Insanlar yine erkek egemen toplum da büyüdüğü için özellikle ( erkekler ) bu postun altına saldırıcak. Boşver çünkü hayatını mutlu olduğun ve olacagin şekilde devam ettirmelisin. Ister köle ister sahip veya sahibe artık ruhun hangisine yatkınsa sen zaten o kişi olursun. Bu kurtulacak ya da tedavi edilecek birşey değil. Arkadaşım böyle mutluysan niye tedavi olmayı veya kurtulmayı istiyorsun sen de böyle yaşa. Yolun ve hayatın ışık dolu olsun.
03 Yorumla- +1 yıl
Bizim toplumumuzda bu durumu kadınlarda ters karşıladığı için tedavi araştırıyorum. Ama olmadığı defalarca yüzüme vuruldu. Himayesine alacak kadında yok denecek kadar az malesef kadınlarda erkek egemenliğine inanıyorlar bu durum işi çıkmaza sokuyor. Kölelik benim için kaçınılmaz ve kadınlara karşı kendimi köle hissettiğim içinde mutluyum ruh halim bu. Bedenen güçlü olmak kadınlara karşı yüksekten bakmayı gerektirmez bence.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenm de var ole bir arkadaşım 30 yaslarinda filan. Amaa ole fetis ya da ayak meraklisi degil bildigin koleee ve isin en garip tarafi bu adam sadece bana kolelik yapıyor...🙄 bana tapiyor desem yeri.
321 Yorumla- +1 yıl
Tamda işte bundan bahsediyoruz. Benim hayatım malesef bununla ve mücadelesi ile geçti. Köle iken herşey çok güzel ama bilmiyorum kendimi yalnız hissediyorum bu şekilde ve bunu kabul edebilecek kız sayısı çok az olduğu için ya kurtulacağım kurtulamazsam bunu yaşayacağım başka yolu yok.
Cevap sahibi+1 yılBen benim arkadaşı kovdum 2 kezz
Psikologa gönderdim. Herseyi denedi amaa 3 senedir benden baskasini düşünemiyor bile.. artik doktor bile pes etmis. Size iyi gelen nyse onu yapmaya devam edin demis.
Kole oldugunuz kadin kimse onunla konuşun size en iyi yardm eden yine o kisidir demis.. bir muddet uzak durdum.
Cok yalnzmmm cok kötüyüm kendimi cok çaresiz mutsuz hissediyorum dediği icin tekrar konusmaya basladk napcaz bilmiyormm
Cezalandırmam bile hosuna gidiyor- +1 yıl
En azından onu anlamışın ve ona destek olmak için kölen yapmışın. benimde hayatımda kölesi olduğum kadın oldu ama sonunda yine yalnızım. Şu olay bir gerçek ben de pisikolog tan aynı cevabı aldım bu konuda kendini nasıl rahat ve mutlu hissediyorsan onu yap ve karşı cinsi buna ikna etmeye çalış başka yolu yok ve bunu diyen bayan bir pisikolog. Cezalandırılmak zaten köleliğin ilk şartlarındandır ve bu köleliği o kadar yaşamak istiyoruz ki köle olmadan geçen zaman boşa geçmiş gibi hissediyoruz. Hayatım da kölelikten başka birşey yok denemekerim bana köleliği bıraktıramadı malesef. İyiki sizin gibi anlayışlı insanlar var en azından kölelik yaşatıyorsunuz hemcinsleriniz bu konuda çok bencil malesef.
Cevap sahibi+1 yılBen pes ettirmek icin maddi anlamda da kullandm. Kullaniyorm yani
Bak seni kullaniyorm paran icin seni kolem yapiyorm paran olmasa benm icn önemsizsin dedmm daha neler neler amaa tam tersi oldu beni parasal yonden salak yerine koymaniz bile beni mutlu ediyor dedi.. sonuc 3 senedir. Eski ayakkabilarimi satıyorum eski çoraplarımı aliyor herşeyin detayini vermemeym... seni de cok iyi anliyorm..- +1 yıl
Tabiki finansal kölelik denen bir olay var. Ya bu öyle bir dünyaki sizler resmen prenses olarak gelmişiniz bizde köleleriniz itaat ediyoruz. Ya cidden bundan kurtulmak olanaksız ben bu yaşıma kadar mücadele ettim ama yine kendimi kadınların ayakları altında acı çekerken görmek istiyorum. Para pul umrumda değil çünkü çok defa para heba ettim bu yolda ve hiçte pişman olmadım yaşama amacım kölelik gibi geliyor resmen bu durum kaçınılmaz köle iken mutlu olan bir varlığız sen ona hayatında en çok olmak istediği yeri göstermişin ayaklarının altını ona dünyaları verdiğin için maddiyatı önemsemez.
Cevap sahibi+1 yılOda tipki sen gbi bnde 3 yildr vazgeciremedm. yapcak bsey yok hastalik gbi bsey bu tedavisini en iyi bilen sensinn
Cevap sahibi+1 yılBundan kurtulursun belki. Amaa arada sole bir fark olacak kadinlara hizmet edip kolelik yaptign da aldigin o mutluluk olmayacak. Kurtulursun amaa mutlu uyanmazsin güne. Bseyler hep yarım gbi olur hayatnda yoksa birakmak. zor değil . Bırakırsn amaa dedigim gbi mutlu olmazsn kendini zaman zaman kotu hissedrsn.
Cevap sahibi+1 yılYurt dışına gtmeyi orda yasamayi düşündün mu peki? Biliyorsun yurt dışındaki kadinlar bunu zevk icin yapiyor. evine aliyor birlikte yaşıyorlar. Sabah öğle aksam istediği gbi kullaniyor evinde. Tr de pek rahat yasamayazsn isteklerini amaa orda her sekil ceza ve işkencelerle hayatini yaşamış olursun.
Sole bir durum var benim kolem gbi tek bir kadina mi. ait olmak. istiyorsn. ya da dominant hakimiyet kuran tüm kadinlara kolelik mi yapmak istiyorsn.. bnmki benden başkasiyla olmuyo denedik onlardan igreniyor.. esinin ona emir vermesine. Tahammül. edemiyor. Esi biraz dominant amaa istemiyor sadece bana bunu hissediyormus.- +1 yıl
Neden sen senden nasıl etkilendi ve başladı köle olmak isteyişi
Cevap sahibi+1 yıl@Kuklacım_Nerde bundan 12 yil önce üniv hocasina karşı hissetmis bunu. 12 yil sora ise bana.
Bilmiyorm hic bir fikrim yok konusmalarimdan etkilenmis olabilir. Bir satis sayfasinda yazdi bana bende onu kibarca reddetmistm.- +1 yıl
O değil de sen hala onu kabullenmemişsin köle olduğa
Cevap sahibi+1 yıl@Kuklacım_Nerde arkadaş olarak super bir insan :) çünkü köle olmasini kabullenemiyorum amaa yapacak bsey yok 3 yildr durum bu
- +1 yıl
Onun hayatının içine etmelisin🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Kuklacım_Nerde zaten son 6 aydir ediyorm amaa bu durum onu daha da mutlu ediyor 😁tam bir gerizekali isteee
Nyse ben memnun o memnun nereye kdar gderse bakalmmm- +1 yıl
aslında her geçen zaman da onun sınırlarını daha da zorlaman lazımdı 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Kuklacım_Nerde himmmm
- +1 yıl
Birde şey desene yeni biri var ayaklarıma sulanıyor kölem olmak istiyor desene
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ömrümde ilk defa gördüm kızları efendisi gören erkek sendromunu sanırım daha fazla maskulen olarak bundan kurtulabilirsin veya tam tersi kızlarla çok içli olarak onlarında seninle aynı olduğunu görerek bunu aşabilirsin
17 Yorumla- +1 yıl
Yok herkesle ilgisi. Sevgilim kız arkadaşım oldu ama bu tutkularım yüzünden ayrılmak zorunda kaldım. Hatta eski kız arkadaşım hala ilgilenir benimle onlardan kendimi ben soyutladım. Hayallerindeki erkek modülü değilim çünkü bunu saklamayıda mantıklı görmüyorum olurda evliliğe gider iş filan sonunda kızın hayal ettiği erkek modlülü olamadığım için onu hayal kırıklığına uğratmış olurum ve bu büyük bir haksızlık karşı cinse.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu zaafını kullanıp seni maddi manevi kullanacak kadın çoktur
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmişte böyle bir olay yaşadın mı peki annen ablan vs baskın karakter miydi
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma bunun psikoloji ile ilgisi olduğunu düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılYabancı kaynaklardan yararlan.
Türkçelerde pek iş yoktur- +1 yıl
Uzun senelerdir araştırıyorum yabancılarda bu durum daha yaygın ve bu işin membahı resmen sektör haline çevirmiş herkes yararlanıyor bu durumdan. Araştırdığım kadarı ile tedaviye dair birşey bulamadım ve yaklaşık 2 senedir kendim ile bu konuda savaşıyorum ve yine başarılı olamadım.
Cevap sahibi+1 yılPsikiyatrist ile görüştün mü peki bu kadar senedir
- +1 yıl
Evet pisikolog bu iş ile ilgili kişi ve defalarca olumsuz yorum aldım. Kendimi nasıl rahat hissediyorsam onu yaşamam gerektiğini söyledi ve en son gittiğim birçok açıklamada bulundu açıklamaların da yüzde doksanı kurtulmam gerektiği değil bunun olanaksız olduğu yönünde idi. Beyin neye odaklı ise onu yaşıyormuşuz.
Cevap sahibi+1 yıl🤷🤷onlar bu iş için çalışan kişiler sonuçta benden iyi bilemezler. senin için çok can sıkıcı eminim... Keşke yardımım dokunabilseydi.
Cevap sahibi+1 yılUmarım çözüm bulur o da olmazsa kendini dizginleyebilirsin.. senin suçun değil çünkü anlıyorum sanırım bir nebze seni. iyi akşamlar...
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun ona göre biriyle evlen geçmeyecek gibi sanki ama evlenince geçer bizim deli komşu kızı bile düzeldi evlenince.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAl işte seni ciddi bir dövmek lazım
Geçer21 Yorumla
+1 yılTamam simiyago, itaat et efendilerine.
23 Yorumla- +1 yıl
Seninle çapkınlık ve sapkınlık üzerine konuşmamız gerek.
Zor iş
21 Yorumla
+1 yılgecmis olsun psikolojik destek alsana
03 Yorumla- +1 yıl
arastirmak yetmez ama gidip. gorusmelisin
Bir sahibeyim köle arıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılDüşüyor mu böyle ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar