Genital bölge kaslarını kasıp gevşeterek hiç bir temas olmadan sonuca varabilen oldu mu? Deniyorum ancak oldukça zor?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun tek sebebi senin boşalamamandan oluyor. çünkü yanlış mast yapıyorsun. oksuyon oksuyon sadece sulanıyosun ve sen bosaldıgını zannedıyosun ve kasılıyorsun kasıldıktan 1 2 saat sonra canın yine çok istiyor dimi? çünkü G noktalarını ve püff noktalarını tam bilmiyorsun... o yüzden tam doyumu ve rahatlamayı saglayamıyorsun ve bu yüzden çok istekli oluyorsunnnn... ve istedikçe istiyorsun... ama 1 defa dahı gercekten boşalabilirsen bu kadar istekli olmaktan kurtulabilirsin... bunlar ince bilgiler detaylı anlatabilriim. f
02 Yorumla- +1 yıl
burdan anlatir misin klitoral mast nasil yapilir
Cevap sahibi+1 yıl@123papatya mesaj attım size
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok zor yaaa. Hatta imkansıza yakın 😊😊
Sanırım normal mast artık senş kesmiyor ve tam manasıyla rahatlamak istiyorsun değil mi😊😊154 Yorumla
Soran+1 yılNormal master yapmıyorum Bayadır. Kestim kendimi aşmak istiyorum eşim için ve ileride kendim için
Cevap sahibi+1 yılAma yapmadan durman da imkansız. Sağlıklı her bayanın kendini mutlaka rahatlatması lazım. yani haftada 2 veya 3 kez çok etkili mast teknikleri kullanarak tam orgazm olup kendini rahatlatman lazım. Başka caren yok malesef 😊😊
Soran+1 yılÖyle mi gerçekten ben de sık mast yapınca eş ile ilişkide zor orgazm olunuyor sanıyorum?
Cevap sahibi+1 yılSık yaparsan zaten ciddi orgamz sorunu yaşarsın. Yapman gereken haftada 2 veya 3 kez en az 20 dk etkili bir mast tekniği ile tam orgazm olup kendini tam rahatlatman lazım. Ancak bu şekilde isteği bastırır ve kontrol altına alırsın. Aynen düzenli cinsel ilişkilerde olduğu gibi. 😊😊😊
Bu mast teknikleri ile hem tam orgazm olup kendini tam rahatlatacaksım, hemde orgazm olma alışkanlığı kazanacağın için ilerde evlendiğin zaman cinsel ilişkilerin orgazm garantili olacak 😊😊
Soran+1 yılTecrübeyle sabit mi abi 😂 şaşırdım şu an. Teknik öğrenmek lazım öyleyse
Cevap sahibi+1 yılÖğrenmek iyi olur Tabii , senin için.
Ama seni uyarmak istiyorum😊😊 bu normal masttın en az 5 katı zevk garantili😊😊
Tabii bu hazzı tatmak istersen tabii😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılÇok etkili de teknikler mevcut tabii 😊😆
Soran+1 yılKim istemez tövbe 😂
Soran+1 yılNasıl öğrenebilirim bu teknikleri
Cevap sahibi+1 yılHatta bu gece hayatında ilk kez yoğun orgazm hazzını tadabilirsin. 😊😊 Tam orgazm nedir dersen
En az 20 dk süren
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vucutta çok şiddetli titreme
Vajınanın kalp atışı gibi kasılması
Çok düzensiz inlemeler
Ve geçici bilinç Kaybı olması lazım😊😊
Cevap sahibi+1 yılİsterSen sana bir teknik önerebilirim😊😊
Soran+1 yılYok diyemem 😇
Cevap sahibi+1 yılAkıllı bir seçim 😛😛
Önce mastta yapılan hatayı anlatacağım , sonra da tekniği okey mi 😊😊
Ayrıca önyargısız olacaksın, Tamam mı😊
Soran+1 yılTamam dinliyorum
Cevap sahibi+1 yılUzun bir yazı geliyor 😊😊
Cevap sahibi+1 yılorgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun.😊😊 istek de doğal olarak daha da artıyor. 😊😊 Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Hepsini yiyip bitirmek için çıldırırsın. Tatlı isteği daha da artar. Yani kendini doyurmak lazım.😊😊
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin. 😊😊
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Eski bir telefon
Hangisi var😊😊
Sonra tekniği anlatacağım 😊😊
Cevap sahibi+1 yılEvet 😊😊
Soran+1 yılAy çok heyecanlı eski telefon var
Cevap sahibi+1 yılTamam hemen anlatıyorum. Ama Sürekli titreşim özelliği olması lazım😊😊
Soran+1 yılEpilatör de var
