Tam tersi oluyorsa bu neden olmasın ki?
Her haltı yiyip bel soğukluğu bile kapmış erkekler utanmadan bakire kız istiyor bu ülkede, tam tersi neden garipseniyor?
Tam tersi oluyorsa bu neden olmasın ki?
Her haltı yiyip bel soğukluğu bile kapmış erkekler utanmadan bakire kız istiyor bu ülkede, tam tersi neden garipseniyor?
arkadaşım böyle bir kota yok. insanlar kafalarından yahudi geleneği ile bakirelik saçmalığı uyduruyor
müsülmanım diyen bir toplum peygamberi örnek almaz mı. peygamberin ilk eşi daha önce 3 evlilik yaşamış bir kadın. kendinden 20 yaş büyük ve çocuklu bir kadın.
demek ki böyle bir kota sınır yok
Erkeklerin bakire olanı çok Hepimiz ilişkiye girdik zannetmeyin 🤣 ya 50 kere söyledim. Yok algıyı değiştiremiyorum. Siz bi deliğe girmemiş erkek yok sanmayın var baya Ama şu var. Erkeğin bakire araması normal bir şey bunu kaybeden kadınlar sadık kalamıyor
Cevap
9Cevap
bakir bir erkek olarak muhtemelen istemem. ama mesela zarını oyuncakla veya parmakla yırtmışsa sorun olmaz. mesele mekanik değil, gönüllerin kirlenmesinde
Gel beni al ama kıyaslamak yok
Seven insan kıyaslamaz zaten
O zaman kabul ederim seni :) gel al koynuna beni
Konuyla alakasız olarak, kendi tercihinle mi bakirsin hala? Alkol kullandığına göre muhafazakarlıktan olamaz herhalde xd
Gözüm sonradan açıldı ama kız bulamadım bulsam da çok zor sevişirim gibi
İlginç
Tanışalım mı ister misin
Yok zaten ilişkim var benim 😂 başka bir yerde tanık olduğum çifte standartçılığa kızdığım için sordum bu soruyu da
Kendine bak başkalarını napacan
Toplumdaki ikiyüzlülük sinirimi bozuyor genel olarak ya, illa beni etkilemesine gerek yok
Toplumu zikem sana bir şey olmasın hayatım
İster her türlü olur rwhat ol
Bence her türlüsü saçma.
yoo evlenebilir, ben de bu düşüncedeyim.
sen bakire misin de?
Oyle mi oluyormus..
O adamlara siz yüz vermeyin 🤷♂️
Yüz vermesek yalan söylerler yine konu kapanır, nerden bilelim?
Bir erkeğin ne bok olduğu hareketlerinden belli oluyor. Bakışından anlaşılıyor.
Sen sadece anlaşılabilenleri anladığın için sanıyorsun ki hepsi öyle xd
Her erkek mi öyle 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ne?
Hepsi öyle dedin ya ona güldüm
Öyle bi şey demedim? Senin dediğin şeye cevap verdim ben. Hareketlerinden belli olan erkeği anlayabiliyorsun diye genel olarak "hepsi hareketlerinden belli eder" zannediyorsun. Karda yürüyüp izini belli etmeyeni nerden bileceksin?
Kız ile el ele tutuşmamış erkek kaynıyor ortalık ( tipsizlikten falan değil) çocuk ilk defa kızla buluştuğunda bile heyecandan eli ayağına dolaşır
Kendi tercihi
bana gelmesin yeter