İlk tanıştığımızda kölem olmak istediğini söyledi. Ben de kabul ettim. Aramızda asla cinsel bir şey geçmedi fakat aynı bir köle gibi her işimi gördü. Yemek yaptı, ayaklarımı yıkadı, dövmemi istedi vs... Bir kaç sene sonra sevgili olduk ancak köle sahip ilişkimiz devam etti. Bir kaç yıl sevgili olduk, ciddi ve güzel bir ilişkimiz oldu.
Ayrılmamızın üstünden uzun zaman geçmesine rağmen (şu an yeni sevgilisi var) hala kölem ve hala aynı şekilde bana hizmet ediyor. Ayrıldığımız günden beri hep kölem oldu hiç aksatmadan. Ona yaptığım şeylerden hoşlanmamasına rağmen ben dediğim için akla hayale sığmayacak şeyleri yapıyor ve bundan mutluluk duyuyor. Bu bana ezilme ve bana köle olma isteğini sadece bana karşı hissediyor. Seksüel bir fantazi değil, bir yaşam biçimi olarak görüyor ve huzur buluyor. Sahibi olmam benim de hoşuma gidiyor.
Buna açıklaması olan var mı? Sizce ne yapmalıyım? Bu sevgi, takıntı veya aşk mı?
Ayrılmamızın üstünden uzun zaman geçmesine rağmen (şu an yeni sevgilisi var) hala kölem ve hala aynı şekilde bana hizmet ediyor. Ayrıldığımız günden beri hep kölem oldu hiç aksatmadan. Ona yaptığım şeylerden hoşlanmamasına rağmen ben dediğim için akla hayale sığmayacak şeyleri yapıyor ve bundan mutluluk duyuyor. Bu bana ezilme ve bana köle olma isteğini sadece bana karşı hissediyor. Seksüel bir fantazi değil, bir yaşam biçimi olarak görüyor ve huzur buluyor. Sahibi olmam benim de hoşuma gidiyor.
Buna açıklaması olan var mı? Sizce ne yapmalıyım? Bu sevgi, takıntı veya aşk mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Bahsettiğiniz insanın psikolojik sorunları olduğu açıkça ortada, fakat siz onu analiz edip ona çare olamazsınız.
Bu ilişkiden aldığınız keyif ve zevk tatmini nedeniyle devam etmiş olabilirsiniz ancak adamın neden böyle olduğunu sorarsanız bu soruyu sadece ona terapi yapacak bir terapist yanıtlayabilir, adama doğru soruları sorarak davranışlarının arkasında yatan psikolojik sebepleri analiz ederek bazı sebeplere ulaşabilir.
Öte yandan sizin sağlıklı olmayan bu sahip köle ilişkisinden zevk alıyor olmanız ve bunun çok hoşunuza gidiyor olması da pek normal değildir...
Bu yaşadıklarınıza en basit tabiriyle bir çeşit fantezi diyelim, ancak sevgi veya aşk değildir...
Ayrıca takıntı tabiri bu çeşit ilişkiler için yeterli değildir...
Sevgiler
AY
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için ADİL’E SOR uygulamasına üye olabilirsiniz.
Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır. Adil Yıldırım'ın diğer görüşlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim.
İkimiz de psikoloğa gittik, sıkıntı yok demek ki böyle bir hayatı seviyorsunuz dediler. O yüzden anlamadım ben. Başkaları da var mı diye merak ettiğim için yazmıştım.