Yaşım 27 hatta 28. Daha bakirim. Ufak tefek öpüşme vs hariç 😅 Sizce bu durumdan gurur duymalı mıyım?
İlişki yaşamamamın nedeni ilkim sonum olsun düşüncesidir.
İlişki yaşamamamın nedeni ilkim sonum olsun düşüncesidir.
@Aryeol böyle erkeklerde kalmış ya helal olsun bence öpüsmeyeydi iyidi ama kendini karısına saklaması çok doğru bir davranış insan diye ben buna derim @soran inşallah Allah gönlüne gore versin kardeşim bakire kız hakkın bence
Tabi bizde bakireyiz ve bakir koca hakkımız
Umarım inşallah :))
İçimden geleni hiç değiştirmeden yazdım eig oldu teşekkürler :D
O zaman gurur duy tabiki. Neden yapmadığını da söylemişsin. Istesen yapablrmissin ama yapmamissin. O zaman gurur duy tabiki.
Gurur duymak için kendine daha yararlı sebepler bulmalısın bence. Neticede bu durum insanların inançları gereği yapması gereken durum olduğu için gururluk olay yok ortada.
kızlar bakire olmayınca küfür yiyor. erkekler bakirim diyince utanıyor. işe gel
Thanks men
Cevap
19Cevap
benim özellikle bakir erkek talebim yok. Hatta işi bilen erkek olsun diyebilirim bile. Ama utanılacak bişey değil bence. Ama hakkın bakire falan demişler. Ona katılmıyorum insanları bu şekilde sınıflaştırmak hoşuma gitmiyor.
Cok cirkin oldugundan kimse sana bakmadi olmasin o sfjhsjs
ne güzel işte tertemiz saf bir kişiliğin var. bakirliğin baki kalsın. osmanlı saraylarına harem ağası bile olabilirsin sabredersen 😄😄
Geçen gün biri daha sormuştu, yine cevaplıyorum.
iş arkadaşım var memmet... adam 45 i devirdi...
Bu gidişle kendi de devrilecek.
Bakır adam :)
gurur duymalısın bence, hem kendine saygına hem de güçlü iradene
Gurur duymalısın kendinle. Helal olsun. Allah benimde karşıma senin gibi birini çıkarır inşallah..
Kızlar lisede veriyor sen hala bakirsin ya yalan ya da hormanların değişik
Bence mastır alışkanlığı fazla
FaZla yapma iyi değil
ben bakir değilim ama 3 tane ilişkim oldu olmasayıda bişey farketmezdi ne bir tecrübe edindim nede bişeye yaradı
oyle bır zamana geldıkkı zinayı övülecek hale getırdık. olması gereen zaten senın durumun.
İyi bir düşünce insansın sonuçta bakir olabilirsin tabiki
Olabilir bende öyle olacağım, ama öpüşme falan da olmayacak.
Tercih meselesi bunlar. Bizde sen gibi düşünüyoruz bakalım inş hayırlısı :)
bir an evvel bulmasın. fazla uzatma sonra çığrından çıkarsın
30 sene önce gurur duyuluyordu, günümüzde yarı yarıya, 30 sene sonra da utanılacak
25 yasindayim ve hala bakirim. Evlenmedende yapmam diye dusunuyorum. Esime sakliyorum kendimi
Tebrikler ne diyelim :P
Bende bakirim ama arayıştayım bulamıyorum 😀
Bitane buldum göğüsleri küçcücüktü :)
Tuhaf biraz istiyorum ama yok =)
Duymamalısın. Millet benim yaşıma gelmeden, neler neler yapıyor. Hayret ettim bu sitede.
Valla kardes bnde yaşım 29 hiç biri yok bende tertemiz im Pişman da değilim. Evlenince hepsi olur.
cok güzel bir düsünce :)
Helal olsun. Gurur duy gurur
bizim canımız patlıcan mı ln biz hiç öpüşmedik.
Yuh 😄😅
@KissKissBangBang 2 ay sonra 26 olucam yanlız. yanlış anlaşılma olmasın.
Noluyo ki 2 ay sonra 26 olunca
@KissKissBangBang yani 25 yaşındayım.
Yani 25ine kadar opusmemek normalmiymis?
gidiyorum l. n burdan. sevisin sexomanyak gençliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkk
bakir kal , evlenene kadar baki kal
ben opusmede yapmadim
Bakire kalmadı git yap kanka
olabilir neden olmasın.
Yogggg ammmmiiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar