Catlak sarkiklik selülit bile çok gördüm ama hangimiz kusursuzuzki ve mesele türk kızları değil tüm kadınlarda olabilecek sorunlar bunu türk kızlarına baglamamak lazım.
Birçok milletten kadın tanıdım kibir , beğenmişlik kısaca benlik havalari yoktu ama türk kızlarının büyük çoğunluğu kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Catlak sarkiklik selülit bile çok gördüm ama hangimiz kusursuzuzki ve mesele türk kızları değil tüm kadınlarda olabilecek sorunlar bunu türk kızlarına baglamamak lazım.
Götü büyük olunca marifet sanıyorlar şekilsiz büyütüyor duba gibi oluyor sonra güzelim diye geziniyor ortalıkta bizimkiler
Hepimiz çok farklıyız bence böyle genelleme olmamali
hakli
Herkesi tek bir olarak degerlendirmek dogru olmaz. Kisiye gore degisir..
igrenmem ama bazilarinda asiri catlak var igrenmek degil asla
türk kızları genelde ince belli olmuyor ince belli kavramı sizde çok farklı
Valla vucutlarındaki özürlerden çok seks özürlüler diyebilirim
Sarkık göğüs çok ama sorsan hepsi dik derler geçenlerde biri ile konuştum 90 beden diyor birde benim ki dik diyor 😂😂 demek ki alttan destek bağlı
Hepside birbirinden güzel. Sadece biraz kendilerini çok havali görüyorlar sanki dünyada ki kızlar Sadece bunlarmis gibi😀
kendilerini bir halt sananlar iğrendiriyor beni herkesin bedeni farklıdır yorum yapmıom bu konuda
Bunun irk ve mensup olduğu kökenle alakasi yok kendine bakmakla alakalı bir durum
Fizikten ziyade tavırları sorunları
Nasıl tavır
Birçok milletten kadın tanıdım kibir , beğenmişlik kısaca benlik havalari yoktu ama türk kızlarının büyük çoğunluğu kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor
Sen Suriyelisin sanırım.
Fistik gibiyiz begenmeyen defolsun gitsin
Ter kokusu bakımsızlık benım gibi kıllı
Kusurları göz ardı ederek seviyorum
Neden boyle bi soru sordun
Sen niye direkt cevap vermek yerine bunu merak ettin
Belki kusur erkektedir
Ben kız için sordum ama soruyu
Turklukle de alakasi yok pis insan hep pistir
İyisi de var kötüsü de...
Vajinaları koyu renk çoğunun
gençler çok dehşetler