Cevap sahibi+1 yılMasta orgazm olman için kontrol sende olmamali. Bunun için telefob kullanacağız. 😊😊
Önce telefonu buzdolabı poşetine koyacaksın. Vajina mikrop kapmasın 😊😊😊
Telefonun en çok titreyen kısmı klistorisine gelecek. 😊😊 orta kısmı ise vajinanın dudaklarının arasına gelecek sekıldı yerlestir. 😊😊 Vajina dudaklarını ayir ve ortasına yerlestir. 😊😊
Kısaca ucu klistorise orta kismi ise vajina dudaklarina gelecek. Titremeyi hissetmen lazım klistriste. Telefonu sabitlemek için kilodunu üste kadar çekeceksin bacak arana yastık koy ve bacaklarını kapatıp orda sabit durmasını sağlıyorsun. yani telefonu vajina ile yastık arasında sıkışacak. Kipirmadaman durması lazım. Titreşimi klistorisi titretmek için kullanacağız. 😊😊
Anladın san devam edecegim😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılEpilatörüN kapağını kapatıp onu da kullanabilirsin 😊😊😊 genel de epilatör kullanılır 😊😊ı
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılDevam ediyorum😊😊
Soran+1 yılKulak kesildim 😂
Cevap sahibi+1 yılMasta sakın başlama 😆😆😆
Ama ıslanmak serbest 😆😆😆
Epilatörü veya telefonu vajinana yerleştirecek ve o şekilde çalıştıracaksin.😊😊 Burada kural vajinaya dokunmak yok ama kesinlikle. 😊😊Vajinayi epilatör halledecek. 😊Vajinaya en az 20 dakika dokunmadan durman lazım.😊 bu kadar dayanman lazım. muthiş zevk alman için. 😊😊
Peki arkani oksamak tan zevk alirmisin.😆😆😆
Soran+1 yılYok ondan hoşlanmıyorum ✋
Çok teşekkür ederim.. Çok uğraştın yazmak için. Allah razı olsun desem yanlış mı olur bilmiyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılAaaa aa önyargı yoktu yanii 😊😊😊 Şimdi önyargını bir kenara bırak Tamam mı gizlicik😆😆
Tamam sa son kısmı yazacağım 😊😆
Soran+1 yılAy bitti sandım merak ettim evet?
Soran+1 yılGizli olmasam yazabilir miyim bunları napıyım allah allah 😂
Cevap sahibi+1 yılGizli yazmak en iyisi zaten. Birbirini tanımamak lazım zaten. Eğer tanımıyorsan rahat konuşursun zaten.
Ama burdan da tam rahat yazamıyorum😊😊😊 bu arada
Daha da bitmedi 😆😆
Cevap sahibi+1 yılPiştttt ordamısın bakayım gizlicikkk😆😆😆
Soran+1 yılAy evet 😂
Cevap sahibi+1 yılSon kısmı yazıyorum 😊😊😊 en uzun yazı geliyor
Cevap sahibi+1 yılVajinanı epilatör hallediyor tek başına ve kesinlikle dokunmuyorsun Tamam mı?😊 Ama kesinlikle
Sol elin ile arkani yani anüs çevresine sert ve dairesel masaj yapıyorsun.😊Önce biraz yağlı bir krem ile kremle kayganlık sağla ki zevk almaya başla. Yani okşuyorsun.😊
Epilatör klistrosi titrettikce kendinden geçersin. Bir acayip olmaya başlasın. Sonra arkandan yavaş yavaş zevk almaya basliyacaksin ama yavaş yavaş bu çok önemli.😊Bunu sakın es geçme. Bu en az 20 dakika durmalı. Vajinaya dokunmak kesinlikle yok. Arkadan güzelce zevk aldıktan sonra zaten vajinaya dokunma isteğine karşı koyamaz hale geleceksin. Arkana parmağını sokma isteği gibi birşey gelecek😊😊 Sert dairesel ve için doğru sert okşama. Belin kasılacak ve kontrolu kaybedeceksin. Sonra arkani oksama ya devam ederek epilatörü çıkarıp elle kendini bosaltacaksin😊😊
Bu. çok şiddetli bir boşalma olacak. Kural 20dakika falan vajinaya dokunmamak yok
Dokunmadan dayanman lazım
Yapabilir misin. 😆 😆 😆
Soran+1 yılDeneyeceğim 😂 yapabilirim komutanııımm
Cevap sahibi+1 yılGizlicik bu tekniği ilk başta uygulamak biraz zordur. Şöyleki biraz zevk alınca kendini okşarsan Bu iş olmaz 😊😊 Belki ilk birkaç sefer küçük bir yardıma ihtiyacın olabilir 😊😊
Soran+1 yılNasıl bir yardım
Cevap sahibi+1 yılİlk bir kaç sefer bunu tam öğrenmek için kontrol bende olabilir. Şöyleki ben şunu yap derim sen yaparsın , bunu yap derim sen yaparsın , sonra vajinana dokun diyene kadar dokunmazsın😊😊
Tabii istersen
Soran+1 yılYok abi ben onu yapamam kendi kendime yaparım işimi..
