Cinsellik olmadan evlilik olmaz mı çok saçma yani sevişmek öpüşmek falan sadece sarılıp uyumak istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. şuanki duyguların tamamen sevmek, sevilmek ve şefkat üzerine kurulu. Bu kötü değil yanlış anlama, hatta iyi bile. Ancak bunun dönemlik olduğunu unutmalalısın. Duyguların, bu bahsettiğim kavramlara doyunca sıra cinselliğe gelmeye başlayabilir. Yani bunu önce susuzluk, sonra açlık; gibi basit bir mantığa oturtabilirsin. Sevgi açlığını dindirmeden cinsel arzularına sıra gelmiyor. Bu, oldukça insancıl bir süreç. Çünkü günümüz canlıları (!) çoğunlukla önce cinsellik sonra sevgi -hatta belki sevgi bile değil- mantığıyla hareket ediyorlar. Kadın/Erkek fark etmeksizin içlerinde biriken cinsel coşkuyu dindirmeyi, sadakat üzerine kurulu güven veren ilişkileri tercih etmek yerine tercih ederken aslında hayvansal iç güdülerinin de peşinden gitmiş olup, kolaya kaçıyorlar. Esasen burada ahlak, karşı unsur olsa da günden güne yitirilen bir ilke olmaktan kaçamıyor. falan filan işte neyse...
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sevdim yorumunu
En İyi Cevaplar
+1 yılO dediklerin zaten çoğu insanla olur. Bir kadının bir erkeği sevişilecek biri olarak görmesi sık sık olmaz zaten. Öyle hissedeceğin birileri de mutlaka çıkar. O kişiler arasından en az o.. spu çocuğu olanı bulun evlemelisin. Böyleceeee mutlu biiiiir evlilik sahibi olursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılBazı erkekler cinsellik sevmiyor çevremden duyuyorum ben de öyle birini bulurum
- +1 yıl
Onu diyenler hiç yapmamış olanlar ya da geçmişte çok yapıp sıkılmış olanlar. Aseksüeller de var ama onlar sana ne kadar tutku sevgi besler bilmiyorum. Hiçbir fikrim yok hiç aseksüel tanımıyorum.
Soran+1 yılYok arkadaşımın kocası ayda sadece bi kere yapıyorlarmış kocası çok isteksizmiş
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. A seksüel bir çift vardı. Tek sorunları bebek bekleyen anne babalarıydi. Gelin damat anlaşmalı birbirlerini tanıyarak evlenmişler ama ille torun bekleyenlere ne demeli.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
+1 yılSevişmek zorunda değilsin ama kocanı yeri geldiği zaman doyurmaz isen hayatına "metres" diye bir kavram girer.
10 Yorumla
+1 yılAseksüel biriyle evlenmezsen isteyecek ve durduk yere yarım bırakmış olacaksın. Cinsellik istemiyorsan aseksüel biriyle olmalısın.
03 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılhepsini yaparsin ne kadar cok kotu bir sey olabilir ki bu cinsellik nasil ogretilmisse size sanki caninizdan can gidecek
00 Yorumla
+1 yıl- Benimki midesiz olacak. 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılSenin libidon cok dusuk erken menopoz olabilir ya da psikolojin bozuk..
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun erken menepoz falan deme en sonuncusu olabilir ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen hemen tüm kadınlar aynı şeyi istiyoruz emin ol 😂
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ozngr aldatmak sadece cinsellikle mi oluyor? Yabanci biriyle yanlis sekilde mesajlasmak da aldatmadir. Bulusmak da aldatmadir. Vb vb. Ayrica bknz 👆🏻 "hemen hemen tüm kadınlar"
+1 yılO da olur olmaz diye bir şey yok size kalmış bir şey
00 Yorumla
+1 yılHaklısın tabiki neden sevişesin
03 Yorumla
Soran+1 yılEğer sıkıntı olursa boşanırım
- +1 yıl
Vur tekmeyi gitsin
Soran+1 yılAynen
Vaaaşşşşşş bir yaşıma deha girdim 🤧
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu evlenmeden söylücem evlenceğim kişiye
Ya sen ne saçmalıyorsun :)
00 Yorumla
+1 yılÖyle birini bulursan evlen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik olandan evlilik olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sen bunu bir yasa o zaman tekrar konuşalım
05 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bişey mi
Soran+1 yılBazı erkekler cinsellik sevmiyor ben öyle duydum onlardan bi tanesini bulurum
Soran+1 yılEndişem yok ama neden cinsellik yaşamak gerekiyor onu anlamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılal bi tane daha okeye dördüncü alıyorlar sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük oğlan müsade etmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evlilik öyle bir şey değil. Sakın evlenme sen
00 Yorumla
+1 yılEvlenme
00 Yorumla
+1 yılYoo kalsin sen evlenme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevisme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSacma. degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle bir dünya yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri