23 yıldır bunun tartısmasını yapıyorum kafamda sırf kızım diye ilişki kuramıyorum tek sorun kız olmam mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBakire olmayan bayan evlenir ama sorun olur mu abi dersen olur bir defa erkeklerin büyük bir çoğunluğu kabul etmez veya kaldıramaz bu durumu bakire olmayan bayan bir bay tarafından kabul görüyor ve geçmişini kafaya takmıyorsa o bayan gerçekten iyi bir insandır ve o asam ona aşık olmuş seviyordur ama bu durum nadir görülür hadisedir nerde öyle adam beyaz atlı prens romanında var öyle adam abicim bakireysen biri ile iş ciddiye binmeden beraber olma yoksa bakire olmadığı için sorun yaşayan bayanlar gibi sende burada yazarsın derdine çare ararsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer ki cinsel istek ve arzuların güçlü ve haftanın en az 4 günü seks yapabilecek enerjiye , ufak bir herekette ıslanıp gerekli hormonlara sahipsen evlendiğinde sorun yaşamazsın. Kadın bakire ise cinselliğin evlilikten önce konusulması taraftarıyım. evlilik cinsellik isteyen bir kurumdur. Soruna gelirsek de evlenebilir neden olmasın? Seni kullanmaya mı kalktılar Bu düşünceye nasıl düştün?
00 Yorumla
+1 yılİlişki kurmak mı 😃 Bakire olduğun için başlarından atmadı zor olur diye ilişki kurmuyorlar esasında seni sırtlanlardan koruyorda sen farkında değilsin.
Bakire olmayanda evlenebilir010 Yorumla
Soran+1 yılKoruyor mu? Ne saçmaladınız öyle? Koruyorsa evlenebilir ama öyle bişeyde yok bakire olmayan kız verdi ona asık oldu cinsellik sizi bağlayan tek sey sanki bilmiyorum
- +1 yıl
Cinsellik bağlamaz. Madem okadar bağlıyor evli kadınlar nije boşanıyor. Esas sen saçmalama. Ha sen bir iki kişiye bakıp böyle düşünüyorsan git birisinde dene ne oluyor gör sonra da güvendim yarı yolda bırakıldım sorunu okumaya başlarlar 😃
Soran+1 yılAdam sevgilimdi ne onu bacım izmirliye bağladı o halde ben bunu anlayamıyorum o halde beni seviyordu temiz masumken bakire olmayan bunda ne buldu
- +1 yıl
Seni sevmiyormuş demekki. Ne bulduğuna gelince aradığı şeyler farklıymış demekki. fark şeyler arayan kişiler de elde ettiği şey zamanla elden gidince ortada evlilik filanda kalmaz
Soran+1 yılYalnız nişanlandı hala arada sırada yokluyor bulusalım sarılalım son kez dedi reddettim
- +1 yıl
İyi yapmışsın. O adamdan cidden hayır gelmez. Senle devam etse sanada aynı şeyi yapardı. Aşağıdaki medeni geçinen acınası halde olanlara bakma sen. Gerçek şu. Eğer istefiğini verseydin bir süre peşinde koşardı sonra yine çekip giderdi. Hem öyle birisini girmiş olması bile senin yararına. Evlilik te iyi günde kötü günde diye söz veriliyor. Yarın hastalansan o adam öyle bir durumda bile giderdi. Bir ilişkinin içine cinsellik vs giriyorsa büyüsü ortadan kalkıyor ve bitiyor. Bunun aksini söyleyenlerin hangisi ilk aşklarına devam ediyor
Soran+1 yılBasıma kötü bişey gelme dısında arayıp sormuyor Şu an gerçek hislerini tanıyorum o yüzden hissiz tutkusuz ruh gibi sarılıcak ve sabahı unutulacaksa git gelme dedim ama deli gibide özlemiştim içime attım
- +1 yıl
Devam ettirmen senin zararına olur. Nişanlısına ihanet ediyor onun durumunda sende olabilirdin. Bence direk bitir önüne bak
Soran+1 yılNişanlısı 2. Kızdı beni ALdatıp ona geldiğini bilmediği bişey değildi o kaltağın ne hissettiğide umurumda değil olanın bana olması canımı sıkar sadece
- +1 yıl
Benim bahsettiğim şey onun ne hissedip hissetmemesi olayı değil. Ona onu yapıyorsa sanada yapardı. Hadi seni çok seviyor diyelim neden senden ona gidiyor? Cinsellik için diyorsan gerçek sevgi olsa buna saygı duyar ve yanında kalırdı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