Yani karşıyım öyle şeylere diyeyimm
Cevap sahibi+1 yılTabii karar senin. İstersen söyle yapalım. Sen bu gece bir dene bakalım 😊😊 yarın olup olmadığı hakkında muhabbet ederiz 😊😊
Bu arada şu an ıslandıysan doğru yoldasın demektir 😊😊
Cevap sahibi+1 yılOkey se ben yatacagım
Soran+1 yılSohbet olabilir 😊
Soran+1 yılİyi uykular 😊😊
Cevap sahibi+1 yılTabi ki 😊😊
Sen şunu bir kez dene. Olup olmadığını akşam görüşürüz😊😊- +1 yıl
masaj aleti var bendede banada anlat birşeyler 😂
Soran+1 yıl@123papatya hahah 😂
- +1 yıl
napiyim çok güzel anlatmis 😂
Soran+1 yıl@123papatya bence de 😏
Cevap sahibi+1 yılİyi akşamlar 😊😊 gizlicik nasılmış bakayım😊😊 denedim mi gizlicik. Etkili oldumu😊😊 merak ettim
@123papatya hanım siz nasılsınız 😆😆 yöntem sanırım hoşunuza gitti değil mi😊😊😊
Soran+1 yılDeneyemedim ortam müsait olmadı :)
Soran+1 yılNe yazık ki 😂
Cevap sahibi+1 yılAaaa bu olmadı işte gizlicik 😊😊😊 bu gece deneyecekmisin bakayım 😆😆😆
@123papatya peki siz nasılsınız 😊😊
Cevap sahibi+1 yılİyi akşamlar 😊😊
Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. sadece rüyada olabilir yadaa çok ara verilmişse p*rno izlerken ya da öpüşürken vs
14 Yorumla
Soran+1 yılRüyada oldum bir kaç kere o zevki mast vermiyor. İşte onu yaşamak istiyorum.
Soran+1 yılÖpüşürken olur mu?
Soran+1 yılOlmadı çünkü bende hani bir noktaya kadar geliyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşünce gücüyle nasıl mast yapılır ki bende denemekistiyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
+1 yılHer türlü olur da neden daha zor ve imkânsıza doğru yolculuk bunu anlamak çok zor... Dokunun, neden korkuyorsunuz ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılZor olanı başarmak isteği sanırım
- +1 yıl
Peki simdiye kadar ne kadarını başardınız ki?
Soran+1 yılÇok ilerleyemedim yani 😊
+1 yılçok zor yaa dokunmadan. en. azindan birşey ler izleyip tahrik olunmalı.
016 Yorumla
Soran+1 yılDoğru tahrik olma sorunum da var benim sanırım :(
- +1 yıl
çok mu mastürbasyon yaptın zorladin kendi ni
Soran+1 yılYok ya çok da yapmıyorum hatta Bayadır yapmıyorum 2 ay falan oldu
- +1 yıl
ovvv baya olmuş yaa. normalde deli gibi istek olması lazım. farklı tahrik edici şeyler dene. yani alıştığın şeyler dışında
Soran+1 yılHastalığım mı var acaba diye düşünmeye başladım artık ya 😔
- +1 yıl
yani hiçbir şey tahrik etmiyor mu seni. penis falan
Soran+1 yılYok o kadar da değil. Ama bakmıyorum utanıyorum ailemin yanındayım ya görürlerse korkusu
- +1 yıl
odan. da banyo da bak yalnız kaldığında falan. cunku geri giderse isteğin getirmede çok zorluk çekersin
Soran+1 yılHadi ya bildiğimin tersi imiş meğer
- +1 yıl
sana arabadan örnek vereyim. mesela hiç çalışmayan arabanın aküsü zamanla biter. sürekli dolu olması için arabanın çalışıp aküyu şarj etmesi doldurmasi gerekir. bu oyle. çok uzun süre ara verilmemeli
Soran+1 yılAnladım şimdi..
