Cinsel Yaşam Kıyafet üzerinde sürtünme yöntemi ile orgazm olunur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Hem erkek hemde kadın açısından soruyorum Kıyafet üzerinde sürtünme yöntemi ile orgazm olunur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç beraberlik yaşamamışsa belki olabilir 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. kadin daha cok cinsel organi hissedecegi icin daha cok olma ihtimali var pozisyona gore erkekte vajinayi hissedecek sekilde oluyorsa o da bosalabilir 0 0 Yorumla
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl O anki duruma bağlı olabilende var olamayanda vardır 0 0 Yorumla
Berksert01 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evet olur hatta güzel yapılırsa orgazm bile olursun ben defalarca o şekilde yaptım zevkli oluyor 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. sürtünme olur zevk ve haz alırsın ama çocuk olmaz 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Erkek olur da kadın çok zor 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Olmaz olsada keyif vermez 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Herkes olamaz bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl klitorise baskı olunca oluyo 0 5 Yorumla Darker_ +1 yıl kadınlar o hazzı alabiliyorlar mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Darker_ evet Yorumla Darker_ +1 yıl bana hep şehir efsanesi gibi geliyordu bu. penisi falan hissediyormusunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Darker_ olay penisi hissetmek degil olay klitorise baskı olması o ritmi ayarlayabilirsen orgazm oluyosun Yorumla Darker_ +1 yıl teşekkürler Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Olunur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hiç beraberlik yaşamamışsa belki olabilir
kadin daha cok cinsel organi hissedecegi icin daha cok olma ihtimali var pozisyona gore erkekte vajinayi hissedecek sekilde oluyorsa o da bosalabilir
O anki duruma bağlı olabilende var olamayanda vardır
erkek rahatlıkla olur da kız açısından daha zordur kıyafetle.
Evet olur hatta güzel yapılırsa orgazm bile olursun ben defalarca o şekilde yaptım zevkli oluyor
Neden olmasın olunur herhaldr
sürtünme olur zevk ve haz alırsın ama çocuk olmaz
Erkek olur da kadın çok zor
Olmaz olsada keyif vermez
Herkes olamaz bence
klitorise baskı olunca oluyo
kadınlar o hazzı alabiliyorlar mı
@Darker_ evet
bana hep şehir efsanesi gibi geliyordu bu. penisi falan hissediyormusunuz
@Darker_ olay penisi hissetmek degil olay klitorise baskı olması o ritmi ayarlayabilirsen orgazm oluyosun
teşekkürler
Olunur
zevk alinir ama orgazmi bilemedim
Olunur
olur
Olur
zevke gelir
Olunur
Olur.
Olurrrr