Cinsel Yaşam Türk kızlarının göğüsleri neden küçük? Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yetersiz beslenmeden dolayı mı? Türk kızlarının göğüsleri neden küçük? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Genel konuşuyorsun, ben valla Türküm, göğüslerim 90 kalçam da yeterince dolgun ve yuvarlak. Benimle evlenen yaşadı 😅 3 27 Yorumla Aishalover +1 yıl 90 D mi? ya da 90 C mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O konuda bilgisizim inan 🙈 Yorumla Aishalover +1 yıl Yani ne kadar büyük memeler top gibi mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi dolgun Yorumla Aishalover +1 yıl Bi görim mi ya sevindir şu garibi wjdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahahah deli 🤣 Yorumla Aishalover +1 yıl Ajsjjs hadi bekliyom 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cook beklersin:) Yorumla Aishalover +1 yıl Bi an heveslendim ama şimdi kursağımda kaldı ajsjs😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla Aishalover +1 yıl Yazmican mı 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazmayacağım:) Yorumla Aishalover +1 yıl Şansıma küseyim napim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Maxthon kullanmaktan kastın nedir? Yorumla Aishalover +1 yıl Artık daha fazla rahatsız edemez sizi küçük hanım 🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim de anlayamadım kullanmaktan kastının ne olduğunu🤨 Yorumla Aishalover +1 yıl Yani yalattırıyor musun falan diye soracaktı Yorumla Aishalover +1 yıl Büyük ihtimalle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😄çok şükür benden başkası dokunmadı bile Yorumla Aishalover +1 yıl Millet demekki ağzının tadını bilmiyor 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem 😄 Yorumla Aishalover +1 yıl Biz bulamıyoz böylesini millet neler kaçırıyor arkadaş 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstesem çoktan dokunturdum bana kalmış bir şey o yüzden kaçırıyorsun🤣 Yorumla Aishalover +1 yıl He o zaman ayrı ajsjd çılgın bakire çılgın fantezileriyle birlikte burada wjdjr Yorumla Aishalover +1 yıl Deprem vurdu mu size 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırr şükür Yorumla Aishalover +1 yıl İyi bari hissettiniz mi Yorumla
Gizlikadınxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl kim demiş küçük😂 2 1 Yorumla Aishalover +1 yıl 90 D mi yoksa gjfkd Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bizimde kalcalarımız büyük 3 4 Yorumla Aishalover +1 yıl Aman oda bir yere kadar ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Git 100beden silikonlarla takıl kardeşim o zaman Yorumla Aishalover +1 yıl Yok kanka onların doğalları var 75 C D falan onlar süper oluyo ya ince göğüs büyük meme ♥️ Yorumla AFiliYlnzlk 1 yıl Kalça daha önemli benim için valla kocaman olacak şöyle yüzüme oturacak 🤣 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Genetik faktör de etkili oluyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Küçük değil bence 3 4 Yorumla raķkun67 +1 yıl Bence normal avrupa bizi kiskaniyor🤣🤣🤣🙏🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle 🤣🤣🤣 Yorumla raķkun67 +1 yıl Rica etsem Yorumla AFiliYlnzlk 1 yıl Kalça daha önemli zaten bence yani orası büyük olsun 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Genel konuşuyorsun, ben valla Türküm, göğüslerim 90 kalçam da yeterince dolgun ve yuvarlak. Benimle evlenen yaşadı 😅
90 D mi? ya da 90 C mi?
O konuda bilgisizim inan 🙈
Yani ne kadar büyük memeler top gibi mi
Tabi dolgun
Bi görim mi ya sevindir şu garibi wjdjd
Ahahahah deli 🤣
Ajsjjs hadi bekliyom 🤣
Cook beklersin:)
Bi an heveslendim ama şimdi kursağımda kaldı ajsjs😂
😂😂
Yazmican mı 😂😂
Yazmayacağım:)
Şansıma küseyim napim 😂
@Maxthon kullanmaktan kastın nedir?
Artık daha fazla rahatsız edemez sizi küçük hanım 🤗
Teşekkür ederim de anlayamadım kullanmaktan kastının ne olduğunu🤨
Yani yalattırıyor musun falan diye soracaktı
Büyük ihtimalle
😄çok şükür benden başkası dokunmadı bile
Millet demekki ağzının tadını bilmiyor 🤣
Bilmem 😄
Biz bulamıyoz böylesini millet neler kaçırıyor arkadaş 😂
İstesem çoktan dokunturdum bana kalmış bir şey o yüzden kaçırıyorsun🤣
He o zaman ayrı ajsjd çılgın bakire çılgın fantezileriyle birlikte burada wjdjr
Deprem vurdu mu size 😂
Hayırr şükür
İyi bari hissettiniz mi
kim demiş küçük😂
90 D mi yoksa gjfkd
Bizimde kalcalarımız büyük
Aman oda bir yere kadar ya
Git 100beden silikonlarla takıl kardeşim o zaman
Yok kanka onların doğalları var 75 C D falan onlar süper oluyo ya ince göğüs büyük meme ♥️
Kalça daha önemli benim için valla kocaman olacak şöyle yüzüme oturacak 🤣
Sana küçükleri denk gelmiş
En ideal olanı bizim kızlar da
Genetik faktör de etkili oluyor.
Avuçlayan yok hormanlar sabit 🤣
Küçük değil bence
Bence normal avrupa bizi kiskaniyor🤣🤣🤣🙏🙏
Kesinlikle 🤣🤣🤣
Rica etsem
Kalça daha önemli zaten bence yani orası büyük olsun 🤣