34Cevap
Şimdi şu mantıkta düşünmek lazım diyelim ki evlenene kadar kendini korudun ve ilk beraberlikte kan olmadı veya zar yok olabilir, esnek olabilir bunlar da ihtimal kanka. O nedenle çok önemli değil bence
011 Yorumla
Soran+1 yılBen yasadım ama doymadı daha fazlasını istediler bende mesafe koymak iatedim adam bakıyor tipime senin yüzeysel de olsa bişey yasamamıs olma ihtimaline inanmıyorum diyor
Soran+1 yılYüzeyselden fazlasını istiyorlar 1 saat uzun öpüştüğümü biliyorum performans iyi sevişmede ama adam kudurmaktan tecavüz edicek dige korkuyorum fazlasını istiyor
Soran+1 yılSize sorayım o halde. Akrep kadınına Dısarıdan bakılınca herşeyi kusursuz demeyelimde seks çağrıstırıyorsa kadın bir şey yasamama ihtimali olmazmı? Yalan söyleyemiyorum inkar etmek istiyorum ya yok inanmıyorlar erkekler çok iyi biliyor namussuzlar
Soran+1 yılBiraz açık giyiniyorum fiziğim iyi
Soran+1 yılÖylesine konustuğum insanların bile benden hoslandığını öğrendim sonradan ama tabiki kendimi bozmadım Şu an biraz reglm üzhümüm ondan böyleyim sabah toparlarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu erkek istemiyor. Bakma sen onların evlenen kadar kızlarla yatmak için sürekli ne önemi var dediklerine. Evlenmek istedikleri kızın başkaşarıyla da olduğunu kabullenemiyor çoğu
32 Yorumla
Soran+1 yılAma kendileri bir kızın geleceğini almayıda çok iyi biliyor
Cevap sahibi+1 yılOnlar için önemli değil bencil İnsnalar. Kimseye güvenip de kendi istemediğin şeyleri yapma tavsiyem bırak gitmek isteyen gitsn
Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Elbette Evlenebilir, Evlilik kriterlerim arasında yok eğer olsaydı bakire olanı tercih ederdim tabiki benim için önemli bir etken olurdu
03 Yorumla
Soran+1 yılNerede yasıyorsunuz
Soran+1 yılDoğululara normal bişi değil bu
+1 yılSen evli olmayan herkesi bakire mi sanıyorsun tabiki de evlenebilirler kim bakıyor artık bunlara bakir erkek mi kaldı piyasada
03 Yorumla
Soran+1 yılBen Bakireyim ama
- +1 yıl
Kimse buna göre yargulamiyor artık kızları ister bakire ol ister olma ruhun kaşar olmadıktan sonra hiç bir önemi yok bunların
Soran+1 yılAma yinede aldatıldım ona verene asık oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenmesin, sadece dinci ve yobaz zihniyete sahip toplumlarda bekaret önemli olarak görülür çünkü bu konuda çok cahiller
02 Yorumla
Soran+1 yılBatı tarafında evlilik olmuyor zaten evli gibi de yasıyorlar ama?
- +1 yıl
Olması gereken bu, evlilik yobaz ve dinci toplumlarda dayatılan bir şey zaten
O kadar dul bekarlardan daha şanslıysa bu tartışma neden 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılBen bakire değilim evleneceğim hatunun da olup olmaması zükümde değil 😂
00 Yorumla Şu an buna bile hazırım. Baba olmak istiyorum ama hayatımda kimse yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Anlamadım neden evlenmesin ki öyle bı kanun mu var ya kendinizi tribe sokmayın bu şekilde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tabiki de evet bekaret 2 bacak arasında degil vicdandaki merhamet ve sadakattedir
00 Yorumla
+1 yılAbazalar dolmuş yine buraya awk ablam sen bakma bunlara bir delilikte yapma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eğer erkek bakir değilse kızda bzkire olmayabilir normal bu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaw sabret, vereceksen kocana ver. ufukta evlilik falan görünmüyosa illa yapıcan ama hakedene ver..
