadı olmaz kanaatindeyim...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşık oldugu bedeni hyl etmeye bile utanır, arzuladığı bedene farkına varmadan kapılır
12 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş 😌
- +1 yıl
🙏🙏🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılİlk görsel bizi çeker.
Arzuladığı bedene aşık olur ama benim olmayacağı icin zamanla unutmaya mahkum oluruz.
Ama duygusal baglanma daha önemlidir.
Görsel beğenme 2 günde unutulur.. geçici heves gibi.10 Yorumla
+1 yılAşık kelimesi dile gelse sorsak desekki insanlar senin anlamı biliyorlar mı nerede kendi çıkarları için beni kullanmakdan başka hiç bir şey bilmiyor insanlar der sonra güler beni bilmedikleri için de bende onları bilmiyorum der
10 Yorumla
+1 yılAsik oldugumun bedeni, bedenime sahiptir.. illaa erkek tarafindan bakcaz hep yaniiii.. .
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani? Aynı soruyu kadınlar içinde mi sorayım, cevap belli.
+1 yılArzuladigi bedene asik olur en guzel ornegi de gunumuzde guzel olan her seye tapilmasi
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumları okumaya geldim gerçi buradaki erkekler ne kadar güvenilir bilemiyorum
318 Yorumla- +1 yıl
Niye ki :)
Aşık olduğunu arzular
Cevap sahibi+1 yıl@forbiddenzone kimisi
- +1 yıl
Kimisi de arzular sadece ayrım yapmaksizin
Cevap sahibi+1 yıl@forbiddenzone değişiyor
- +1 yıl
Aynen öyle.
Kadınlar peki
Cevap sahibi+1 yıl@forbiddenzone aşık olduğu bedeni arzular genel olarak
- +1 yıl
Orada da kimisi sadedw arzular ama bu durum erkeklerde daha fazla.
Siz peki evli misiniz bekar mi
Sizin düşünce ne
Cevap sahibi+1 yıl@forbiddenzone söyledim ya düşüncemi
- +1 yıl
Ha o senin düşüncen :) ben genel kadınlar için yorum yaptın zannettim
Bir kadın olarak senin görüşü sormuştum.
Cevap sahibi+1 yıl@forbiddenzone Genel olan taraftanım
- +1 yıl
İyiymiş :) o taraf daha doğru 😀
Yaş kac bu arada
Cevap sahibi+1 yıl@forbiddenzone 30
- +1 yıl
İyiymiş düşünceler olgunlasmis ve oturmuş bir yaş :).
Evli misiniz
Cevap sahibi+1 yıl@forbiddenzone De-ği-lim.
- +1 yıl
Peki :) istersen sohbet ederiz özelden. buradan paylaşım sahibine ayıp olmasin
Cevap sahibi+1 yıl@forbiddenzone İstemem.
- +1 yıl
@forbiddenzone istemem dedi !
- +1 yıl
Sende git diyorsun:) peki
+1 yılBen şahsen arzuladığım bedene aşık olmam,, Aşık olduğum kadını ve bedenini arzularım. Ama bazı erkekler sadace o kadının bedeninden faydalanmak istediyi için kadının bedenine aşık oluyor.
10 Yorumla
+1 yılTavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan misali bir soru bence. Anlamsız yani. Kimisi her bedeni beğenir, abazalıktan bahsetmiyorum, kimisi sadece duygu beslediğiyle birlikte olur. Bakış açısı.
10 YorumlaArzuladığı bedene aşık olur. Erkekler dış görünüşe önem verir. Hiçbir erkek dışını beğenmediği birinin içini tanımak istemez. Ancak dış görünüş sadece ilk adımdan ibarettir. 2. 3. 4. Geriye kalan bütün adımları atmamızı sağlayacak olan karışımızdakinin karakteridir. Eğer karakteri iyi değilse bedeni ne kadar iyi olursa olsun o ilk adımı attığımız gibi geri adım atmasınıda biliriz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılArzuladığı bedeni sadece arzular. Hayvansal dürtüler besler. Ama aşık olduğu bedeni zaten arzular. Çünkü sevişme özünde sevgiden gelir. Sevdiğin kişiye doyma çabasıdır sevişmek
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılAşık olan sevdiğini ister diğer türlüsü sadece zevke girer
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklere inanmayın, sadece sevdiğini arzulayan adam çok ama çok azdır, güzel, seksi ve tatlı bi kadının sadece bakışları ve yürüyüşüyle tahrik edemeyeceği erkek sayısı azdır...
32 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen aşık olduğum kişiyi arzularım Şekil Hanım. Duygusal olarak bağlanmadığım birini arzulayamam.
15 Yorumla- +1 yıl
Neden gizli 😃
Cevap sahibi+1 yılŞşşhhhttt 🤫🤫🤫 takip ediyorlar beni 🤭🤭
Cevap sahibi+1 yılHemde 👀👀 böyle böyle
- +1 yıl
O zaman kesin anladılar kim olduğunu
Cevap sahibi+1 yılHii korktum 😱😱
Erkekler Sonuç Odaklıdır Genelde bana göre Görüştüğü Kızı bir an önce yatağa atma derdindedir ki amacına ulaşamazsa fazla vakit kaybetmeden YolSpor
10 Yorumla
+1 yılBenim dinim imanım birlikte olduğum kişi oluyor ilişki boyunca. Kafamda hala sürüyor olması önemli tabi ilişkinin. Görüntü aldatıcı olabilir yoksa.
10 Yorumla
+1 yılArzuladığı bedene aşık olur genelde, erkekler kendisine çirkin gelen insanlarla kolay kolay ilişki kurmaz...
10 Yorumla
+1 yılÇok zor bir soru :) Bazen, aşık olduğu bedeni arzular ve bunun sonucu harika bence. Bazen de arzuladığı bedene de aşık olup onu kaybettiğinde yine farklı bedenlerde arar.
19 Yorumla- +1 yıl
Kimi insan, sadece sevişmek için sevişir, kimi insan da duyguları hissetmeden sevişemez. Bu da bunun gibi bir şey :)
- +1 yıl
Kayılıyorum :)
- +1 yıl
Katılıyorum 😅
- +1 yıl
Teşekkürler :)
- +1 yıl
Bir de anlamadığım, insan sadece sevişmek için sevmediği bir insana nasıl dokunabilir bunu da bilmiyorum :)
- +1 yıl
Bunu yapabilen sadece senin hemcinslerin çoğunlukla diyelim
- +1 yıl
Buna da katılmıyorum. Bu cinsiyetten de bağımsız bir konu. Bunu yapan kızlar da var.
- +1 yıl
Ben yok demedim, çoğunluk erkeklerde
- +1 yıl
Sanmıyorum, elimizde somut veriler olmadan da kesin konuşamayız
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben aşık olduğum kişiden yanayım efendim.. Hiçbir kadınında arzuladığım bedeni olmadı.. Yani sevgilim ya da eşim olmadığı için..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Lütfen kimse aşkı arzulamakla bir tutmasın ben deli gibi sevdiğim biri var ama arzulamıyorum ama çok arzuladığım aşık olmadığım çok kişi var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin bu soruyu algılayıp cevaplamaya ıq su yetmeyeceği için istenen yanıtlar gelmez burdan
14 Yorumla- +1 yıl
Hahahah 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHemen dislikeler gelmeye başlamış ayy alındı birileri
- +1 yıl
Biraz ağır olmuş.
- +1 yıl
Sadece bir şeyi çok merak ediyorum bu zamana kadar kimseye ne hakaret ettim ne de aşağılayıcı cümle kullandım görüş sahibi sadece merakettigim için soruyorum böyle karşı tarafı yerici aşağılayıcı cümleler kurdugunuzda nasıl bir duygu oluşuyor yani Allah katında mi oluyorsunuz veya yer yüzünde en mükemmel benim duygusu mu oluşuyor?
Kesinlikle arzuladığı bedene aşık olurlar.. Onların asklari görsellikte bitiyo kanka
42 Yorumla- +1 yıl
Haklı olabilirsin
- +1 yıl
Bence asıl kadinlar bedene aşık oluyor... yakışıklı uzun boylu bide zenginler tamam... yakışıklı olmayan zengin olmayan aşkından ölse o erkeğin yüzüne bile bile bakmaz kadinlar...
