Etkilendiğim bir erkeğin cinsel anlamda bana emirler vermesini ve onun dediklerini yapmak istiyorum. Yapmadığım zamanlarda zorlamasını istiyorum. Bu fanteziyi nasıl ortadan kaldırabilirim? Böyle bir fantezi doğru değil gibi ama elimde olmadan çok etkileniyorum böyle şeylerden.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSahip-itaatkar ilişkisi sevgili ilişkisine benzemez. Kadın itaat edeceği erkeği kendi seçer ve ona bağlılığını bildirir. Ancak erkeğin de bdsm kültürünü bilen ve içselleştirmiş biri olması gerekir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bazı insanlar sığınacak liman ararken diğerleri sığınılacak liman olmak isterler. Köle olmak isteyen bireyler güçlü olduğunu düşündükleri sahiplerinin yanında kendilerini güçlü hissederler. Onların gücünden beslenirler. Sahip olan tarafta ise kontrol etme, hükmetme gücünün getirdiği haz bu ilişkiyi devam ettirir. Diyeceğim o ki güçlü biri olmanı ve bilinçaltında yatan sebepleri bulmanı öneririm. Ben bu şekilde kendime yön verdim ve fren koydum.
21 Yorumla- +1 yıl
Bence kendine baskı yapma, fren koyma. Ama yine de sen bilirsin.
- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kadın cinsel ilişkide erkeğin gücünü hissetmeyi, otoriter olmasını ister. Birçok erkek de bu dediğini sever. Bdsm sorun değil, güzeldir fakat sen cnc harici direkt isterse bana tecavüz etsin ben söylemesem bile kafasındasın sanırım, bu baya sıkıntı. Sadece bu düşünceni değiştirebilirsen daha iyi olur. Nasıl yapacağın konusunu bilemem, zevkleri değiştirmek zordur.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Master-Slave fantazisi yaşamak istiyorsun.
Çok zevk alacağını biliyorsun ancak aykırı bir fantaİ olduğu için cesaretin yok. Cesarerin olmadığı gibi çok istediğin bu ilişki türünü aklından çıkarmak istiyorsun.
Bence yaşamalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında cesaretim var, bunu yapabilirim ama karşımdaki kişi ya böyle bir şey istemezse diye bu fantezimdan kurtulmak istiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarika. Senin gibi enayi kızları kullanmak süper olurdu. Hangi erkek senin gibi itaatkarın ötesinde bir köleyi kullanmak istemez ki. Bence her erkek köle kadınları kullanmak ister. Oyuncak gibi egomu tatmin ederdin. Şunu getir! Nasıl isterseniz efendim. Meyve getir acıktım. Tamam efendim. Üstüne binerdim at gibi. Yüzüne tükürürdüm falan harika olurdu. Özellikle köle kadınların yüzüne tükürmek, aşağılamak ve kendime köpek yapmak çok eğlenceli. Köle kadınlar bence gerçek kadınlardır. Çünkü kadın doğuştan itaatkardır zaten cinsiyet olarak hizmet etmeyi severler erkeklere. O yüzden normal birisin. Anormal değil. Normali kim belirliyor ki. Bana göre de diğerleri anormal. Bence çok iyi yapıyorsun. Seni tebrik ediyorum ve gurur duyuyorum.
00 YorumlaSahibelik yapan bid kadin olarak dominant hale gelerek rol degistirmeni öneriyorum eğer gerçekten kurtulmam istiyorsan çözüm budur. Anlatır yardimci olurum. Çivi çiviyi söker.
11 Yorumla- +1 yıl
Saygı duyuyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye dogru olmasin ben de ayni hisleri paylasiyorum… dogru insanla cok guzel bu duygulari seven ortak zevkleri olan
52 Yorumla- +1 yıl
Ben de yapmayı severim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKölelik fantasi güzel her tür fantadisine acikmisin hafif kırbaç derin gırtlak hafif patlak şer giriş çıkış kalçada şamar bir sürü ilişki türleri ve sınırsız ilişki yapabilirmisin. Bunlara açıktan süper biri olursun
00 YorumlaBen senin gibi bir kadın aradım hep. Tanışmak ister misin? İkimizin de severek yapacağı bir ilişki olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu sonuçta fantezin istemek en doğal hakkın. Çoğu kişi bunu uygulamak ister. Şayet aşırı zevk alınacak bir aktivite.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKaldıramazsın. Senin karakterin bu. Bunu yaşatacak birini bulup zevkini yaşayıp hayat kaliteni, mutluluk seviyeni yükselteceksin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBende durum tam tersi ve bunun çözümü yok diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılJartiyer giy. Kendine aynada bak. Bence yavaş yavaş değileceksin.
00 YorumlaÇok etkileyici fantezi arada yap neden yok etmek istiyorsunki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Genelde dışarıda kariyer sahibi dominant kadinlar yatakta köle olmayi seviyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. fantezi güzeldir cinselliği renklendirir aklı başında biriyle yaşamakta fayda var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tatmin ederim. senin fantezilerini ondan kolay ne var itaat et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız arkadaş vardı sert istiyordu sendede öyle bir durum var
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılNormal bir durum
Cevap sahibi+1 yılSaçımdan çek beni tokat at elimi bağla diyordu
Soran+1 yılBen de öyle yapmasını istiyorum ama ya etkilendiğim erkek istemezse
Cevap sahibi+1 yılO zaman ondan uzak duracan
Soran+1 yılİyi de bu fantezi için sevdiğim kişiden neden vazgeçeyim? Fanteziyi kafamda bitirmek daha mantıklı ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Fikir edinmek için yazdım buraya.
Cevap sahibi+1 yıl😂😂sonrada anlarsın ki senin fantazin onun sevgisinden daha iyiymiş
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbul bir köle ya da ezenileceğin kişi kurtul
00 Yorumla
+1 yılGüzel fantezi aslında iki zevkin var onuda ortadan kaldırmaya çalışma bence
00 Yorumla
+1 yılBende de sahiplik fantesi var hükmetmeyi seviyorum
00 Yorumla
+1 yılSadece sözler söylemesi mi
08 Yorumla
Soran+1 yılHer türlü beni o yönde kullanması hoşuma giderdi
- +1 yıl
Hım acı eşiğin yüksek mi peki. T@kip edermisin
Soran+1 yılEvet yüksek
- +1 yıl
Öyle olman iyi peki karşılıklı acımasız olurmusun aynı zamanda
- +1 yıl
T akip etsene
Soran+1 yılSahip değil sadece köle olmak istiyorum hep. Takip neden edeyim ki?
- +1 yıl
Çünkü burada yorumlar engellenebiliyor o yüzden
- +1 yıl
İllaki öyle olur zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni önümde diz çoktürüp üstüne işemek isterdim. Seni aşağılamak hoşuma giderdi
03 Yorumla
Soran+1 yılEtkilendiğim erkeğe karşı demiştim. Bunu okuyunca çok iğrenç geldi ama etkilendiğim erkek yapsa hoşuma gidebilirdi.
Cevap sahibi+1 yılEtkilendigin erkegin agzindan sana öyle bir yazar hayal ettiririm ki o yapiyormuş gibi kendini okşardin ve asiri zevk alirdin
Soran+1 yılİğrençsin sg
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. burada böyle erkek yok yanlış yerdesin🤣🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılBurada böyle erkek çok var ama ben aramıyorum zaten. Dediğim gibi etkilendiğim erkeğe karşı oluyor sadece bu.
- Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılSöyle o kişiye
05 Yorumla
Soran+1 yılAma söylemeden kendisinin yapmasını istiyorum diğer türlü yapmacık gibi oluyor
- +1 yıl
Bu iyiydi
- +1 yıl
Hissettirmen lazım ama
- +1 yıl
Evet hissetirse yeter
- +1 yıl
@Sensizasla34 yoksa hee türlü köle yapar :))
Neden kalkıyorsun bırak öyle kalsın ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılBize neden denk gelmez bu tipler
00 Yorumla
+1 yılSen birine soyle bunu kabul eder hemen
00 YorumlaGüzel uyguladınmı hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoslandigin erkege karsimi
16 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki hoşlandığım, etkilendiğim ve ciddi düşündüğüm erkeğe karşı.
Cevap sahibi+1 yılO zmn baya super ya ben herkeze sandim
Soran+1 yılSüper değil bence :( O etkilendiğim erkek ya bunu sevmezse daha farklı bir cinsel hayat isterse diye bu fantezimden kurtulmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılIsterse peki o zmn istermiydin
Soran+1 yılÇok isterdim
Cevap sahibi+1 yılYa ilerde baskasiyla sevgili olunca yaparsin ya kasma
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kırbaç ta ister misin?👍😉😉
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaldıramazsın. Ben de köleyim maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki zamanla gider bu istek
02 Yorumla
Soran+1 yılUzun zamandır var gitmiyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılBelki yaptıkça sıkılırsın özele gel mesela anlatayım
Gizli Üye(25-29)+1 yılDene birkere merakın bitsin
00 Yorumla
+1 yılTecavüz fanteznde var mı? ya da bdsm falan?
02 Yorumla
Soran+1 yılVar maalesef ama etkilendiğim kişinin tecavüz etmesini isterdim
- +1 yıl
Dmden gelsene konşlm
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılsana bir sahip lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaremime girebilirsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılyasadıkca azalır
00 Yorumla
+1 yılGüzel fantezi severim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTadını çıkar
00 Yorumla
+1 yılSen iste yeterki ne var bunda?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kölelik yaparak
00 YorumlaOo tam benlik
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhâlâ var mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. köle bulacaksın
00 Yorumla
+1 yılYaşayarak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. güzelmiş
00 Yorumla