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsoruna cevap, tabiiki evlenebilir🤷♂️
Soran+1 yılEvlilik göremiyorum beni kimse almaz
Cevap sahibi+1 yılöylede demede...🤷♂️
Soran+1 yılÖyle ama sırf cinsellik yasamadığım için sevilmediğimi görüyorum
Cevap sahibi+1 yılyaa sende yaşama ama yaşatacakmış gibi yap..🤷♂️
Soran+1 yılO zaman giderler ve nasıl olucak o tam anlamadım
Cevap sahibi+1 yılgösterip verme, gitmezler.. verirsen giderler
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ne alaka böyle şeyler kafaya takılacak şeyler değil kendine gel ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakir olmayan erkek evlenıyosa bakire olmayan kadında evlenebilir. Seni sırf vajinan için sevıyosa zaten defolsun
32 Yorumla
Soran+1 yılYani haklısınız ama o kadar düşünüyorum ki artık kafayı yicek durumdayım herkes çok üzerime geliyor gibi hissediyorum ailede de var bir namus kavramı sorsan babam namuslu 23 yasındaki kızına gelince bası öne eğerde karısını 25 lik çıtırlara harcayan bir kardeşim bu erkek kavramından nefret duymaya basladım
Cevap sahibi+1 yılSende. Öyleleri ciddiyemi alıyorsun. Kendi diledğin gibi yaşa. Böyle cahillerin dediğniimi yapacaksın?
+1 yılTabi evlenir. Bu kadar önemli değil artık. Karakter insanlık saygı önemli
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlene bilir şu an ortam kızları da evleniyor çoğu geçmişe değil geleceğe bakıyorlar çünkü herkesin bir geçmişi var en kötüsü nude atıyor ve sevişiyor takma kafana
00 Yorumla
+1 yılYani bence kendini bu kadar kısıtlama
010 Yorumla
Soran+1 yılİleride demicekmi bakire değilsin diye yani bilmiyorum kafam çok karısık
- +1 yıl
Yani gerçekten seviyorsa seni hatalarınla da kabul eder belki o da yaptı bilemezsin
Soran+1 yılYaptığından zaten süphem yok. Bakir erkek mi var? Düşünüyorum ya çok çirkindir fakirdir kimse vermemiştir parasıda olsa eskorta verir yakısıklı olsa bedava eskort. Erkeklerin hayatı seks üzerine kurulu o olmadığı sürecede gidiyorlar
- +1 yıl
Haha kendimi garip hissettim bende sadece sevişme oldu sevgilim de oldu ama onlar da senin gibi düşünüyordu. Bende eskorya gidecek kadar midesiz biri degilim
Soran+1 yılUf zaten reglm dır iyice ağlıcam 😭
- +1 yıl
Niye ağlıyorsun 😅
Soran+1 yılSevmiyorsunuz siz babamda annemi aldatıyor elinde fırsat olsa sevdiğim adamda izlirli kaltağa gitti nişanlandı nefret ediyorum erkeklerden ve en büyük sorunumda erkeği elimde tutmayı bilmiyor olmam
Soran+1 yılAnnem yapabiliyormus ben yapamıyorum
- +1 yıl
Himm evet zor bir durum üzüldüm dertleşmek istersen dinlerim
Soran+1 yılDertlesmek istemiyorum neden sevilmediğimin cevabını öğrenmek istiyorum onada sordum bende olmayan bişey varmıs o kızda ama sorsan ne kadar sadakatli sorgulanır. Hep kusur bende sorun bende o mükemmel sanki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince yaparsın Masta devam
00 Yorumla Evlenebilir. Neden olmasın anlayışlı biri ile...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bakire olmak daha iyi değil mi? Anlamadım soruyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlamdım ilski yaşamak mı istiyorsun yoksa daha önce yaşadın mı bakire misn değil misn?
00 Yorumla
+1 yılGayet evleniyor. bu kadar bu olayı putlaştirmayin
00 YorumlaKendi gibi düşünenle evlenir anca
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSorun sende değil karşıda
00 Yorumla Eşine sor.
01 Yorumla
Soran+1 yılEsim yok
+1 yılEvlenirim
00 Yorumla
+1 yılEvlenilmez
00 YorumlaEvlenebilir niye evlenmesin
00 Yorumla
+1 yılHayır evlenmem
00 YorumlaBir çay içelim:)
00 Yorumla
+1 yılYani bakirelik konu bile edilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPatlak olan evlenmez
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sizde patlaksınız? Bir tek sizinmi nefsiniz var?
Cevap sahibi+1 yılGit evlen istedigin kadar yap
Gizli Üye(36-45)+1 yılExim bakire degildi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekaret önemli hala
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden evlenmesin
00 Yorumla
+1 yılSorun ne anlamadim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yapamk isterdin
03 Yorumla
Soran+1 yılGercekten sevilmek ve bu beni incitiyor sırf istediklerini vermediğim için gidiyorlar kendimi bazen canım gibi hissediyorum sanırım böyle değer vermediğimde sanılıyor karsı tarafa
Cevap sahibi+1 yılİstekleri cinsellik mi oluyor
Soran+1 yılÇoğu zaman
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım