erkek arkadasim 23 yasinda ve cok yakisikli kendisi bakir oldugunu soyledi ben de bakireyim ama o da benim bakire olduguma sasirdi 23 yasinda yakisikli bakir erkek olur mu ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl29 yaşındayım halen bakirim sevgilim dahi olmadı yakışıklı da değilim sadece annem seviyor kız eline elim bile değmedi beceriksizin de tekiyim kısa lafın özeti şu olabilir her yakışıklı nın da cinsel geçmişi olmayacak diye bir şey yok girişken değildir utangaç ve çekingendir. Sadece Türk kızlarından artık umudum ve ümidim yok güvenimde yok suriyeli pakistanlı vs erkekler ile de sevgili oluyorsunuz cinsellik yaşıyorsunuz kendi vatan toprağınızdan biri ile ciddiyet dahi düşünmüyorsunuz ya da benim çevreme öyle geliyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz erkekleri kendiniz gibi saniyonuz galba bu devirde utangaç olan veya harekete geçen erkeğe meme yok bilmiyormusun bunu? Bu dünya 100-200 yıl önceki gibi değil şuanda dünya kadının etrafında dönüyor, bir kadının erkeğe göre seks yapması 10 kat daha kolay çünkü hepinize iyide olsa kötüde olsa Instagram'dan ordan buradan it gibi yazan hatta yolda bile çeviren adamlar var fakat bir erkek için bu söz konusu değil. Adamın yakışıklı olup olmaması önemli değil, isterse çokta kaslı olsun bu da önemli değil ben bakirligimi 26 yaşında kaybettim o yasa kadarda doğru düzgün sevgilim olmadı bir kızın çok elindende tutmadım, bu kadar geç kaybetmemin sebebi arz-talep durumundaki dengesizlik ve kadinlarin her erkeği aynı sanması, her erkeğin onlara yavsamasi gerektiğini düşünmesi bunu yapmayıncada garipsiyorsunuz o zaman o adamda seks yapmıyor.
00 Yorumla
+1 yılImkansız hayatımın yakışıklı diyorsun bile bu devirde en tipsiz erkek bile 23 yaşına kadar 4-5 tane kızla ilişkiye girmiştir ki yakışıklı bir erkeğim ben bakirim demesi imkansız yok yani Kural basit her erkek fırsatının olduğu zaman affetmez
01 Yorumla- +1 yıl
ben 23 yaşındayım halen bakirim yakışıklıyım da kendime göre evlenceğim kadınla yaşamak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Alan veren olmadıysa olabilir :) ikinizde sıfatlarınızdan kurtulmak için birbirinizi bulmuşsunuz işte 😁
00 YorumlaOlur ne varki bunda sen kac yasindasin bu arada o sana şaşırdı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlarda daha zor bu durum, erkeklerde daha mantıklı.
00 Yorumla
+1 yılolabilir ama şöyle bir şey var becereksizde olabilir ya da gay de olabilir bu devirde
00 YorumlaMaalesef türkiye şartlarında artık olunur kıza meraba desen ay git sapık der :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben 24 yaşında bakirim. tutuyorum bakalım mastürbasyon. a devam... bi bakımlık varımdır heralde ama yakışıklı mıyım bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldemekki kondom takmış, kondom takınca et ete değmiyor ben de bakirim aslında :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUtangaçsa duzgun bi ilişkisi olmadiysa bakir olmus olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin bakire olduğuna şaşırdı ise tabii ki bakir değil :D
00 Yorumla
1 yılBen 25 yaşına gircem Ağustos ayında hala sapim ve bakirim
00 Yorumla
+1 yılHer erkek erken milli olamiyor doğrudur dediği büyük ihtimal güven dediğine
00 YorumlaVar böyle nadide çiçekler
10 YorumlaBenim yaşlarımda tanıdığım bakir erkekler bile var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbende bakirim olabilir yani
00 Yorumla
+1 yılOlabilir tabikide ben 25 yaşıma kadar bakirdim 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur neden olmasın herkes uçkur peşinde degill
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl23 yaşındayım halen bakirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur bebeğim
00 Yorumla
+1 yılKızlarla uğraşmıyorsa gayet de olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın
00 Yorumla Olur tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes yapmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur canım
00 Yorumla
+1 yılOlur niye olmasın
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur hemde çok