+1 yılArzuladığı bedene
Arzularım arzularının arzuladığı arzuları arzular20 YorumlaAsik oldugu bedeni arzulamasi gerekir ama tabi bunu yapan erkek sayisi azdir.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. Erkekler standart donanıma sahip her dişiyle sevişebilir ya da aşık olabilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmanın içinde arzu vardır zaten. Arzu aşktan niye ayrı tutulur anlamam. O yüzden arzuladığım sevdiğim bedene aşık olurum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana onların bir standardı yokmuş her şeyi arzularlarmış gibi geliyor bence hepsi burda olmayan bir seçenek varsa hatta o da onu da arzularlar😂
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAşkı bilemem onu da arzular gerçi onu kim arzulamaz ki aşk varsa ortada
eski bir söz vardı da hatırlayamadım bulunca yazıcam buraya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılarzuladığı bedene aşık olur. aşık olduğu bedeni saklar.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. aşk duygularla alakalıdır fiziksel ya da maddesel değildir aşık olduğu kişiyi ruhu karakteri ve güzelliğidir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılher ıkısıde .
arzularsan aşk olur , aşık olursan arzularsın dualist bir durum.10 Yorumla
+1 yılarzulanan bedene aşık oluruz bazıları herkes değil tabi
10 Yorumla
+1 yılBu kişiden kişye değişir. Ben aşık olduğum hatunu arzularım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. asik oldugu bedeni arzulamak ister ama hayat buna hep bir engel cikarir, baska bedenide arzulayabilir ama kalp herzaman sahibine aittir.
10 Yorumla
+1 yılYoo erkekler her kadın bedenini arzular kolayca aşka falan gerek yok.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkekler, seviştikleri kadına aşık olur. Kadınlar, aşık olduğu adamla sevişir.
10 YorumlaBen genellikle fiziğe dikkat ederim çogu erkek benim gibi düşünür
10 Yorumla
+1 yılBen aşık olduğum bedeni arzularım. Aşk yoksa gerisi önemsiz öyle bir istek oluşmaz bile
10 Yorumla
+1 yılErkekler dişi olan her şeyi arzular
66 Yorumla- +1 yıl
Damacana dişi olsa utanmadan hallenirler doğru bu
- +1 yıl
Damacanayı geçtim topuklu ayakkabıyı yapan var allah aşkına bir insan topuklu ayakkabıyı nasıl yapar ksjjs
- +1 yıl
Şunun yorumunu kalırsanıza ben kendimi tutamıyorum çünkü böyle şeylerde klavye artistleri
- +1 yıl
@HandeBjk1903_ görmedim kızlar sorry
- +1 yıl
Tüh yine kaldırdım 😃
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olduğunu bedeni arzulayan da var arzuladığı bedene asik olanda her cesit var anlayacağın
10 Yorumla Aşık olduğum bedeni arzuluyorum.
30 Yorumla
+1 yılYumurta mı tavuktan çıkar, tavuk mu yumurtadan :)
Arzuladığım bedene aşık olmam için o bedende aradığım sevgiyi, vefayı ve güveni görmem gerekir.
Zannediyorum ki aşık olduğum bedeni arzularım.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiğer erkekleri bilmem ama ben aşık olduğum teni arzularım.
20 YorumlaErkekler genel olarak bedeni arzular bunun kim olduğu genelde çok da önemli değil ama işin içine aşk girince aşık oldukları kişiyi arzular arzuladıkları kişiye aşık olmazlar
10 Yorumlailk önce sevdiği kişiyi sevgi besler elektireklenme olayı oluyor ya ha iş de aynı bu ama bazıları seviyorum deyip kişiyi duygularıyla ilişki için ister karakter meselesi biraz
10 YorumlaErkek Herzaman arzular ki 😉 fark etmez yani 🤣🤣🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAsık olması ıcın arzuladıgı beden olması gerekır bırbırıyle baglantılı
10 Yorumla
+1 yılAşık olduğu için arzulamaz.
22 Yorumla- +1 yıl
Haha değişik bir bakış açısı. Güzel soru çıkar
- +1 yıl
Öyle ama bu gerçek erkekler herkesi arzular
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYüzük parmağa geçtikten sonra arzulanan yeni bir bedene bakıp geçmekle kalmalı o da abartmadan
10 Yorumla - Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat