Sırf evliyim diye eşimle sürekli sevişmek zorunda mıyım?
Her defasında cinsel isteklerine karşılık vermeye mecbur muyum?
Gün içinde yoruluyorum erkenden uyuyorum reddetmeye evliyim diye hakkım yok mu?
Sırf evliyim diye eşimle sürekli sevişmek zorunda mıyım?
Her defasında cinsel isteklerine karşılık vermeye mecbur muyum?
Gün içinde yoruluyorum erkenden uyuyorum reddetmeye evliyim diye hakkım yok mu?
Elbette siz de çok haklısınız hele hele çalışan bir insanın aynı anda hem çalışması hem de cinsellik yaşaması kolay olmuyor eşinizin de size saygı göstermesi lazım empati ile yaklaşması lazım sizin de kendisini kırmadan durumu izah ederek anlaması lazım tabii ki eşler arasında cinsellik yaşamak çok güzel bir duygu ama dediğiniz gibi yorgunken yaşanan cinsellik cinsellik olmaz ve eziyettir tabii ki reddedebilirsiniz ama öyle de derken lütfen kırmayın eşinizi sizin gibi göremeyebilir siz onu görmesini sağlayabilirsiniz sürekli sevişmek zorunda tabii ki değilsiniz sonuçta bu bir zevk meselesi işten gelen bir duygu keyiftir bu daha uygun bir zamanda yapılabilir hatta daha uzun süre sevişilebilir daha fantezine sevişilebilir daha romantizmi sevişilebilir ne bileyim ortama tütsüler konabilir mumlar konulabilir loş bir ortam yaratılabilir güzel bir jakuzi olabilir seninle bir kadeh şarapla her şey yavaş yavaş keyfini alarak yapmak lazım bıktırmamak lazım delirmemek lazım çok haklısın
Merhaba, bu zorundalik boyutunu neye göre sorduğun önemli. Dini boyutta soruyorsan, eşin sana yaklaştığında reddetme hakkın yok, eşinle birlikte olman, dinen görevin. Ancak diğer taraftan, insan özgürlüğü açısından degerlendirdiginde, kimse istemedigi hicbirseyi yapmak zorunda değildir. Seks iki kisilikse eğer, bir taraf isteme hakkına sahip olduğunu düşündüğünde, diğer tarafında reddetme hakkı olduğunu bilmesi gerekir.
Tabi ki hiç birşeye mecburiyetin yok. Ancak 7/24 yumurta üreten bir metabolizmanın çiftleşmesine set çekecekseniz, azad edin farklı yerlerde üresin.. Doğa kanunlarını uygulayın. Sonucta insan tek eşli bir yaratık değildir. Tek eşli olan hayvanlarından bazıları da penguen ve angutlardır.. (Angut kuşu)
Hiç bir şey için zorunda değilsiniz. İletişim ve aranızdaki konuşmalar ise çok önemli. Siz eşinize durumunuzdan bahsettiğinizde o da size anlayışlı olmalı. Aynı durumda sizde olabilirdiniz. Çok istekli olup reddedilmek hiç hoş olmuyor. Bu nedenle saygı ve anlayış çok önemli
Cevap
41Cevap
Sevdiğim adam bana dokununca ilgilenince ben dinlenmiş hissederim yorgunluk kalmaz sevişmeyi bir görev olarak yaptigin için böyle hissediosun gerçekten isteyerek yapmalisin bu biraz karşındaki adamla da ilgili
Islama göre
Bir kadin kocasindan istedi zaman kocasi
1 adam karisi dan istedi zaman karisi yapmak zorunda
2 tarafta eşinin nefsini sehvetini dindirmek zorunda
Serre vesile olan yapan gibidir
Kadin kocasina vermedi kocasi baska kadına bakti
1 bakmasina vesile olan kadin 1 misli günah yazilir
2 bakan erkek 1 misli günah yazilir
3 kocasini tatmin etmeyen karisi bu gunahtan 2 misli günah yazilir
Calisiyorsan zorunda degilsin. Dort dortluk ilgi istiyorsa karisini calistirmasin. Calistiriyorsa da ev isine ortak olsun. Eminim bunlarin hicbirini yapmayip her seyi ustune atiyordur.
Ama calismayip evde bossan tabii kocani tatmin etmek zorundasin diye dusunuyorum
bu soruyu şimdi mi soruyorsunuz? ne demeye evlendiniz o zaman kardeş kardeş uyumak için mi? en başından evlenmeseydin derler adama
Evliliğin gerçekleri, iyi okuyun gizli soranın vardığı yanıtları da ondan sonra evlenmeye kalkışın evlilik çocuk meraklıları. Oyuncak değil bu iş yaşasin bekarlık
Esler birbirini red edince melekler bile onlara lanet edermis. Bunlar eslerin birbirine karşı sorumluluğu.. sen doyurmazdan dışarıda doyuran birini bulur
Kaç tane melek gördün sen hayatında
Sen bilirsin
Feminist, asexuel rahatsızlar evlenmesin. Hatta kız , kıza takılıp erkeklere hiç bulasmasinlar. Bi bitmedi derdiniz.
birde kocanın altında yorul ne olacak ki sende yorgunluğunu atmış olursun
Yapmak istemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin. Onun yapma hakkı varsa senin de yapmama hakkın var. Sonuçta ortak yapılan bir iş.
Hem evli hemde çocuklu olunca çalışan kadının işi daha zorlaşıyor, sana eşin yardım edecek arada sende onun bosalmasina yardım edip geçinip gideceksin mutluluklar
Dinen zorundasın 😶 Ama ben olsam ben de yerine göre reddederim. Zaten pek dindar değilim ama dine göre büyük mazeret olmadıkça geri çevirmek yanlış diye biliyorum.
ne tuhaf kadinlarsiniz
kimi kocam seks yapmiyor diye sikayetci
kimi cok istiyor diye
Bu erkekler beni deli ediyor ya. Ne yemek yaparlar ne ev işi yaparlar ne de çocuklara bakarlar. Kadın yorgunum diyince de kavga gürültü çıkarırlar. (Eşiniz böyle mi bilemiyorum ama çevremde birçok erkek böyle ve bu çok sinir bozucu gerçekten)
O dediklerini yapsak siz gene iyi seks yapmayacaksın. Bahane arama. O işte berbatsınız. Özellikle Türk kadınlar.
Siz hic evlenmeyiniz
Hiçbirşeye zorunlu değilsin. Rızan olmadan böyle bişeyi zorla yaparsa 6 yıldan başlıyor cezası.
Zorla güzellik olmaz
iddialı bir yorum ancak sevişmekten kaçan kişiye boşanma davası açıp maddi manevi tazminat ile 6 yıldan çok daha vahim olarak tüm hayatın boyunca yaptığın birikimden olabilirsin, mal ayrılığını düşünemiyorum
Evet zorunlusun. Bu boşanma sebebidir. Madem istemiyorsun niye evlendin?
Bence siz bir libido eğitimi alın bu konuda cidden eğitimler var seminerler var ayıp değil günah değil evli barklı kadınsınız ama seksi görev telakki etmişsiniz asıl acı olan bu.
Evlilikte eşlerin cinsel isteklerini karsilamasi gerekir ama tabi bu her gün hrrgece olcak diye bişey yok evlilikte cinselik bence 3 pilanda olmalı
@34Derbeder34 görev olarak gören bir kadının haftada 3 kere yapacağını hiç sanmıyorum yaparsa da uflaya puflaya tavana bakarak yapar niye zevk alarak yapmak varken bunu eziyet olarak yaşasın ki?
tabiii ki hakkınız var... sizin bedeniniz sizin kararınız
Hakkın var tabiki mecbur değilsin. Ancak kendinize bunun için gün ayarlayabilirsiniz.
Gerekmez bebeğim ye iç keyfine bak baksın sana köpek gibi
A few minute later...
Kocam benle ilgilenmiyor, başkası mı var napmam lazım
Kral en yazcaktım bunu so ra geliyorlar buraya kocam beni aldatıyormunsizcr kocamı tatmin edemşyomuyum 10 günde 1 e isteklerine cevap vermek zorundamıyım diyo ve bu kişi eşi ahahahha 😃
@Musty_Gregor çok meraklıysan sen ver.
Bu siteye bakmıyomusun günde 3kere yapmadı kocası diye tatmin olmuyorum aldatiyim mi diyo o adam seni aldatırsa varya gram üzülmeye hakkın yok sakın yazık o adama ya biraz vicdanın olsun baksan saygılı efendi bi insandır en yakın zamanda senden kurtulsun dicem de cocuk var kıyamıom
@Musty_Gregor zirvesini benimle yaşıyor benden vazgeçemez.
Zirveye bak agahshshhs at konuş salla burdan agahahgsgs 😃
Seni çok istiyorum ama Çok yoruluyorum aşkım daha rahat bir günümüzde yapalım diyebilirsin bence. Anlamıyorsa evlilik terapisine gidin. Erkeklerim azınca köpek gibi oluyorlar. Anlamıyorlar. Söylemeyince aslında bu gerçekleşen t. ecavüz oluyor.
Bu arada düzeltme yapayım erkeklerim yazıyor ama erkekler olacak doğrusu. Erkekler gerçekten laftan anlamıyor. Bastıra bastıra söyleyeceksin mecburen. Sen istemişsin o an canın istememiş çok fazla dert etmiyorlar
Dünyanın masrafını yap, bir kadının keyfine bırak en zevkli şeyi. Yok yaa...
Çok istersen şişmesini de alırız. Ama gideceğin yer belli
Hayal gücüne hasta oldum:)
Seninle muhatap olmayan biri
Hanginiz, hanginizsiniz:) Evlisin. Muhatap olma tabi:)
Sen daha markete izin alamadan gidemiyorsun:)
@PromisedLand tek cümle: Allah akıl fikir ve vicdan nasip etsin.
Erkeklerden tiksindirdiler ya kafa yapısına bak
Eşler arasında sevişmenin olmaması hukuken boşanma sebebidir.
Ne alaka yaa her şey seks mi
Ben demiyorum bunu hukuk diyor.
Zorunda değilsin ama bir gün eşin dışarıya gidince ağlama lütfen
Değilsin ablam canın ne zaman isterse o zaman sevişirsin
Umarım ileride böyle olmam
@paranox_s full istekli
Şu an öyleyim ama evlilik insanın hayatını değiştiriyor bu halimin değişmesini istemem
Umarım öyledir ama evliliğe zaten çok uzağım
Oluyor ama evlilik için şu an çok erken ve evlenecek biri de çıkmadı karşıma, ki zaten öyle bir düşüncem yok
23
Evliliğe hazır değilim. Sırf evlenmiş olmak için de doğru dürüst tanımadığım biriyle evlenmek istemem.
Çok bir isteğim yok benim gibi istekli olsun nerede ne yapması gerektiğini (hem baş başayken hem de insanların yanında) nasıl davranması gerektiğini bilsin yeterli.
Şimdi nasılsın ki
Herkes görevini yapmalı
Hergun hergun mu? Bence sen zaten vermeyen birisin.. sonra esim beni aldatti diye gelirsin
Yok sn ara sıra seviş
Her gün mecbur değilsin ama en az haftada 1 olmalı
Evliliğinizin kaçıncı yılındasınız?
Hayır haftada 3 yapsanız kafi
Sırf o iş için evlenmiş bariz çoğu öyle zaten
İstemiyorum de bu kadar basit
Evli olunca sevişmek olmaz
hayir tabi ki, seven. anlayisli kocayla olur.
Neden sevişmek güzel sevişin tadını çıkarın
Evlenmeseydin bacım bizene senin derdinden
Günde kaç defa oluyor ki?
Haftada 1 10 günde 1
Az oluyor yazdığını okuduğumda günde 4 defa falan oluyor sandım kaç yıllık evlisin peki
10 yıllık evliyim
Hmm o zaman sen eşini sevmiyon ki ona karşılık vermiyon ya da vermek istemiyon
Yoruluyorum
Ev işi yap, işe git, yemek yap, çoçuklara bak, enerjim kalmıyor.
Ben de sadece işe gidip gelsem evde her şey hazır olsa istekli enerjik olurum
Çalışıyorsan haklısın gerçekten zor olur bir yandan çalış bir yandan evle. Uğraş çocuklara bak insanın halı kalmıyor bende evliyim anlıyorum seni
Yorgun argın kendimi yatağa zor atıyorum, kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum, kaç saat uyuyacağımın hesabını yapıyorum birde kocanın azgınlığı ile uğraşıyorum.
Evliyiz diye her zaman karşılık vermek zorunda mıyım ben, kavga çıkarıyor birde utanmadan.
Hmmm anlıyorum valla haklısın seni anlamalı ya ne diyim kavga ettiniz sanırım siz
Ne iş yapıyosun peki sen işten ayrıl olmaz mı?
Kasiyerim ben günde 10 12 saat çalıştığım oluyor
Hmm çok zor haklısın gerçekten eşin anlayış göstermeli
Zorunda değilsen bir dublör tut kendi yerine
Birinin başı ağrıyor galiba😎
Adam boşuna mı masraf yaptı 😂
Saygı yoksa nafile..
troll soru basın şikayeti
Hakkın var sonra boşanırsınız
Değil siniz
Değilsin.
Değilsin
Haklısın 🤗