Aynen çünkü 75 aslında senin göğüs çevren demek. Bende 85-90 diyebilirm ama meme büyüklüğü olunca A B C D devreye giriyor. Ama DD E gibi boyutlar ama bunlar zaten inek memesi dediklerimiz 😂
Kesinlikle haklısın 😂 benimkiler ideal ya bir avuç içini kapsicak kadar o kadar da büyük değil ama tabi bu pek sorun teşkil etmiyor artık isteyen büyültüyor isteyen küçültüyor ben böyle memnunum
Büyütmek en kötüsü ya. Resmen kendini kandırmak. Küçültenler genelde bel ağrısı yüzünden yapıyor hep. Bunu hep duydum. Seninkiler A-B arası o zaman :D Yani seninkilerin şansı sarkmamak v e diri olmak olur. O dik olması çok büyük olmasından daha estetik zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Orta genelde
50 kiloyum ve bedenim 75 dolgulu ve dik herkesinki çok farklı genellikle çoğunun büyük oluyor
75den ziyade cup size daha önemli burada
Bir nevi öyle 75 olup hiç olmayan da var dümdüz olan var veya çok az olan var
Aynen çünkü 75 aslında senin göğüs çevren demek. Bende 85-90 diyebilirm ama meme büyüklüğü olunca A B C D devreye giriyor.
Ama DD E gibi boyutlar ama bunlar zaten inek memesi dediklerimiz 😂
Kesinlikle haklısın 😂 benimkiler ideal ya bir avuç içini kapsicak kadar o kadar da büyük değil ama tabi bu pek sorun teşkil etmiyor artık isteyen büyültüyor isteyen küçültüyor ben böyle memnunum
Büyütmek en kötüsü ya. Resmen kendini kandırmak. Küçültenler genelde bel ağrısı yüzünden yapıyor hep. Bunu hep duydum.
Seninkiler A-B arası o zaman :D Yani seninkilerin şansı sarkmamak v e diri olmak olur. O dik olması çok büyük olmasından daha estetik zaten
Valla beni beğenen böyle beğensin nekemek kimse için o büyük seviyor diye inek memesi haline getiremem
Yahu zaten getir diyen yok ki sakin ahahha :D seni kimn atarlandırdı bir anda öyle :D
Tam emilmelik desene😂😂
Muhteşem göğüslerin varmış
Kilolu olanların büyük orta olanların normal zayıfların küçük işte
Çok iyi bir açıklama 👏👏
Sen zayıfmisin. Ama bı akrabam orta kiloda olmasına rağmen kocaman onunki
Konuyu kişiselleştirme
@Gayedark evet genelde öyle. Bana büyük denk gelmedi hiç
Ya çok küçük ya da çok büyük öyle portakal gibi göğüsler pek göremiyorum ben
Her türden var. Geneli orta ve üzeri ama
Bir de çok salık
genel evet
Seninki nasıl boy kilo ve sütyen ölçün