Aslında kölelik durumunu denemek istiyorum ama bu durum beni biraz urpertiyor. Yine de birine kendini tamamen bırakıp yonetimine girmek de cok çekici. :)
Ne önerirsiniz?
Ne önerirsiniz?
Bir fantazidir olabilir ama çok çok dikkatli olunması gereken bir fantazi. Fantazide olsa herşeyin bir dozu var bu ayarlanabilmeli. O yüzden karşınızdaki insandan emin olmanız lazım. Ne yaptığının ve neyle sonuçlanacağının bilincinde olan bir insanla buna kalkışmalısınız. Kolaylıkla iş başka boyutlara kayabilir.
Bunu sana yapabilecek bir çok insan var. Fakat seçeceğin insanı doğru seç, hayvanlaşmasın ve sana zarar vermesin. En ufak güven şüphesi uyandıran birisiyle bile yapma bunu.
İşte gerilim bu zaten
Gerilim falan derken aklının alamayacağı şeyler yapabilir bak. Sana zarar vermeyeceğini bildiğin, emin olduğun birisiyle yap bunu. Bu şekilde yap ki biraz daha rahat olup sadece olayın zevkine odaklanabilesin :) Seni yatağa bağlayıp elinde jiletle sana yaklaşmasını istemezsin değil mi? Bu ülke böyle sadist ve sapkınlar gördü. Dikkat et canım :)
Korktummmmmm
Korkma kıyamam, ben korurum seni :D
Ya grinin elli tonu olsun olmasın ama köle olmak zevklidir herhalde bende denemek istiyorum tamamen teslim olmayı. Sopayı yavaş yavaş vücutta gezdirirken birden vurması 😀 çok cazip geliyo
kölelik ne demek senin için?
Cevap
54Cevap
Sana tek bir önerim var "bana mesaj at" asdfghh şaka bir yana dogru partnerle guzel fantazidir yapman gereken tek sey tecrubeli seni anlayan birini bulup once sinirlari cizmek konusarak anlasarak sonrada kendini o sinirlar icinde ona teslim etmek
köleliği ruhunu özgürleştirmek olarak görüyormusun? kesintisiz ve şartsız itaatinle efendini mutlu edip emirlere uyabileceğini, onun tek kölesi ve o da senin için tek sahibin olamasını ıstıyormusun?
Böyle bir şey. Evet.
bu cesarete sahipsen sahip ruhlu birisine kendini tanıtabilirsin ve güzel bir merhaba diyebilirsiniz...
Evet ama gerçekten öyle birini nasıl bulacağım acaba?
belki şu an o seni bulmuştur... bu soruma da göz atmanı istiyorum... www.kizlarsoruyor.com/.../q2540583-bdsm-roleplay-d-s-vb-iliskiler-fetisler
Beni çağırmışsın, kölecim. Ben de seni arıyordum scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/.../...117177739_n.jpg
demek ozaman macolardan hoşlanıyorsun ve sadece ona hizmet etmek istiyorsun güzel düşünce nerden acaba yardımcı olabilirmiyim bu konuda?
Türkiye'de her işçi kapitalist düzenin bir kölesidir. Köle olmak istiyorsan bir işe girebilirsin.
vay be böyle fantazisi olan birini bulamadık gitti :D
burdaki erkekler kölelik işini küfür ve sert davranmakla algılıyor o yuzden burdakiler pek iş yapmaz :)
O değil ama benim istediğim.
senın istedigin kölelik sevgi ve askında oldugu bir iliskide köle olmak gibi birsey yoksa sahsedılen kölelık iliskisi sana gore deıl
grinin 50 tonu kötü etkilemiş. aman şahin k. yı izleme
kölelik istiyosan gir bir işe çalış, sabah akşam köle gibi çalıştırır seni patron.
Onu zaten yapıyorum. :)
Bunlar hep Grinin 50 Tonunun oyunları
Savaşa Katılıp, DÜşman Tarafından Esir ALınman Gerekiyor.
O Zaman Köle Olabilirsin :/
Ben bunu yaptim cok profesyonel bir sekilde. Yardimci olabilirim
abi 50 kere diyorum şu ak yabancı dizilerini türkiyede yasaklasınlar!!
çok güvendiğin bunu fantazi olarak yaşatabilecek senin bu fantazini kullanmıycak biri ile yasayabilirsin bunu
sakin olun grinin 50 tonunu yeni izlemiş ondan böyle
Ohaa be ne azgin seysin dikkat et seni zikerken sana zarar vericek sekilde zikmesin lavuk.
Kole olana engel. olmuyoruz kullanirz bizde o koleyi
icine ve tenine sinerse olabilir tabi
Christian seni çağırıyorlar
sakin olun millet vermicek sadece gösteriyo :D
köle lazım dı tam da :D kik filan mı yapsak?
Ne gibi ürpertilerin var?
Zarar görmek istemiyorum çünkü
Elli tona çok kapılmışsın sen
yat ulan yatağa yatağı ısıt geliyorum :D
Allah akıl fikir versin sana
Grinin 50 tonundan oluyo hep bunlar
Ah bende köle olmak istiyorum
Bence evlen. Mutlu bir eşin olur.
Ne değişik istekleriniz var ya
Master geldi slave im nerde benim :))
Kölelik kalkmadı mı ya 😎
sen köle ol ben Azad ederim :)