- +1 yıl
birden olmaz senin durumda zamanla alışırsın tekrar. sadece istekli ol Yeter. rahat ol. kendini şartlandırma.
Soran+1 yılRahat olsam çok şey aşıcam daa toplum dini kurallar gizlilik kuralları hepsi geriyor insanı
- +1 yıl
belirli sınırlar dışında kendi özelin sonuçta. senin için rahat sa sorun yok. ama ölçüyü de kaçırma. evlenebilirsen evlen.
Soran+1 yılZaman var biraz
- +1 yıl
kendi kendine alıştır malara başla. yavas yavaş ilerle.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu hipotezi kanıtlayabilmek amacıyla 9 saat aralıksız p. rno film izledim. Sonuç: Olmuyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılSen baya gayretliymişsin 😂
Cevap sahibi+1 yılAynen o 9 saatten sonra günüm çok zorluydu :D Dokunduğum gibi.. Neyse :D
Soran+1 yılAz bişey kalmış 😂
Cevap sahibi+1 yılYok o 9 saatte olmadıysa olmazdı. d Dokunmak gerekiyor :D
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum hiç denk gelmedi ama bir çeşit hastalık var en ufak şeylerden bile orgazm olabilen duydum
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet onu ben de duydum onu da olmak istemem tövbe 😂
- +1 yıl
Neden dokunmadan olmak istiyorsun peki
Soran+1 yılBilmiyorum başarmak farklılık isteği sanırım
- +1 yıl
Boşver bence ya seninki delilik oluyor zevkin doruklarına çıkmak varken kendini yorma orta parmakla klitoris akraba olsun
Soran+1 yılHahah 😂
- +1 yıl
E yanlış mı ama
Soran+1 yılBilmem hep aynı şey sıkıcı sanki
- +1 yıl
Ooooo bir sürü yöntem var
+1 yılvücudunun kaslarına çok hakim olman lazım bunun için. o yüzden biraz zor ama farklı bir teknik deneyebilirsin 😉
00 Yorumla
+1 yılAbi bu kızlarda nedır bu cinsel istek bızı gectıler lan
00 Yorumla
+1 yılolunur tabiki beyinle zihninle adepte olama üzerinde hiç bişe olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvde kaldın artık farklı heyecanlar araman normal 😃
00 Yorumla
+1 yılTemassız zor ele devam.
00 YorumlaDüşünce gücüyle bile olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden zoru isteriz ki biz kadınlar:)
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşünce gücünü kullanarak başarabilmek istiyorum yaa
Ben oldu kendini zorlayinca oluyor
00 Yorumla
+1 yılolur belki bilemiyorum
00 YorumlaYapana renkli tv hediye😆benden
02 Yorumla
Soran+1 yılYaparsam dönerim bak 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılniye zorluyon kendini yardimci oluruz
00 Yorumla
+1 yılRüya yoluyla nadir..
05 Yorumla- +1 yıl
Saçma bir eylem içindesin ama.. şizofren olabilirsin doktora git
Soran+1 yılOnu bir kaç kere oldum ancak kendi isteğimle yapabilmek istiyorum. Odaklanınca olur mu diye merak ediyorum
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yok öyle bişey
Soran+1 yılBelki de
Dene bakalım 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok gayretliyim 😂 ama yorucu
Soran+1 yılO da uzun zamandır olmuyor ya aşırı derecede istemiyorum yani ondan da olmuyor sanırım
+1 yılolunabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. olabilir.
00 Yorumla
+1 yılzor ama olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşaranlar vardır diye düşünüyorum
- +1 yıl
aynen var
kızlık gitmesın dıye bu kadar korkuyomusun ya :D
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka korkmak?
Soran+1 yılHayır sadece merak
Soran+1 yılNeyse işine bak
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında