Erkek arkadaşımla yakında sözleneceğiz ve bana teklifini bile asla etmez. Ama açıkcası ben onu merak ediyorum. Ben 21 yaşındayım bu arada.
27 yaşından beri tanıyorum onu. Şimdiye kadar sevgilim olmadı dedi, en son lise zamanlarındaki ergen ilişkilerinden. Daha sonra da üniversite okuyup kendi işini vs kurdu aynı zamanda. Masterını yaptı... yoğun geçmiş yılları hep ve kendisi çok girişkendir aslında. Ama karı kız meselelerinde biraz tutuk, bana karşı da başta öyleydi. Yapamıyor yani biraz da kimseyi içine sindiremiyor.
Aslında bakir olma ihtimalini veriyorum ama bu yaşa kadar gelip de yapmayanı olur mu onu bilemiyorum..
27 yaşından beri tanıyorum onu. Şimdiye kadar sevgilim olmadı dedi, en son lise zamanlarındaki ergen ilişkilerinden. Daha sonra da üniversite okuyup kendi işini vs kurdu aynı zamanda. Masterını yaptı... yoğun geçmiş yılları hep ve kendisi çok girişkendir aslında. Ama karı kız meselelerinde biraz tutuk, bana karşı da başta öyleydi. Yapamıyor yani biraz da kimseyi içine sindiremiyor.
Aslında bakir olma ihtimalini veriyorum ama bu yaşa kadar gelip de yapmayanı olur mu onu bilemiyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Var var sen merak etme bakir olan hala tanıdıklarım var
Bende öylwyim ve hiç yapmadım muhtemelen oda yapmamıştır
bence yoktur yaa ben inanmıyorum :D nede olsa zar da yok :D onlarda yalan söylüyor bence
27 yaşındayım, bende yapmadım. Nişanlını da geçeceğim yaş olarak. :)
İnan bende bilmiyorum olabilir mi bu devirde zor ama
Yaşamayabilir tercih meselesi.
Bu soruyu sorduğuna göre değil.
Valla benim arkadasim oyle var yani
23 yaş kız eli tutmadım net
neden olmasın. bende yaşamadım
bulamamışsa birini mümkün
mümkün.